- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen TV-t vegyek?
- Videós, mozgóképes topik
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
bullseye
addikt
válasz
Gergello #6730 üzenetére
Alienst annyira, hogy az állítólag ott szereplő "Marines, we are leaving" is bekerült a játékba, amikor a fegyverboltból kell pár embert kihozni, az Alive Inside feliratnál (ami meg már mittomén melyik zombifilm)
egyik leghíresebb mondat, bár nem is így hangzott el (Drake, we are leaving), szerepelt pl. a Wing Commander V-ben (Marines,...), a COD 4-ben ("On your feet soldier,...), és ha jól tudom a WOW questben is (Argent Crusade,...)
-
Thome
veterán
válasz
Gergello #3054 üzenetére
Gergello . ???
Valami utótag sem ártana, vagy írj rám, és ott elmondod.Szerk: Azt hiszem beletrafáltam: Gergello.gergello
whitezo88: Nézd a HuskyStarcraft féle youtube-s replayeket, élvezetesek.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! ASUS MAXIMUS VIII HERO Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- AKCIÓ! HP ZBook Firefly 14 G9 üzleti notebook- i7 1255U 32GB RAM 512GB SSD nVidia T550 4GB Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest