Új hozzászólás Aktív témák
-
Habugi
veterán
Üdv,
Heinlein óta nem igazán értem a SR rendszert ?!
Ugye korábban állomás slotok formájában lehetett őket fel/elhasználni, függően attól hogy többet birtokolt az ember akár több állomáson is elszórtan és egészen jól lehetett így mixelni a különböző felszereltségű hajókra a bonuszokat melyeket adnak..
Nos amióta kijött a Heinlein ott tartok, hogy mindenből ami nem pophoz kötött gyakorlatilag elég egy darab, a többi az kuka?!
Adnak 10%-okat különböző fegyver sebzésre, armot/shield hitpoint stb, habitablere aminek pl nagyon örültem, az elején..., mert ugye azt hittem össze stackelődnek valamilyen formában, egy 10+10+10% nyilván OP lett volna ha 30% formájában stackel deeee, szóval akkor legyen rajta valami penalty..
Viszont úgy néz ki shemmi, hiába van több, próbáltam friss gyártásokkal, még szektorba vett "csokrokkal" is, semmi. Az első, adott típusú SR adja a bónuszt, a többi az nettó szemét, semmire nem jó, max tradelni.., esetleg elrontok/benézek valamit?!
Új hozzászólás Aktív témák
- Canon IR Advance C350 + tonerek
- Airpods Pro 3 eladó garanciával
- Lenovo ThinkCentre M725s Ryzen 5 Pro 2400G / 8GB DDR4 / 256 GB SSD + Lenovo LT1952p 192 monitor
- Samsung Galaxy S23 Ultra 5G Dual Sim 256GB Mint az ÚJ! (Gyári garanciával, Patika állapot)
- Playstation 5 lemezes 825GB CFI-1216A, újra fém pasztázva, 6 hónap garanciával, Bp-i üzletből eladó!
- Gainward RTX 5060 Ti Python III 16GB GDDR7 128bit (NE7506T019T1-GB2061T) Videokártya
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air13 M4 16GB RAM 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN - MSI GeForce RTX 4070 SUPER 12G GAMING SLIM World of Warcraft EDITION
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4561, 100% Akksi
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest