Hirdetés
- Nyomtató topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Ilyet se látunk minden nap, már füstölt a GeForce, de a játék még futott
- Dobozcserére kárhoztatja asztali csúcs-CPU-ját az Intel
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- Milyen monitort vegyek?
- Egérpad topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Üdv mindenkinek!
Megvettem én is a játékot, és azt kell mondanom, nagyon tetszik. Utoljára ennyit Total Warral játszottam. De lenne egy problémám, amire a neten nem igazán találtam megnyugtató megoldást. A játék közepe környékén, 200 év után, elkezd laggolni. És nem arról van szó hogy beesne 30 fps-re az addigi 60 helyett, hanem konkrétan akadozva fut a játék, még normal speeden is (i7 6700HQ van a gépemben, nem a legerősebb darab, de nem gondoltam volna hogy ennyire kevés lesz ide).
A paradox fórumokon azt olvastam, hogy a huge map és a sok AI empire az ok, szóval medium mapon, kevés lakható világgal és kevés AI empire-el később jelentkezik a probléma. A baj csak az, hogy én nem szeretnék kis mapon játszani, mert az megöli a feelinget. Az lenne a kérdésem, hogy van valami egyébb mód a lag elkerülésére, esetleg várható valami változás a közeljövőben ezzel kapcsolatban? Vagy csak nálam szarakodik ennyire?
Amúgy tényleg kár érte, mert a játék maga borzasztóan bejön, de úgy nem igazán van értelme, ha a végén már csak akadozva tudom játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S10+ / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy S22 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T Pro / 12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Xiaomi 14T / 12/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Samsung Galaxy A35 5G / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest