Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Riasztó topik
- Házimozi haladó szinten
Mobilarena témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Junkie
aktív tag
Hát szvsz azért nem véletlen aszalódott össze-> nyilván nem tett jót neki a dolog és nem jószántából alakult át. Az is igaz viszont hogy Anakin nélkül nem birta volna Windut lenyomni és elsősorban a sajnálatára apellálva rájátszott hogy elfogyott az ereje stb. közbe azért volt még kraft. Anakint meg csak Dooku pattintotta meg villámmal a Klónok háborújában ő meg ugye csak a tanitvány volt nem a Mester
Gondolom a VI. részre utaltál hogy Vader ott túléli dehát azér addigra Vader is elmélyül a sötét oldal tanaiban tehát nyilván jobban birja a kiképzést. Amúgy nekem nagyot ütött ez a 3.-ik rész szerintem korrekt volt
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Úgy állhat le a 16 GB-os GeForce RTX 5060 Ti gyártása, hogy közben nem áll le
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Milyen egeret válasszak?
- Projektor topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- PlayStation 5
- Interactive Brokers társalgó
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- LG Gram 14 WUXGA IPS i7-1360P 5.0Ghz 12mag 32GB DDR5 1TB SSD Intel Iris XE 10óra Akku Win11 Garancia
- Apple iPhone 16 Pro Max Desert Titanium Titán dizájn, Pro kamera, 120 Hz ProMotion,90%,3 hó gari
- ÚJÉVI AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- Apple iPhone 13 Pro Max Graphite ProMotion 120 Hz, Pro kamerák 128 GB-100%-3hó gari!
- iPhone 15 Pro Max 256GB 90% (1év Garancia) Akár új akksival is kérhető!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Gondolom a VI. részre utaltál hogy Vader ott túléli dehát azér addigra Vader is elmélyül a sötét oldal tanaiban tehát nyilván jobban birja a kiképzést. Amúgy nekem nagyot ütött ez a 3.-ik rész szerintem korrekt volt