Hirdetés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Hobby elektronika
- PC-k milliói kerülhetnek veszélybe idén
Új hozzászólás Aktív témák
-
Giovan!
addikt
Üdv mindenkinek!
Megvettem én is a játékot, és azt kell mondanom, nagyon tetszik. Utoljára ennyit Total Warral játszottam. De lenne egy problémám, amire a neten nem igazán találtam megnyugtató megoldást. A játék közepe környékén, 200 év után, elkezd laggolni. És nem arról van szó hogy beesne 30 fps-re az addigi 60 helyett, hanem konkrétan akadozva fut a játék, még normal speeden is (i7 6700HQ van a gépemben, nem a legerősebb darab, de nem gondoltam volna hogy ennyire kevés lesz ide).
A paradox fórumokon azt olvastam, hogy a huge map és a sok AI empire az ok, szóval medium mapon, kevés lakható világgal és kevés AI empire-el később jelentkezik a probléma. A baj csak az, hogy én nem szeretnék kis mapon játszani, mert az megöli a feelinget. Az lenne a kérdésem, hogy van valami egyébb mód a lag elkerülésére, esetleg várható valami változás a közeljövőben ezzel kapcsolatban? Vagy csak nálam szarakodik ennyire?
Amúgy tényleg kár érte, mert a játék maga borzasztóan bejön, de úgy nem igazán van értelme, ha a végén már csak akadozva tudom játszani
Új hozzászólás Aktív témák
- Meggyi001: Hol szálljunk meg Párizsban?
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- BestBuy topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Arc Raiders
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen TV-t vegyek?
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- További aktív témák...
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB White-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4294
- Acer Predator Helios 18 AI I9 ULTRA 9275HX, 192GB RAM, 2TB SSD, RTX 5080
- Keresünk iPhone 13/13 Mini/13 Pro/13 Pro Max
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest