Új hozzászólás Aktív témák
-
bdav
őstag
SG1-el az votl a baj, hogy bekavart a tv3 feldarabolása. ők az első két szezont vették meg, az egyik sugárzási joga a retekklubé lett, a másik a tévékettőjé. innentől kezdve tényleg totál összevissza adták le (szerencsére tv2 végülis begyüjtötte az egéset). nem is értem hogy ki tudott ekkora baromságot összehozni
magyar média elég gáz
StarTrek: hááát valami + irodalom biztos van, de nem tudom pontosan mekkora. egébként ha az összes treket végig akarod nézni, az kb. egy hónapnyi folyamatos tévézést jelent(TOS, TAS, TNG, DS9, VOY, ENT + a 10 mozifilm
), tehát kissé több az alapanyag, mint a StarWars esetében. bár ez utóbbi egyrészt talán nagyobb népszerűséggel rendelkezik, valamint több teret ad a külsős íróknak, szabadabb a világ. jó, a Trekbe is belefér sokminden, de azért az egész univerzum története a sorozatok-filmek alapján jobban kidolgozott, mint a StarWars. pl. az SW régi trilógia elég ködösen szól a múltról, sőt tkp a 6. rész nem zárja le a cselekményt, így van lehetőség mondjuk a KotOR-ra, vagy a Jedi Knight-ra (pc játék fronton valamivel jobban képbe vagyok, SW könyvet nem olvastam eddig)
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- Beszámítás! Apple Watch SE 2024 44mm Cellular okosóra garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad 11 2025 128GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Apple iPad Pro 13 2024 M4 512GB Cellular tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Apple iMac Pro (2017) 5K - Xeon W-2140B 64GB DDR4 RAM 1TB SSD Radeon PRO Vega 56 8GB
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8GB I 256GB I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Lejárt a gyártói garancia? Mi tovább támogatjuk az IT infrádat!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest