- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NTFS, exFAT, FAT32 – Melyiket válaszd és miért?
- Házimozi belépő szinten
- Milyen videókártyát?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Internet Rádió építése (hardver), és programozása
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
Aktív témák
-
KovacsUr
addikt
Töltsd le az Underdogsról:
[L]http://www.the-underdogs.org/game.php?id=2162[/L]
Itt még a manual is fent van :)
[Szerkesztve]
Na jó, nincs (legalábbis nem az a manual), de attól még jó. :P -
Pötyi
őstag
Ne a stunts.com -ot inditsd, hanem az st.com-ot.
-
domedee
senior tag
Kéri hogy adjam meg a manualból ebből a sorból, x. szót, kb olyan, mint amikor egy warez oldalon úgy kapod meg a jelszót, hogy ráklikkelsz egy hirdetésre, és ott megkeresel egy szót, és utána azt írod be, hogy le tudd tölteni, amit akartál.
Demegköszönném, ha elküldenéd, hátha a tiéd el fog indulni, mert így 5 sec után azt mondja, hogy elfelejtettem a biztonsági vackot beírni, és összetörika kocsi :(( -
domedee
senior tag
Hellóka!
gondoltam előveszem az egyik régi játékomat a stunts-ot, meg is lett, csak a pálya indulásánál kér egy szót a manualból, meg is adja melyik kell neki, de hát sajna :( nekem nincs ilyen, valakinek nincs meg véletlenül, és nem akarja elküldeni nekem?
előre is köszi
dömedee
Aktív témák
Hirdetés
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- MOBILTELEFON / TARTOZÉK / OKOSÓRA / OKOS KIEGÉSZÍTŐ beárazás
- Vicces képek
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Micro Four Thirds
- Gumi és felni topik
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- LEGO klub
- Filmvilág
- További aktív témák...
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 13400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB DeepCool MATREXX 40 650W
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3080 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KAMATMENTES , BANKMENTES részletfizetés ASUS ROG Strix G814JIR-N6012W Notebook
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-7GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest