Hirdetés
- Megint vizsgálja a leégő Ryzen ügyét az ASRock, amit elvileg már javítottak
- Nem akármilyen LAN-nal jön a GMKtec minigépe
- Nyakunkon a Mangmi combos kis kézikonzolja, a Pocket Max
- Megárthattak az Intel VGA-terveinek az emelkedő árak
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Vezetékes FEJhallgatók
- Androidos tablet topic
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Melyik tápegységet vegyem?
- OLED monitor topic
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mini-ITX
- NVIDIA GeForce RTX 3060 Ti / 3070 / 3070 Ti (GA104)
- Képhibák a GeForce-on? Az NVIDIA szerint egy Windows frissítés okozza
- Miért tűntek el a buta tévék?
-
PROHARDVER!
Mindenképp SSDre rakd fel, HDDt nem támogat és szörnyen fog egyébként futni.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Skynet258
veterán
Én is megvettem a Phantom Liberty-t a napokban, de direkt nem akartam a Starfield-be bekavarni. Aztán tegnapelőtt este csak benéztem CP-be... és tegnap este inkább végigrohantam a Starfield utolsó 3 fő küldetésén (előtte a frakciók azért megvoltak). Egész egyszerűen ez a Starfield olyan retrónak érződik számomra, hamar lement a kezdeti varázs, és maradt az, hogy a grafika nem nagy szám (bár helyenként hangulatos), az animációk/mimika kissé gagyik, szörnyen sok a töltőképernyő, vannak játékelemek amikhez hozzá sem nyúltam (post építés, hajóépítés) - ami persze az én hibám, de egész egyszerűen a játék nem mutatta meg, hogy nekem ez miért kell, miért jó, innentől kezdve meg baromira nem érdekelt.
Szóval egy végigjátszásra jó volt, de hogy olyan klasszikusként emlegetnénk ezt a játékot 10 év múlva mint a Skyrim-et vagy a Fallout-ot most? Nem hiszem.
Persze, nálam a "sietségben" benne volt az is, hogy itt a Phantom Liberty, Pókember, Forza, Mirage, backlog is hosszú (Zelda TotK félve nézek rád a sarokban)... és a francnak van ennyi ideje.
De ezzel együtt a Starfield szerintem nem fog jól öregedni mert egész egyszerűen... sok tekintetben már most "öreg".
Új hozzászólás Aktív témák
- Turtle Beach Stealth Ultra Xbox PC kontroller kijelzős Bluetooth app vezérelt controller mint az új!
- Bontatlan ps4 controllerek
- Xbox 1914 Kontroller - Vezeték nélküli - Új Bontatlan
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Playstation 5 lemezes eladó!
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / Akku:87%
- iPhone 13 mini 128GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4052, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- CSÍKOS! MacBook Pro 16" M1 Pro 16GB 512GB Gar.
- Akció! Apple iMac 19.2 i5-8500 Radeon Pro 560X 4GB 16GB 256GB SSD 21.5" 4K Retina
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
De ezzel együtt a Starfield szerintem nem fog jól öregedni mert egész egyszerűen... sok tekintetben már most "öreg".