-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
hash99
senior tag
válasz
Eyesis #47518 üzenetére
Platina vagyok. Alapvetően nincs bajom semelyik fajjal taktikával ha bukok tudom miért bukok.
Egyedül a terran mech aminél nem vagyok biztos a megfelelő unit kompozícióban. Szerencsére elég ritkán tolják.
Ultra nem jó. Brood jó lenne a sok siege tankra de a viking / liberator megint megesz.
Sajnos nem vagyok akkora májer hogy fungal + corrosive+ blinding cloud + parasitic bomb kombókat nyomjak miközben micrózom a bl -eket és a corruptorokat és persze közben még1 ling runby.
Most néztem pár meccset 1-2 heteseket. És pl.: Snute terran mech ellen 15 sh-t és 6 broodlordot hozott roachokkal infestorral raptorral. Ezek szerint még nem halott a swarmhost.
All ineket nézve. Most nagy divat lett a baneling bust protoss ellen.
Terran ellen egyértelműen egy jó roach timing halálos lehet.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kiberbajban lehetnek a spanyol erőművek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- BestBuy topik
- Autós topik
- Apple MacBook
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Milyen nyomtatót vegyek?
- További aktív témák...
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- Dell Vostro 5581 (Intel i7, 16 GB RAM, 256 m2 SSD)
- Vivo x200 Pro 16/512GB (Új)
- Samsung Galaxy Tab S9 Wifi 128/8GB - Új, bontatlan, 2 év garancia
- Acer Nitro 5 -AN515 - 15.6"FHD IPS 144Hz - i7-11800H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD -RTX 3050 - Garancia
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- Bomba ár! HP EliteBook 820 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 12,5" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple IPhone 13 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Lenovo Thinkpad x1 carbon 6 i7-8650u 8. gen 4 mag 8 szál. 16GB a legjobb üzleti.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest