- Kábeleket és csövezést rejtő "kirakatház" a GameMax logójával
- Felvarrták az Arctic rackmount rendszerekhez szánt CPU-hűtőjének ráncait
- Háromféle kivitelben, és nem kis kapacitásokkal jönnek a Micron 6550 ION SSD-i
- Már a Samsung sem szolgálja ki modern AI lapkákkal Kínát
- Havazáshoz igazított kiadás kap a Steam Deck OLED
- Milyen egeret válasszak?
- OLED TV topic
- iPad topik
- Apple notebookok
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Telekom TV SmartBox: szolgáltatói set-top box alacsony korlátokkal
- Projektor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
-
PROHARDVER!
NEM TUDOD, HOGY MI EZ A KÁRTYÁS DOLOG? OLVASD EL EZT!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok
Az lenne a kérdésem, ha egy játékom megvan (css) és egy packban is benne van, amit később veszek (source multiplayer pack), akkor a "felesleges játékot" (css) el tudom ajándékozni? Valakinek ötlete, tapasztalata ezügyben? Bocs, ha már volt róla szó....[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
Doink
aktív tag
válasz SQX_Barto #152 üzenetére
Nem.
Extra másolatot csak az alábbi esetekben kapsz és NEM Source-ot:
1. Purchase the “Left 4 Dead Four Pack” on Steam
2. Own “Half-Life 2” and/or “Half-Life 2: Episode One” and then go on to purchase “The Orange Box” or the "Valve Complete Pack"
3. Own “Half-Life 2: Episode One” and/or “Half-Life 2: Episode Two” and then go on to purchase the "Half-Life 2: Episode Pack”Az extra kópiákra vonatkozó szabályokat itt találod:
https://support.steampowered.com/kb_article.php?ref=4502-TPJL-2656[ Szerkesztve ]
-
Morden24
nagyúr
Aki esetleg sietne a The Dig megvásárlásával, az ne tegye, mert jelenleg nem működik a játék.
Ezzel a hibaüzenettel szórakoztatja éppen a kedves vásárlókat:
A fórum már tele van vele, reméljük a legjobbakat.
Sectumsempra - For Enemies
-
Hunter2
addikt
Próbált már valaki webproxyn át vásárolni a steamről? csak mert az amerikaiaknak megjelenő oldalon olcsóbb, ahogy pár hsz-el feljebb is látható.
-
törölt tag
Steamen 75 %-al van leárazva , így bevásároltam 7 €-ért adják
[ Szerkesztve ]
-
Kephamos
addikt
A steam nem akar csatlakozni az accountomhoz. Sőt nem akar egyáltalán elindlini és a steames programok sem. Ilyenkor mi a teendő???
-
Darth_Revan
veterán
Hi!
Esetleg nem tudja valaki, hogy olyan játékot amit dobozosan vettem meg, azt STEAM-en keresztül le lehet-e tölteni és feltelepíteni, a dvd lemez nélkül is? Az installálható játékok listájában nálam csak a Half Life 1-2 és CS:S jelent meg, a Left4Dead nem -
Darth_Revan
veterán
válasz Darth_Revan #160 üzenetére
Már nem téma, aktiváltam az e-mailemet és megjelent a L4D is a listában
-
Brian_RL
aktív tag
Hy!
Tegnap még játszottam a CS-vel, de most kéri a jelszava a Steam. Beírom neki, és nem fogadja el. Már az összes jelszavam, és azok kombinációját is kipróbáltam, de nem enged be Mi lehet a baj? A helpcenter nem tudott segíteni, mert a titkos kérdésre is a jelszavam volt a válasz, azt is hiába írtam be neki, nem küldtek ki új jelszót. Buktam az egész accot? Vagy mi a franc van? -
nagyúr
válasz Brian_RL #162 üzenetére
Ellopták az accod, ha tudod valamivel bizonyítani, hogy a tied akkor írsz Steamnek e-mailt és zárolják aztán visszakaphatod. De ennek a pontos menetét nem tudom, steampowereden tájékozódj.
Kephamos: Steam mappából töröld a ClientRegistry.blob fájlt.
[ Szerkesztve ]
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
pmheros
őstag
sziasztok,
1 hónappal ezelőtt megvettem az Orange Box -ot, feltettem az egyik gépemre és azon játszogattam vele. Azonban attól a géptől meg kell hogy váljak hamarosan, a másik gépemre ami megmarad feltehetem büntetlenül?
Hányszor tehetem ezt meg? (mert a másik gépem is lehet cserélve lesz majd nagyobbra)nem vagyok tökéletes
-
koxes
tag
hali
hogy kell barátokat hozzáadni a steamhez? -
BalaNce87
addikt
Azt miért van hogy az extra copyk eltűntek, nem csináltam semmit csak kijelentkeztem stemből majd vissza ugyanazon a néven jelszóval.
-
00roli00
aktív tag
Hali,
érdeklődnék, hogy azok a játékok melyek megjelenésükkor nem voltak steam-en de azóta fenn vannak, le tudom-e steam-en keresztül tölteni/már meglévő játékok/? Csak nyelvi dolgok miatt kellene. És azon játékok melyeknek nincs kulcsa /pl: oblivion / mi a helyzet?
-
bonat
senior tag
szisztok..azt nemtudja valaki,,,hogy:
XP-re volt Steam..és van is feltelepítve...
Win7 fel lett telepítve másik partícióra.....
Win7-ből nem akart elindulni a Steam progi...ezért felraktam...
csak most be kéne állítani a játékokhoz h mi az elérési útjuk..mert ugye XP rendszeren megvannak le vannak töltve könyvtárba.........ebben tud valaki segíteni????
játékokra kattintva Properties/ Set Launch Options...itt hiába állítom be semmi.... -
Studiossrác
aktív tag
Hellosztok.
Hogyan működik a steames vásárlás? Konkrétan engem nem is ez érdekelne, hanem az, hogy hogyan tudnék úgy játékot venni, hogy az nem az én accountom-ra megy?
Lényeg: öcsémnek szeret multiba játszani, és vennék neki 1-2 játékot steamen. Régebben én is játszottam vele, ebből adódóan van nekem 1 half-life2 packem(dod nélküli, de cs van benne). Neki ennél több game van, de azokat boltba vette(nyílván 2 külön steam fiókunk van). Simán hozzáférek a steam fiókjához, úgyhogy akár vehetem arról is a gamet, csak azt szeretném, hogy ajándékozáskor tudja meg a hírt, ne pedig korábban. Persze kézenfekvő megoldás lenne csinálni egy 3. profilt és arra regisztrálni a gameket, de én azt szeretném, hogy egybe legyen neki mind. Olyasmi nem lehetséges, hogy megveszem én a gamet, de a tulajdonjogot átadom neki szenteste? Vagy mit javasolnátok az esetembe?
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
válasz Studiossrác #172 üzenetére
Simán lehet ajándékozni, belépsz a steames fiókodba, ráböksz a játékra amit meg akarsz venni és utána mikor fizetni akarsz kiválaszthatod, hogy magadnak veszed vagy ajándéknak(Gift). De azt nem tudom, hogy ezt, hogy lehet időzíteni, hogy ne rögtön a vásárlás után lássa meg tesód az ő Steam fiókjában.
"As long as there are those that remember what was, there will always be those that are unable to accept what can be. They will resist."
-
KubanitoS
veterán
válasz Studiossrác #174 üzenetére
Nagyon egyszerű a helyzet. Kiválasztod a giftet és azt a lehetőséget, hogy az ajándékot e-mailben küldöd el. Mondjuk elküldöd a saját e-mail címedre. Az e-mailt nem nyitod meg, hagyod úgy, ahogy van.
Karácsonykor megnyitod a steam kliensed, store fülön rámész a games/manage gifts and guess passes és itt látsz egy listát az általad eddig küldött giftekről.
Látni fogod az adott játékot, mellette a "sent" felirattal.
Rámész majd katt a "resend" gombra, ami alul van. Itt megadod az új e-mail címet, de lehet hogy instantba is tudod küldeni öcséd Steam fiókjára (azért nem tudom pontosan mert én magam még nem csináltam ilyet),
A lényeg, hogy meg tudod venni a játékot hamarabb (pl leárazáskor) úgy hogy csak később kelljen elküldened.
Nothing will stand in our way. I will finish what you started.
-
KubanitoS
veterán
válasz 00roli00 #170 üzenetére
Steaman van egy pár játék, amelyeket ha dobozosan megveszel a boltban, akkor a hozzá kapott kóddal aktiválni lehet és ugyanúgy tudod őket használni, mintha alapból Steamen vetted volna meg őket. Itt a lista ezekről a játékokról:
* Valve CD Keys in this format: ####-#####-####
* Valve CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* AI War CD Keys in various formats
* Alpha Prime CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Audiosurf CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Call of Duty: Modern Warfare 2 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Dark Messiah CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Dark Messiah CD Keys may also have been printed incorrectly, please see the Dark Messiah article
* Dawn of War Soulstorm CD Keys in this format: 1AB2-3FGH-456I-K8LM-OP9Q
* Dawn of War II CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Defense Grid CD Keys in this format (Direct2Drive only): 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Empire: Total War CD Keys in this format: 1AB2C-DDEFGH3-IJK4L-MNOPQ-RST56
* F.E.A.R. 2: Project Origin CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Football Manager 2009 CD Keys in this format: 1AB2CD3FGH456I7JK8LMNOP9Q
* Football Manager 2010 CD Keys in this format: 1AB2CD3FGH456I7JK8LMNOP9Q
* GTI Racing CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* GTR Evolution CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Killing Floor CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* The Last Remnant CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Lost Planet: Extreme Condition CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Lost Planet: Colonies Edition is not accepted on Steam
* MLB Front Office Manager CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* NBA 2K9 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Order of War CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Prey CD Keys in this format: AAB1BB2C345CDD6E E7
* RACE - the WTCC Game CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* RACE 07 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Ragdoll Kung Fu CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Railworks CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Red Orchestra CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* SiN Episodes: Emergence CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Saint's Row 2 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Shattered Horizon CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* The Ship CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Silent Hill Homecoming CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Speedball 2 - Tournament in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* STCC - The Game CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Unreal Tournament 3 CD Keys in this format: 1AB2-3FGH-456I-K8LM
* Velvet Assassin CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9Q
* Worldwide Soccer Manager 2009 CD Keys in this format: 1AB2C-D3FGH-456I7-JK8LM-NOP9QCsak és kizárólag a fenti listában szereplő játékokat lehet aktiválni. A lista persze frissülhet, itt láthatod a legfrissebbet.
Azokat a játékokat, amelyek nincsenek a fenti listában csak úgy tudod a Steames játéklistádban tudni, ha megveszed őket Steamen.
-
KubanitoS
veterán
Ez így nem fog működni. Érdemes csak az egyik patrícióra telepíteni a Steamet és azon használni. A Steam a játékokat a steam mappába tölti le. Tehát ha a C:\ meghajtón van a Steam mappa, akkor a játékok mindenképpen oda fognak letöltődni, ezen jelenlegi állás szerint nem lehet változtatni.
Ha van egy Steam telepítve a D:\ meghajtóra is, akkor oda is le kell tölteni a játékokat, nem fogod tudni a C:\ meghajtón levő fájlokat használni.
-
törölt tag
válasz KubanitoS #177 üzenetére
Dehogy kell letölteni megint bármit is! Már többször le lett írva, hogy a Steam mappát úgy másolgatja az ember ahogy akarja, csak az új helyén el kell egyszer indítani a Steam-et. Onnantól kezdve minden korábbi Steam-es játék használható az új helyről. (Összesen egyszer raktam fel eddig a Steam-et, azóta csak a szükségleteknek megfelelően átmásolom és elindítom. Rendszer újratelepítésekor meg elég csak elindítani.)
-
törölt tag
-
törölt tag
válasz KubanitoS #182 üzenetére
Mert? Pont több partíció esetén van könnyebb helyzetben az ember. Nálam most hirtelenjében két aktív vinyó van négy partícióval. Ebből kettő az, ami OS-nek is használva van, a másik kettő adattárolásra szolgál. Utóbbi kettő közül az egyiken van a Steam mappája már vagy két éve. Közben volt vagy 5-6 OS telepítés, a mappa meg maradt ott ahol van.
A lényeg: fenn kell tartani egy rendet, nem össze-vissza telepítgetni mindent.
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
válasz #65675776 #183 üzenetére
Jogos. Ebbe belekötni nem lehet. De akkor tehetnél valami javaslatot az eredeti kérdés feltevőjének is, ha jól értelmeztem nála két partíció van egy-egy OP rendszerrel, nincs harmadik "cuccos" partíció. Úgy azért nehéz sztem.
-
törölt tag
válasz KubanitoS #184 üzenetére
Úgy tényleg nehéz. Egyébként meg miután felrakta simán felülírhatja a régivel, amiben minden benne van (másolni kicsit gyorsabb, mint letöltögetni...).
És W7 alatt is elindul a régi Steam, csak eleváltan kell indítani. Ha elsőre nem is, de 2-3. próbálkozásra biztosan elindul, felrakja a Steam Service-t, aztán mintha mise történt volna.
-
Hunter2
addikt
mihez kell hozzátársítani a vpk kiterjesztésű fileokat hogy telepíthetőek legyenek?
[ Szerkesztve ]
-
KubanitoS
veterán
Pontosan hol is vannak ezek a vpk fájlok? Csak nem Left 4 Dead custom pályát akarsz telepíteni? Nekem ez ugrott be elsőnek.
Ilyenkor elég bemásolni a vpk fájlt:
C:\Program Files\Steam\steamapps\common\left 4 dead\left4dead\addons\
mappába és kész.
Szerk: nézz körül itt: http://l4dmaps.com/install-maps.php
[ Szerkesztve ]
-
Polllen
nagyúr
Sziasztok!
Vki próbált már nem Steam-n vásárolt játékhoz kiegészítőt venni Steam-n?
Konkrétan arról lenne szó, hogy a múltkor lemaradtam az Overlord leárazásról, de most 1k körül lenne a dobozos (amit nem lehet steam-n aktíválni) és hozzás
szerentém a Rising Hell-t steam-ről leszedni...Menni fog ez így?
[ Szerkesztve ]
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
-
hoby36
senior tag
Hellotok!A steam-mel is lehet a játék közben képet készíteni?
A logikában semmi sem véletlen!
-
KubanitoS
veterán
Nekem azt a választ írták, hogy nem valószínű, hogy a dobozos Overlord működne a Steam/D2D-s Rising Hell-lel. Valaki javasolt egy másik megoldást, ami szerinte tutira működik. Itt a link hozzá.
Azt azért hozzá kell tennem, hogy ők is "mezei" felhasználók, úgymond hivatalos, 100%-os választ nem kaptam a kérdésre.
-
Polllen
nagyúr
válasz KubanitoS #199 üzenetére
A plan B jó lesz, úgy látom cd képet töltesz le, uh azzal nem lehet baj...
Köszi szépen! (steam fórumon én is néztem, hogy írták nem valószínű, menne... )
Amúgy ezt a posztot tegnap már megválaszoltam, de nem látom sehol, uh ancora una volta...
"Odamentem egy párhoz...négyen voltak!"
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Vigyázzatok, megint scam/phising oldalakkal próbálkoznak! Ha valaki megkeres, hogy szavazz valamire, ne tedd! Akkor sem, ha régi ismerős keres meg, mert valszeg feltörték a fiókját. Ne is nyisd meg az oldalt, amit belinkel neked!
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
Hirdetés
//////////////////
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal.
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
//////////////////
Mivel túlságosan sok cserélgetős hozzászólás született a topicban, ezért ennek külön topicot nyitottunk Steam Trade néven. Legyetek szívesek a továbbiakban ezeket ott lebonyolítani, ebből a topicból ugyanis törölni fogjuk őket, vagy extrém esetben akár szankcionálunk is.
//////////////////
Szintén külön topicban zajlik a GameCard-ok csere-beréje: Steam Game Card csere-bere
//////////////////
Nyílt topik a Humble Bundle és társainak is, legyetek szívesek oda fáradni, ha arra felé terelődne a téma: Nagy Bundle topik
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest