Hirdetés

Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• 30z.Samu

titán

válasz sityuka89 #6690 üzenetére

Akkor lehet, hogy az történt, ami Nálam márciusban. Azt vettem észre, hogy a játékok nem úgy muzsikálnak, ahogy kell, pedig előtte azon a beállításon pl egy Resident Evil 2 simán 60 fps-sel ment. Megnéztem több játékot Windows és SteamOS alatt is, ugyanezt tapasztaltam. Írtam a szervíznek, egész hétvégén diskuráltunk, próbáltak segíteni, végén arra jutottunk hogy a GPU megsérült, mert folyamatosan 98%-on pörgött, küldenek érte futárt. Elküldtem a gépet, kb két hét múlva kaptam egy zsír újat, feltettem minden frissítést és a tesztek alatt azt tapasztaltam, hogy teljesen ugyanaz a teljesítmény, mint mielőtt elküldtem az előzőt szervízbe. Arra gondoltam először hogy ugyanazt kaptam vissza, de több szempontból sem állta ez meg a helyét, szóval ezt elvetettem. Szóval lehetséges (de ez csak az én spekulációm), hogy valamennyit "butítottak" a gépen, downclock-oltak valamit vagy ilyesmi, bár nem vettem észre erre utaló jelet sem, mivel az órajelek ugyanazok. De valami történt, mert nem úgy mennek a játékok, mint a szervíz előtt, Hát nem tudtam mit csinálni, kénytelen voltam elfogadni és valamennyit lejjebb venni a játékok grafikáján, úgy viszont tökéletesen megy minden és azóta is jól működik a gép. Viszont öröm az ürömben hogy az üzemidő valamelyest jobb lett így.

Új hozzászólás Aktív témák