Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Milyen kompakt digitális fényképezőgépet?
- Teljesen szürreális, ami az RTX 5070 Ti kapcsán történik…
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- OLED TV topic
- VR topik
- Olvad a hó, de ez nem zavarja a hardvereket
- Gaming notebook topik
-
PROHARDVER!
Gyakran ismételt kérdések
Új hozzászólás Aktív témák
-
Peat;)
veterán
A control nem egy gépigényes játék, a 1060-asamon vígan elszalad nem low beállítással 1080p-ben. Míg itt akad mint a fene, 800p-n láthatóan butított grafikán. Így ez a 1050ti erősségű gpu amiről találgatnak biztos nem áll meg a lábán, valószínű a sima 1050-es szint sincs meg. Ami érthető, csak ne lovalja bele magát senki hogy milyen erős ez a hardware, kicsit erős ez a marketing.
Én is befoglaltam mert van switchem és tetszik a koncepció, sok régi játék van amivel szívesen játszanék hébe hóba. Igaz switchen a játékot lerakom háttérbe és ha egy hét múlva előkapom tudom folytatni azonnal. Egy kellően egyszerűsített, butított oprendszer is sokat számít, több erőforrást enged a játéknak át és csökkennek az általános töltési idők, míg feláll a gép, nem szemeteli tele memóriát stb. Ez sajnos itt nem lesz meg.
Az lenne az ideális ha kicsit optimalizálnák az OS-t. Kiszedhetnének mindent az OS-ból, csak steam+játék, semmi más.
Ezzel párhuzamosan meg lehessen a gép bekapcsolásakor, újraindításakor választani, játék vagy komplex os/akár win(és kisebb teljesítmény).
Ezek mellett nagyon kevés infó van a kijelzőről. Mint írtam van switchem, siralmas milyen a kijelzője. Most jön az oled változat, de felesleges. Ami van switchben kijelző az kb 6-8 évvel ezelőtti átlagos okostelefon szint. Egy mai olcsóbb telefon is köröket ver rá minőségben. Remélem a steam más beszállítót választ, teljesen jó minőség érhető el ips lcd-vel is, nem baj hogy nincs amoled. Csak akkor az olcsóbb kijelző fajtából ne a leggagyibbat keressék meg. A nintendo minden követ megmozgatott hogy ezt sikerüljön összehozni, kb 5 éve vettem tescoban valami tabletet 15-20 körül és annak jobb a kijelzője...
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Milyen okostelefont vegyek?
- Napelem
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Hardcore café
- Megvan a Marathon megjelenési dátuma
- Battlefield 6
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- További aktív témák...
- Keveset ment Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 21Hó
- Új "0" perces Lenovo ThinkPad P16v G2 Mobil Munkaállomás -50% Ultra 7 165H 32/1TB RTX 2000 8GB 327Hó
- UHH Lenovo Yoga 9i x360 Érintős Hajtogatós Laptop Tab 14" -60% i7-1260P 16/512GB Iris Xe 4K UHD OLED
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Astro (3)
- Macbook Pro 13" A2251 2020 i5 16GB 512GB Astro (2)
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RX 6500 XT 8GB Rampage SHIVA ADATA 600W
- Bomba ár! Dynabook Portege X30-G - i5-10210U I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 15 2025 M4 16GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs