Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey
    veterán

Na, az általad felsorolt játékokból eggyel se játszottam :D
    Az elmondottak alapján (és a leakek alapján) sok tennivalónk lesz. Eleve ott van a főtörténet, ami gondolom körbe vezet az univerzumon, vagy hát több univerzumon. A Bethesdát ismerve lesznek mellékküldetések és ismétlődő küldetések is. A frakcióktól vehetünk fel küldetéseket, de ahogy olvasom, nagyon tartani kell majd az egyensúlyt, hogy ne lőjenek ránk azonnal, mert egy másik csapattal is cimborálunk. Vannak képek a "bounty boardról", ahol szállítmányozási feladatok is vannak, fejvadász küldetések, személyszállítás is a bolygók között. Van egy skill, ami a bolygóközi nyersanyagszállítást vetíti előre. Meg azt hiszem, hogy a legénységből is megbízhatsz valakit ennek a kezelésével. Szóval szerintem pár száz órát ígér ez a címük is. :D

ide is jöhetsz egyelni, a kertbe...höhö, nem tudtam kihagyni, bocs :DDD :DDD

Ne idegejjé, nem vót meg egyik játék sem , azigen,. Komoly.
    Én meg gondoltam total populáris.

Mondjuk lehet inkább Mass Effectet keleltt volna írnom, ott bolygók vannak. :R mc.

szrk:
    igazából magára a belyárható részekre akartam konkrétabban reflektálni. kérdésemben.

Új hozzászólás Aktív témák