Hirdetés
- CES 2026: kvantumpontos OLED monitorok az MSI boszorkánykonyhájából
- CES 2026: rackezhető munkállomás Razer recept szerint
- CES 2026: ténylegesen megoldotta a leégő tápkonnektorok gondját a Cooler Master
- Indul a ChatGPT Health
- CES 2026: a Gigabyte legfrissebb csúcs-VGA-ja mindenképp kitűnik a tömegből
- CES 2026: felcsavarta az AI-t az AMD, de örülhetnek a játékosok is
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Apple asztali gépek
- Milyen széket vegyek?
- Milyen notebookot vegyek?
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen egeret válasszak?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Frissült a kliens:
"
[-]August 28, 2014 - Steam Client Update Released
An update has been released for the Steam Client and will be automatically downloaded.General
Fixed some password entry fields being too short for existing passwords
Fixed games being installed to a different Steam Library folder than was indicated in the UI
Fixed trade links causing Steam web views to become unresponsive
Fixed incorrect scrollbar skins sometimes appearing in web views
Fixed blurry text in web views under Windows
Fixed a client hang when viewing a Library page with a corrupted workshop thumbnail imageMinor Changes
Adjusted colors and other visual details per community feedback
Improved handling of suspicious links in chat text
Fixed small-mode UI not refreshing when new games are added to the library
Fixed some UI selection issues when switching between downloads and games viewsMac OS X, Linux, and SteamOS
Fixed frequent client crashes while playing peer-to-peer networking games
Fixed client crashes when installing games or apps with many small files
Improved client startup time and Steamworks API response time for gamesMac OS X only
Fixed overlay compatibility issue with some games
Fixed crash when displaying age-check and other dropdown menus in the client
Fixed disconnections caused by OS X Mavericks putting Steam into "App Nap" mode, which prevents Steam from receiving chat and other network messagesBig Picture
Fixed daisywheel text entry to continue generating capital letters while holding the left trigger
Fixed a failure to capitalize the first word of a line when typing with daisywheel text entry
Fixed some small memory leaks and decreased overall memory usage
Fixed UI navigation errors in the friends invite panel for some users
Fixed some navigation and transition issues in the profile and activity feedIn-Home Streaming
Improved software decoder performance when using Intel QuickSync hardware encoding
Fixed issue in the Windows DXVA decoder that could cause occasional black screen flashing
Added Intel hardware decoding support using VAAPI on Linux and SteamOS. This requires the i386 intel-vaapi-driver package version 1.3.2 or newer to be installed on the client computer. This will be added to SteamOS in an upcoming update.Virtual Reality Mode
Enabled the Virtual Reality Mode menu option in more cases where it appears that the user has used VR before
Added an item to the options menu to re-center the UI in front of the user
Added error reports to make it easier for users to diagnose VR mode problems
" -
törölt tag
Sziasztok!
Hétfői napon megváltoztattam a jelszavam Steam-en, erre kaptam az e-mailt is, hogy sikeresen megváltozott a jelszava, aztán kis apró betűvel volt egy szöveg, hogy ha nem én változtattam meg, akkor kattintsak a linkre, hogy zároltassam a fiókom. Én hülye, előbb a linkre mentem, aztán néztem mit csináltam.
Tehát hétfő óta sikeresen zároltattam a fiókomat, azon nyomban írtam a Supportnak, minden adat lakcím telszám, CD kulcs, fényképpel igazolva a bankkártyám, 1-2 játék CD kulcsát stb, de még mindig nem reagáltak ezek semmire.
1-2 ismerősömnek 1-2 napon belül vissza írtak, itt meg már eltelt 3-4 nap, és egy ilyen apróság miatt, használhatatlan az accom.Nyáron mennyire lassulnak le a válaszolgatásokkal

-
DJGABI
addikt
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
szerintem gabe műve, csak hogy az ő cuccukat használd: [link]

-
wjbhbdux
veterán
válasz
-=Vacsek=-
üzenetére
windows hang beállítások utolsó tab legalsó
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Hunbeast87
üzenetére
Értem, köszi. Megvettem és semmi.
-
-=Vacsek=-
senior tag
üdv. mostanában elkezdte csinálni a steam chat hogy ha írnak a háttérbe lehalkul a zene. pl winmap vagy youtube. hol lehetne ezt kikapcsolni? nagyon idegesítő.
-
Hunbeast87
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
De attól még meg tudod venni...amennyiben nincs meg az alapjáték, vétel után felrakod SteamGifts-re.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Teszteld le!

Dead Bits (Soundtrack);0,09 €
Megveszed a fiókon gift-ként. Utána kipróbálod, hogy jó-e? Ha megvan az alapjáték akkor a gift-et megtartod, ha nincs akkor feldobod http://www.steamgifts.com/-ra! -
Tom6
aktív tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Próbáld meg, hogy blokkolod, majd engedélyezed aki fel akar venni. Nálam is volt ilyen régebben, ez vált be akkor.
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Akkor az utóbbi 360 napban vásároltál/aktiváltál rá valami játékot?
-
csaba951
veterán
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Erre már írtam választ! #69672 csaba951
Szóval ez nem hiba, direkt van így! -
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Böngészőből sem enged felvenni senkit. Hiba a barát hozzáadásakor.
-
lafaty80
addikt
válasz
lafaty80
üzenetére
Na megjött a válasz, eltávolították a játékot a listámból.
Annyit írtak még, hogy a kulcsot másik account-hoz és/vagy gépre nem lehet felhasználni, és persze ha újra szeretném a játékot, akkor meg kell vennem.Most már csak egy jó akciót kell megvárnom, mert a mostaniról így lemaradtam

-
csaba951
veterán
Új fióknál szokott ilyen lenni, amikor nincs rajta egyetlen vásárolt játék sem. Veszel rá valamit a Store-ból vagy aktiválsz egy cdkulcsot és máris jó lesz!
-
Joe Swanson
senior tag
válasz
Joe Swanson
üzenetére
Kész, már nem tudok mit tenni. Megpróbáltam a betaval, azzal sem jó. Mint, ha valami bug lenne. Valakinek, valami ötlet?
-
Erdei88
veterán
Nálatok mennyire egyenletesen tölti le a játékokat a Steam? Metro Redux-ot tölteném, de össze-vissza ugrál a sebesség. Pár napja más játékokkal is ugyanezt csinálta. Uplay-nél és Originnél nincs ilyen gondom
-
Domaaaa
tag
Hello, az hogy a steam support-on van magyar nyelv is, az azt jelenti hogy magyarul is írhatok nekik vagy csak angolul?
-
csaba951
veterán
Hozz létre külön fiókot csak a Market-hez és/vagy az üzleteléshez! Az ügyeket ezentúl böngészőben intézd, tehát a lehető legtöbbet legyél offline! Ha itt is sokan zavarnak feleslegesen, akkor tovább költözöl!

Így nem kapsz a fő fiókodra napi 50 felesleges felkérést, és játék közben se zavarnak (csak olyanok akikre kíváncsi is vagy). Probléma megoldva!
-
Mate
nagyúr
válasz
wjbhbdux
üzenetére
Gondolom ez nekem szól.
Tudnám miért nincs olyan opció, hogy csak én tudjak meghívni mást, engem ne. Francnak hiányzik ez.
A másik amit rühellek, hogy ha játékban vagyok tudnak chatelni velem, meg meghívni cserére. Rohadt jó, mikor játszana az ember, de folyamatosan írogatnak.
-
wjbhbdux
veterán
senki sem tudja hogy értékes, ha valaha hírdettél a marketen akkor bekerül a fiókot a botokat üzemeltetők listájába és onnantól ezt kapod amig nem unják meg.
-
Érkezett számomra egy csereajánlat, ami olyan cserealapot tartalmaz, ami már nem létezik.
Viszont nekem nem tűnik el, és felül rohadtul zavaró az a neon-zöld gomb. Hogyan törölhetném az ajánlatot, hogy ne világítson az a cucc? -
Mate
nagyúr
Van valakinek ötlete honnan a frászból tudják, hogy értékes a steam raktáram?
Gondolom ezért próbálnak meg a lehúzók naponta kb. 50-en felvenni. Piacon 2 hete nem vásároltam, rejtett az egész profilom, külsős oldalakon nem fogadok, nem tettem fel hirdetést. Kezd baromi idegesítő lenni.
Ma már nem csak elutasítom, blokkolom is őket. 39-et blokkoltam ma és még csak 13 óra.
Illetve nem lehet valahogy beállítani, hogy ne tudjanak bejelölni?
-
Csapoati
nagyúr
válasz
aftercooler
üzenetére
Meg kell venni neki is a jatekoz, ezt nem lehet kikerulni, ha egymassal akartok jatszani.
Szerk: leninjaztak.

-
genndy
addikt
válasz
aftercooler
üzenetére
Mindkettőtök accán meg kell lennie a játéknak, meg kell vennetek.
Vagy Family Sharing, de úgy nem lehet egyszerre játszani. -
válasz
aftercooler
üzenetére
Nem tudtok egyszerre ugyanazzal játszani, meg kell venni a másik accountra is.
-
aftercooler
aktív tag
Sziasztok!!
Ha a megvett játékommal szeretnék multizni pl a testvéremmel, (neki van egy másik gépe és másik steam accountja)azt hogy lehet kivitelezni?
Engedélyt adok az ő fiókjára a játékhoz, de tudunk egy szerveren egyszerre játszani ugyanazzal a játékkal?
Ugyanazzal az ip-vel? Más ip-vel?Köszi!!
-
eami
Topikgazda
még sosem töröltettem, de mások elmondása alapján hacsak annyit ír valaki hogy "lécci töröljétek a játékot" akkor 100% hogy visszakérdeznek. Akkor nem kérdeznek csak vissza, ha explicit nyilatkozol arról már az első üzenetben hogy teljesen tisztában vagy azzal, hogy a törlés végleges és ennek fényében kéred azt.
-
Joe Swanson
senior tag
Az miért van, hogy nem tudok addolni senkit, de viszont engem tudnak addolni és én el tudom fogadni? Mindig, amikor addolni akarok, Hiba a barát hozzáadásakor. Próbáld újra.
Nincs betelve a friendlistem, családi mód nincs. -
lafaty80
addikt
Ne kövezzetek meg, és tényleg igaz (ráadásul):
Kértem hogy egy tavaly "kapott" játékomat (dishonored) szedjék le, mert rossz régiós van meg.
(Voltam Oroszban tavaly és akkor kaptam egy ismerőstől ott gift-ben és a steam benyelte, de nem indítottam el. Most akartam volna és dobta, hogy rossz a régió)Nem vpn-es trükk volt, mondjuk annyit közölt csak indításkor a steam, hogy nem a megszokott helyemen vagyok, de ennyi.
-
lafaty80
addikt
Steam egy feléjük indított ticket-re kb. mennyi idő alatt szoktak reagálni?
-
Assimilator
őstag
Az elég vicces, hogy az online csomagban fizetsz a Netbankért.

Egyébként, hogy ha az ember számlavezetésen kívül másra is használja a kártyáját (pl. Steam) az OTP a lehető legrosszabb választás. (mondjuk egyébként se túl jó választás)
Egyébként meg soha nem szabad hagyni, hogy a bankod magától rakjon egy csomagba. Mindig neked kell váltani, különben iszonyatosan lehúznak.
(Mi K&H-nál vagyunk. Én merem ajánlani. Bankhoz képest kifejezetten korrekt intézmény.)Mikor lesz elérhető a zenehallgatás stabil verzióban? Arról van már infó, vagy ez még nagyon távol van?
-
-
Anonymus X
tag
Pff. Én azt tanácsolnám, hogy válassz másik bankot, ahol az alapvető dolgokért nem kérnek plusz pénzt, számomra a netbank ilyen. Vannak bankszámla összehasonlító honlapok, ahol a saját bankolási szokásaidat beállítva összehasonlíthatod a különböző ajánlatokat, illetve nézz be a megfelelő fórumba.
-
De4d
őstag
válasz
Anonymus X
üzenetére
Igen, csak az már megint pénz, hol ott mondták személyesen hogy ingyenes.
De legutóbb mikor felmentem, jött az sms és vontak le pár százat, miután bejelentkeztem Tokennel, máshogy meg már nem lehet. -
Anonymus X
tag
"Kérem tekintse meg az Internet bankon a számlatörténetet, hogy láthassa a Bank által levont költségeket"
Ezt kéne tenned. A számlatörténetben látnod kell, hogy mennyi az annyi, ha valamilyen plusz költség terheli a vásárlást, annak külön tételként kéne szerepelnie. Elvileg az eurós árnak is szerepelnie kell ott.
-
De4d
őstag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Helló.
Remélem nem gond hogy privibe írok, admin szólt hogy ez már off amiről szó van.
Nos melyik bank nem szar? Mind lehúzós, amúgy CIB, de egyébként semmi más nem lehet.
Mert a végén ott van hogy a steamnek fizettem, nem azért mert egyben vontak volna le korábbi tranzakciókkal vagy ilyesmi, írtam a banknak panaszt. Korábban sose volt gond, annyit vont le amennyit fizettem.
Épp most kaptam választ."Tájékoztatni szeretném, hogy a Számlafigyelő szolgáltatásunk a bank által terhelt díjakról nem küld SMS-t emiatt tapasztalhatja, hogy a kiküldött üzenetekben nagyobb az eltérés az elérhető egyenleg vonatkozásában mint a vásárlás értéke.
Kérem tekintse meg az Internet bankon a számlatörténetet, hogy láthassa a Bank által levont költségeket."
-
-
törölt tag
válasz
FollowTheORI
üzenetére
Lehet egyáltalán csak egy részét fizetni wallet-ből?
-
Elég szar bank akkor az, ha ezért fizetni kell... sürgősen válts valami jobbra ahol "ingyenes"/nem kell külön fizetni ezért is. (Vagy másik csomagra, akár.)
Amugy nyilván, ha az összeg stimmelt akkor nem a Steam hibázott... biztos hogy wallet pénzzel fizetted ki egy részét?
És amugy djculture is irta, lehet épp levontak valamit ettől függetlenül és azért látod nagyobbnak az eltérést. -
Agyzuzo
addikt
Ez igazi csemegének ígérkezik: Appointment with F.E.A.R
Ha valaki esetleg emlékszik még erre, az tudja mire gondolok.

Találkozás F.E.A.R.-rel -
Zamery
senior tag
Múltkor volt bundliban a játék (Dead Bits), most itt a soundtrack. Zárójelben jegyzem meg: elfekvőben lévő Steam fiók piacképessé tételéhez is jó: [link]. 0,09€
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Srácok, most már hagyjuk az offot!
-
genndy
addikt
Lehetne ezt inkább a "Milyen bankot és számlacsomagot válasszak?" topikban? Kösz.
Sok köze innentől nincs a Steamhez. -
eami
Topikgazda
jó amikor mindenki szidja azokat a bankokat ahol van havidíj, csak hogy ott általában nincsenek ilyen (pofátlan) extra lehúzások. Meg kell tanulni hogy tényleg semmi sincs ingyen. Tényleg érdemes lesz körbenézned az aktuális ajánlatokat és kiertekelni hogy a saját szokásaid alapján mi a neked legmegfelelobb.
Mivel év végén publikusan is indul a MobilTárca, én a helyedben azt is figyelembe venném hogy melyik bank vesz részt benne. A másfél év tesztidőszak tapasztalati alapján erősen ajánlom :-)
Új hozzászólás Aktív témák
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Plus 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga G6 (6th Gen) - i7-1185G7, 32GB, 1TB SSD, 4K multitouch + TOLL (ELKELT)
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)