- Azonnali informatikai kérdések órája
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Minden USB-C kábel egyforma? Hát NEM. És ez a baj. – Tech Percek #7
- RAM topik
- Hobby elektronika
- Házimozi haladó szinten
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
-
PROHARDVER!
A Blizzard 2007. május 19-én a Blizzard Worldwide International keretein belül bejelentette, hogy fejlesztik minden idők egyik legsikeresebb RTS-ének folytatását, a StarCraft II-t. A játék alapjaihoz nem nyúltak, a második részben is három fajjal szállhatunk harcba: a rovarszerű zerg-gel, a kolonizáló földlakó terran-nal és a hi-tech űrlény protoss-szal. Rengeteg új egység mellett régi ismerősökkel is fogunk találkozni, a történet pedig a Brood War után veszi fel a fonalat.
Új hozzászólás Aktív témák
-
cettlee
őstag
levegő kilöve a stalkerek miatt, mivel direkt levegö miatt vannak stalkerek. itt a játék kb 8adik percéröl beszélek, tehá colossus kizárva, void ray talán.. de stalkerek lekapják. fönix is felejtös stalkerek között. sztem az immo amugy countereli az egész bagázst, tankot és stalkert is. 4-5 immo meg marákkal sztem lehet counterelni.bár csak akkor tudok idöbe ennyi immot ha nemcsinálok 3 gatewayt, ami elég kockázatos
amugy elöbb kiprobáltuk ugyanezt haverral. ellennek marái voltak, protinak meg 4-5 void ray, és igyis simán nyertünk, havernak 4 tankja, nekemmeg 10-12 stalker.persze utánpotlással.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy A71 128GB Kártyafüggetlen, 1 év garancia
- AKCIÓ! nVidia Quadro P4000 8GB GDDR5 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- AKCIÓ! MSI B550 R7 3700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest