- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
válasz
sanyibacsi #46 üzenetére
''Nem értem miért olyan nagy érdem a J3D futtatása. A java sun projekt, stratégiai döntés volt, hogy ilyet építenek és pont. Azért olyan drága, mert új technológiát fejlesztettek, ami nem széleskörben elterjedt, ezért elkérik az árát. Aki megfizeti, az használja. Temérdek J3D-s applikáció van, momentán egy sem jut az eszembe''
pl. maestro, ha jól emlékszem ez a neve. ezzel vezérlik a spiritet, meg az opportunityt, amik most a marson fúrnak, és fotóznak naphosszat.
és szerintem ahol a cross-platform dolog, és az atomstabil működés fontos, meg fog jelenni a java, ill. a J3D. mint ahogy most is eléggé elterjedt szerintem(annak ellenére, hogy a java nekem nagyon nagyon uninteligensnek hat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Intel Core i9-9900K 8-Core 3.6GHz (16M Cache, up to 5.00 GHz) Processzor!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i5 4570 4 mag 4 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AMD Ryzen 7 7700X - Új, 1 év garancia - Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i5 4440 4mag 4szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Fujitsu USB Port Replicator PR09 docking station (1x5K vagy 2x4K felbontás) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó 2db Nokia steel hr hibrid okos óra dobozával
- Apple iPhone 15 Pro max 255GB,Kábel,12 hónap garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 256GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3352
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest