- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- BIOS frissítés
- Jóárasítja két Arrow Lake-S CPU-ját az Intel
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen monitort vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Projektor topic
- Home server / házi szerver építése
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
-
(rögzített hozzászólás)
FIGYELEM!
Hamis játékteszt meghívásokkal is lopják az accountokat, soha ne fogadjátok el ezeket, ha valaki privátban keres meg ilyennel. Még akkor sem, ha ismerős keres!
FIGYELEM!
Most ingyen "ajándék" linkekkel próbálkoznak a csalók! Ha kapsz valakitől privát üzenetben egy linket, amin ingyen ajándékot kínál, ne kattints rá! A link 100%, hogy egy kamu oldalra visz, amivel ellopják a Steam accountodat! Az üzenet ismerőstől is jöhet!
FIGYELEM!
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
FIGYELEM!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
KubanitoS
veterán
Nekem azt a választ írták, hogy nem valószínű, hogy a dobozos Overlord működne a Steam/D2D-s Rising Hell-lel. Valaki javasolt egy másik megoldást, ami szerinte tutira működik. Itt a link hozzá.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy ők is "mezei" felhasználók, úgymond hivatalos, 100%-os választ nem kaptam a kérdésre.
-
hoby36
senior tag
Hellotok!A steam-mel is lehet a játék közben képet készíteni?
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Vki próbált már nem Steam-n vásárolt játékhoz kiegészítőt venni Steam-n?
Konkrétan arról lenne szó, hogy a múltkor lemaradtam az Overlord leárazásról, de most 1k körül lenne a dobozos (amit nem lehet steam-n aktíválni) és hozzás
szerentém a Rising Hell-t steam-ről leszedni...Menni fog ez így?
-
KubanitoS
veterán
Pontosan hol is vannak ezek a vpk fájlok? Csak nem Left 4 Dead custom pályát akarsz telepíteni? Nekem ez ugrott be elsőnek.
Ilyenkor elég bemásolni a vpk fájlt:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\addons\
mappába és kész.
Szerk: nézz körül itt: http://l4dmaps.com/install-maps.php
-
Hunter2
addikt
mihez kell hozzátársítani a vpk kiterjesztésű fileokat hogy telepíthetőek legyenek?
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #184 üzenetére
Úgy tényleg nehéz. Egyébként meg miután felrakta simán felülírhatja a régivel, amiben minden benne van (másolni kicsit gyorsabb, mint letöltögetni...).
És W7 alatt is elindul a régi Steam, csak eleváltan kell indítani. Ha elsőre nem is, de 2-3. próbálkozásra biztosan elindul, felrakja a Steam Service-t, aztán mintha mise történt volna.
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #182 üzenetére
Mert? Pont több partíció esetén van könnyebb helyzetben az ember. Nálam most hirtelenjében két aktív vinyó van négy partícióval. Ebből kettő az, ami OS-nek is használva van, a másik kettő adattárolásra szolgál. Utóbbi kettő közül az egyiken van a Steam mappája már vagy két éve. Közben volt vagy 5-6 OS telepítés, a mappa meg maradt ott ahol van.
A lényeg: fenn kell tartani egy rendet, nem össze-vissza telepítgetni mindent.
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz
KubanitoS #177 üzenetére
Dehogy kell letölteni megint bármit is! Már többször le lett írva, hogy a Steam mappát úgy másolgatja az ember ahogy akarja, csak az új helyén el kell egyszer indítani a Steam-et. Onnantól kezdve minden korábbi Steam-es játék használható az új helyről. (Összesen egyszer raktam fel eddig a Steam-et, azóta csak a szükségleteknek megfelelően átmásolom és elindítom. Rendszer újratelepítésekor meg elég csak elindítani.)
-
KubanitoS
veterán
Ez így nem fog működni. Érdemes csak az egyik patrícióra telepíteni a Steamet és azon használni. A Steam a játékokat a steam mappába tölti le. Tehát ha a C:\ meghajtón van a Steam mappa, akkor a játékok mindenképpen oda fognak letöltődni, ezen jelenlegi állás szerint nem lehet változtatni.
Ha van egy Steam telepítve a D:\ meghajtóra is, akkor oda is le kell tölteni a játékokat, nem fogod tudni a C:\ meghajtón levő fájlokat használni.
-
KubanitoS
veterán
válasz
00roli00 #170 üzenetére
Steaman van egy pár játék, amelyeket ha dobozosan megveszel a boltban, akkor a hozzá kapott kóddal aktiválni lehet és ugyanúgy tudod őket használni, mintha alapból Steamen vetted volna meg őket. Itt a lista ezekről a játékokról:
* Valve CD Keys in this format: ####-#####-####
* Valve CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* AI War CD Keys in various formats
* Alpha Prime CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Audiosurf CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Call of Duty: Modern Warfare 2 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Dark Messiah CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Dark Messiah CD Keys may also have been printed incorrectly, please see the Dark Messiah article
* Dawn of War Soulstorm CD Keys in this format: 1AB2-3FGH-456I-K8LM-OP9Q
* Dawn of War II CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Defense Grid CD Keys in this format (Direct2Drive only): 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Empire: Total War CD Keys in this format: 1AB2C-DDEFGH3-IJK4L-MNOPQ-RST56
* F.E.A.R. 2: Project Origin CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Football Manager 2009 CD Keys in this format: 1AB2CD3FGH456I7JK8LMNOP9Q
* Football Manager 2010 CD Keys in this format: 1AB2CD3FGH456I7JK8LMNOP9Q
* GTI Racing CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* GTR Evolution CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Killing Floor CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* The Last Remnant CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Lost Planet: Extreme Condition CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Lost Planet: Colonies Edition is not accepted on Steam
* MLB Front Office Manager CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* NBA 2K9 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Order of War CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Prey CD Keys in this format: AAB1BB2C345CDD6E E7
* RACE - the WTCC Game CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* RACE 07 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Ragdoll Kung Fu CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Railworks CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Red Orchestra CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* SiN Episodes: Emergence CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Saint's Row 2 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Shattered Horizon CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* The Ship CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Silent Hill Homecoming CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Speedball 2 - Tournament in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* STCC - The Game CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Unreal Tournament 3 CD Keys in this format: 1AB2-3FGH-456I-K8LM
* Velvet Assassin CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Worldwide Soccer Manager 2009 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9QCsak és kizárólag a fenti listában szereplő játékokat lehet aktiválni. A lista persze frissülhet, itt láthatod a legfrissebbet.
Azokat a játékokat, amelyek nincsenek a fenti listában csak úgy tudod a Steames játéklistádban tudni, ha megveszed őket Steamen.
-
KubanitoS
veterán
válasz
Studiossrác #174 üzenetére
Nagyon egyszerű a helyzet. Kiválasztod a giftet és azt a lehetőséget, hogy az ajándékot e-mailben küldöd el. Mondjuk elküldöd a saját e-mail címedre. Az e-mailt nem nyitod meg, hagyod úgy, ahogy van.
Karácsonykor megnyitod a steam kliensed, store fülön rámész a games/manage gifts and guess passes és itt látsz egy listát az általad eddig küldött giftekről.
Látni fogod az adott játékot, mellette a "sent" felirattal.
Rámész majd katt a "resend" gombra, ami alul van. Itt megadod az új e-mail címet, de lehet hogy instantba is tudod küldeni öcséd Steam fiókjára (azért nem tudom pontosan mert én magam még nem csináltam ilyet),
A lényeg, hogy meg tudod venni a játékot hamarabb (pl leárazáskor) úgy hogy csak később kelljen elküldened.
-
válasz
Studiossrác #172 üzenetére
Simán lehet ajándékozni, belépsz a steames fiókodba, ráböksz a játékra amit meg akarsz venni és utána mikor fizetni akarsz kiválaszthatod, hogy magadnak veszed vagy ajándéknak(Gift). De azt nem tudom, hogy ezt, hogy lehet időzíteni, hogy ne rögtön a vásárlás után lássa meg tesód az ő Steam fiókjában.
-
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Hogyan működik a steames vásárlás? Konkrétan engem nem is ez érdekelne, hanem az, hogy hogyan tudnék úgy játékot venni, hogy az nem az én accountom-ra megy?
Lényeg: öcsémnek szeret multiba játszani, és vennék neki 1-2 játékot steamen. Régebben én is játszottam vele, ebből adódóan van nekem 1 half-life2 packem(dod nélküli, de cs van benne). Neki ennél több game van, de azokat boltba vette(nyílván 2 külön steam fiókunk van). Simán hozzáférek a steam fiókjához, úgyhogy akár vehetem arról is a gamet, csak azt szeretném, hogy ajándékozáskor tudja meg a hírt, ne pedig korábban. Persze kézenfekvő megoldás lenne csinálni egy 3. profilt és arra regisztrálni a gameket, de én azt szeretném, hogy egybe legyen neki mind. Olyasmi nem lehetséges, hogy megveszem én a gamet, de a tulajdonjogot átadom neki szenteste? Vagy mit javasolnátok az esetembe?
-
bonat
senior tag
szisztok..azt nemtudja valaki,,,hogy:
XP-re volt Steam..és van is feltelepítve...
Win7 fel lett telepítve másik partícióra.....
Win7-ből nem akart elindulni a Steam progi...ezért felraktam...
csak most be kéne állítani a játékokhoz h mi az elérési útjuk..mert ugye XP rendszeren megvannak le vannak töltve könyvtárba.........ebben tud valaki segíteni????
játékokra kattintva Properties/ Set Launch Options...itt hiába állítom be semmi.... -
00roli00
aktív tag
Hali,
érdeklődnék, hogy azok a játékok melyek megjelenésükkor nem voltak steam-en de azóta fenn vannak, le tudom-e steam-en keresztül tölteni/már meglévő játékok/? Csak nyelvi dolgok miatt kellene. És azon játékok melyeknek nincs kulcsa /pl: oblivion / mi a helyzet?
-
BalaNce87
addikt
Azt miért van hogy az extra copyk eltűntek, nem csináltam semmit csak kijelentkeztem stemből majd vissza ugyanazon a néven jelszóval.
-
koxes
tag
hali
hogy kell barátokat hozzáadni a steamhez? -
pmheros
őstag
sziasztok,
1 hónappal ezelőtt megvettem az Orange Box -ot, feltettem az egyik gépemre és azon játszogattam vele. Azonban attól a géptől meg kell hogy váljak hamarosan, a másik gépemre ami megmarad feltehetem büntetlenül?
Hányszor tehetem ezt meg? (mert a másik gépem is lehet cserélve lesz majd nagyobbra) -
-
Brian_RL
aktív tag
Hy!
Tegnap még játszottam a CS-vel, de most kéri a jelszava a Steam. Beírom neki, és nem fogadja el. Már az összes jelszavam, és azok kombinációját is kipróbáltam, de nem enged beMi lehet a baj? A helpcenter nem tudott segíteni, mert a titkos kérdésre is a jelszavam volt a válasz, azt is hiába írtam be neki, nem küldtek ki új jelszót. Buktam az egész accot? Vagy mi a franc van?
-
Darth_Revan
veterán
válasz
Darth_Revan #160 üzenetére
Már nem téma, aktiváltam az e-mailemet és megjelent a L4D is a listában
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Esetleg nem tudja valaki, hogy olyan játékot amit dobozosan vettem meg, azt STEAM-en keresztül le lehet-e tölteni és feltelepíteni, a dvd lemez nélkül is? Az installálható játékok listájában nálam csak a Half Life 1-2 és CS:S jelent meg, a Left4Dead nem -
Kephamos
addikt
A steam nem akar csatlakozni az accountomhoz. Sőt nem akar egyáltalán elindlini és a steames programok sem. Ilyenkor mi a teendő???
-
törölt tag
Steamen 75 %-al van leárazva , így bevásároltam 7 €-ért adják
-
Hunter2
addikt
Próbált már valaki webproxyn át vásárolni a steamről? csak mert az amerikaiaknak megjelenő oldalon olcsóbb, ahogy pár hsz-el feljebb is látható.
-
Morden24
nagyúr
Aki esetleg sietne a The Dig megvásárlásával, az ne tegye, mert jelenleg nem működik a játék.
Ezzel a hibaüzenettel szórakoztatja éppen a kedves vásárlókat:
A fórum már tele van vele, reméljük a legjobbakat.
-
Doink
aktív tag
válasz
SQX_Barto #152 üzenetére
Nem.
Extra másolatot csak az alábbi esetekben kapsz és NEM Source-ot:
1. Purchase the “Left 4 Dead Four Pack” on Steam
2. Own “Half-Life 2” and/or “Half-Life 2: Episode One” and then go on to purchase “The Orange Box” or the "Valve Complete Pack"
3. Own “Half-Life 2: Episode One” and/or “Half-Life 2: Episode Two” and then go on to purchase the "Half-Life 2: Episode Pack”Az extra kópiákra vonatkozó szabályokat itt találod:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656 -
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, ha egy játékom megvan (css) és egy packban is benne van, amit később veszek (source multiplayer pack), akkor a "felesleges játékot" (css) el tudom ajándékozni? Valakinek ötlete, tapasztalata ezügyben? Bocs, ha már volt róla szó....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
- Xiaomi Redmi Note 14 Pro 5g 8/256gb - Szép állapot, akár beszámítással
- LG 70UN74003LA Smart LED Televízió, 70" (177 cm) - 4K Ultra HD, HDR, webOS
- TP-Link RE650 AC2600 (RR650) WIFI hatótávbővítő
- BONTATLAN Új Iphone 16 és 16 Plus 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető
- ÚJ Bontatlan iPad Air 6 - 7 gen 11 és 13 Minden szín 1 év Apple Garancia Azonnal Átvehető DEÁK Térné
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
- Csomagfeladás Foxpost automataba XS/S/M/L/XL - 2390 Ft egységesen
- Csere-Beszámítás! Manli RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- MÉG ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo Thinkcentre E73 asztali gép eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest