Hirdetés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Milyen videókártyát?
- E-book olvasók
- Asztrofotózás
- A Cherry többé nem gyárt kapcsolókat
- Az ötlet jó, de milyen a kivitelezés? Teszten a Chieftec Kockája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Miracle
senior tag
válasz
sanyibacsi
üzenetére
''Nem értem miért olyan nagy érdem a J3D futtatása. A java sun projekt, stratégiai döntés volt, hogy ilyet építenek és pont. Azért olyan drága, mert új technológiát fejlesztettek, ami nem széleskörben elterjedt, ezért elkérik az árát. Aki megfizeti, az használja. Temérdek J3D-s applikáció van, momentán egy sem jut az eszembe''
pl. maestro, ha jól emlékszem ez a neve. ezzel vezérlik a spiritet, meg az opportunityt, amik most a marson fúrnak, és fotóznak naphosszat.
és szerintem ahol a cross-platform dolog, és az atomstabil működés fontos, meg fog jelenni a java, ill. a J3D. mint ahogy most is eléggé elterjedt szerintem(annak ellenére, hogy a java nekem nagyon nagyon uninteligensnek hat)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Asus Vivobook X411UA - i3-7GEN I 8GB I 128SSD I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- Készpénzes / Utalásos Videokártya és Hardver felvásárlás! Személyesen vagy Postával!
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÚJ Lenovo ThinkPad T16 Gen 4 - 16" WUXGA - Ultra 7 255U - 32GB - 1TB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest