Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- OLED TV topic
- Vezetékes FEJhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mikrokontrollerek Arduino környezetben (programozás, építés, tippek)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Projektor topic
- 3D nyomtatás
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darla
tag
A héten megnézem a filmet!
Alig várom! -
Sir Pocok
őstag
eddig csak Cannes-ban mutatták be tegnap.... az volt az első nyilvános bemutató... Bővebben: link
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Amúgy én kötve hiszem, hogy kijött volna már akárhol is a film...
-
-
Thom!
veterán
Up
Most néztem meg az egyik Trailert már vagy 30adjára és a bolygón ahol harcol Obi és Anakin ott fekszik a földön Padmé is. -
Thom!
veterán
válasz
Hegyirabló
üzenetére
Nálunk Szegeden 800Ft a belépőjegy, szal +1200Ft nem tudom kinek éri meg?
-
No emberek!
Nyertem két jegyet a DÍSZBEMUTATÓRA (Nem éjféli vetítésre!) az Origó játékán 2005. május 18. 18:30-ra a Lurdy Ház mozijába. Mivel nekem már van jegyem egy másik díszbemutatóra ez a két jegy eladó!
Ára: 2000Ft/db -
Arnold2
őstag
Szerintem nem kamu,mert ugye ''Kán''-ban a díjátadó után levetítették versenyen kívül.
Akkor sem nézném meg ha fizetnének,mert szerdára van egy tök jó helyem a Corvinban
-
RiFeR
tag
,Megmégha az is lenne, csak a moziba a legjobb

-
RiFeR
tag
MO-n még a premier se nagyon volt..
-
RiFeR
tag
az tuti hogy ''Fake''..
-
Thom!
veterán
Bővebben: link
Spoiler -
Thom!
veterán
Amit sajnálok, h Amidaláról szó sem esik a IV-VI részben ez hogy lehet?
-
Fade_Away
őstag
ajaj nemtudom igazi e de megtaláltam neten...
ki kell bírni, hogy nemtöltöm le.....
áááá![[kép] [kép]](http://www.tar.hu/crab/smiley2nd/73.gif)
-
Thom!
veterán
-
Thom!
veterán
spotok alapján minden képzelet felülmúl a film
-
_az
senior tag
namiva? várjuk a csütörtököt?

-
Thom!
veterán
Spotok dögivel -
Arnold2
őstag
Nem reklámozni akarom tényleg, de tök jó hely. Relative olcsóbb mint a hasonszörű multiplexek és még jó környéken van. És mint modtan ha kiváltod a Corvinkártyát akkor a Corvinban és a Mamutban minden jegyből kapsz 20%-ot /kivéve szerdán mert akkor 600 a jegy./
Fú már csak négy nap.
Alig várom!! -
Zoty@
aktív tag
Én is pont ZÁRÓVIZSGA előtt leszek de a MOZI-ba is ott leszek!

-
Grass
aktív tag
Jó de nekem 9 vizsgám lezs +még zhk meg házidogák a héten.
-
Kobe
veterán
nekem pont a bemutató napján délben van vizsgám, utána 3 nap múlva a leghúzósabb...de szó nélkül beülök vizsga után moziba
take it easy
6 vizsga közé bezsufizom vhogy 
-
Grass
aktív tag
Most olvastam el az origo kritikáját
És van benne egy rész ami nekem is feltűnt még a baljós árnyakban.
''Ígéretéhez híven, George Lucas minden szálat elvarrt, és ez még egy nem kimondottan rajongó kollégának is feltűnt. Valóban választ kapunk arra, hogy Qui-Gon Jinn mester miért nem tűnt el halála után jó jedi módjára, sőt, a magyarázat még tragikusabbá teszi Anakin sorsfordító döntését.''
Ugye még a 4-5-6. részben a megahalt jedik teste eltűnt, de a Qui-Gon-é nem. Fúrta is az oldalam hoyg mi lehet az oka, és úgy látszik mégis van valami jelentősége. valaki megtudja mondani hogy mi? (persze csak ha ezzel nem lő le valami hatalmas poént)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Drizzt
nagyúr
Na, az jó. Nem voltam még soha a Corvinban, de azért a neve vonz, meg annyira nincs is messze Csepeltől. Fél óra alatt simán oda lehet érni.
Ui.:
Ha valakit érdekel az indexesek vélemáénye a filmről megtekintés után, akkor nézze az indexen a cikket:
Bővebben: link -
Arnold2
őstag
Hát asszem a legnagyobb teremben ülök job-közép 6.sor 5szék!
Sztem egész jó helyen!
Én meg pont azért járok a Corvinba mert olcsó. Ez a jegy 760Ft volt /20% kedvezménnyel/
És simán felveszi a versenyt a Multiplexszekkel.
A kedvezmény meg bárkinek lehet bármilyen filmre ha kivált egy 600Ftos kártyát. /ami ugye megtérül!/ -
Grass
aktív tag
Na erre a filmre én is kiváncis vagyok. Már csak azt kell kitalálnom mikor nézzem meg. Egyébként szerintetek nem szar a amgyar szinkron? mer én láttam angolulis és magyarul is az előzeteseket és szerintem rohadtul elnyomták a hangokat. főleg dárt véderét, de a többi is jobb szerintem angolul vagy csak én látom így?

-
PalM
tag
Szerdán 00:20-kor lesz a Rtel Klubon az Igy készult a Star Wars III ! Mondjuk akkor már a film is fog menni, de azért érdekes lesz megnézni hogyan is készült...
-
Arnold2
őstag
Nekem van jegyem a legelső vetítésre a Corvinban.
Már alig várom!!!
Sztem nem nagyon fognak zajolni,mert általában a legelső vetitésre fanatikusok jönnek akik hümmögnek meg erősen figyelnek a filmre.Sztem nem nagyon lesz elröhögcsélés.
Majd beszámolok! -
Drizzt
nagyúr
válasz
Anthony001
üzenetére
Éppp ez az. Nem számít, hogy +- egy nap, ezért nem nézem premieren. Ott fog zajongani a sok idióta, meg elhülni, meg ha esetleg van rá alkalom, hangosan nevetni a legidiótább hangon, meg zokogni, meg mit tudom én még mi mindent.

Meg én a Corvinban akarom nézni. Más mozi nem nagyon érdekel, de azért 3-4 napnál többet nem várnék a premier után... -
PalM
tag
1 hét mulva minden kiderül!!!!!Ennyire még egy filmet se vártam.
-
Thom!
veterán
én megreszkirozom, h Kenobi és Darth Véder még látják egymást max nem szemtől szemben
-
neduddgi
aktív tag
Én is várom, bár lesz benne egy két probléma amit nem tudom hogyan tudnak benne hitelesen megoldani. Dart Wéderré válni... hmmm.

[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
Vasárnap RTL *LUB >Klónok Támadása
-
Thom!
veterán
ERŐTér
Bővebben: link -
PalM
tag
Én május 25.-én nézem meg, akkor már nem lesznek annyian a mozikba, és akkora lesz jegyem. Nagyon várom, eddig az összes részt láttam nem is egyszer, és mind nagyon bejött!!!
-
Thom!
veterán
nem tudsz visszafordítani..összetöröd a szívemet..bazz máris vetítsék a filmet
-
Thom!
veterán
a zenei aláfestés nagyon toppon van
kritikusoknak is tetszett, de ha más lehúzza, azt l*szarom -
Thom!
veterán
![[kép] [kép]](http://www.starwars.com/episode-iii/release/trailer/img/13_image.jpg)
A fiú, akit tanítottál, nincs többé.
Elemésztette Darth Vader.''
The boy you trained, gone he is. Consumed by Darth Vader.'' - Yoda
[Szerkesztve] -
Thom!
veterán
megvan a jegyem

MEGABŰNTETÉS
[Szerkesztve] -
Anthony001
senior tag
Én a premieren nézem.
Engem nem érdekel se dc semmi.
Ez hülyeség hogy egy nappal előbb látom e vagy sem.
Esetleg mikor már láttam a filmet moziban utána szedem le talán -
almi
senior tag
Én itthon nézem az tuti mert bőgni fogok

Bár nem tom!Ha Padme nem hal meg akkor nem...De szomoró a sorsa.
De hogy az milyen szép színésznő.Hm......Teccik.
[Szerkesztve] -
PalM
tag
Úgy is az lesz, én 25-én megyek be megnézni.
-
PalM
tag
Az jo lenne ha elobb lenne dc-n mert már naon várom!
-
Drizzt
nagyúr
válasz
Anthony001
üzenetére
Szerintem is, de azért biztos vagyok benne, hogy a bemutató előtt már dc-n lesz valami...
-
bobace
addikt
válasz
Anthony001
üzenetére
olvastam neten hogy néhány amcsi városban 12-én van bemutató. Londonban 16-án, mindenhol máshol 19-én
-
almi
senior tag
Hát nem bírtam várni és elolastam egy kis összefoglalót a filmről!
Hááátmár akkor majdnem könnyes lett a szemem pedig ilyeneken sosem sírok!
Ezért nem megyek moziba!Majd egyedül itthon megnézem
-
muad_dib
tag
-
muad_dib
tag
válasz
Ráczkölke
üzenetére
Érdekes tötrénet, egy időben állította h meglesz, aztán hogy nem lesz meg, aztán hogy mégis... most épp ott állnak, hogy nem lesz. Én titkon azért bízom benne, hogy az ''utolsó sw epizód'' inkább reklámfogás... bár ki tudja, lehet h úgy látja h nincs értelme folytatni, ami benne volt kiadta, silányodni meg nem akar - mégis majdnem sikerült.... bár nekem az új részek is tetszenek, szó szerint elvakult vanatikus vok

-
Ráczkölke
tag
Jól gondolom-e, h a SW-t eredetileg 9 epizódosra tevezék? Ha igen, akkor az utolsó 3at mért nem vállalja be Lucas? Számomra elég szomorú, h több rész nem láthatok belőle.../vagy csak amennyit mondtatok, h átvezető sztorik, rajzfilmek/

-
almi
senior tag
Nem megyek el moziba mert elsírom magam
Jó nem vok sírós se Padme története tényleg szomorú
-
bobace
addikt
valaki nem tudja honnan lehet letölteni clone wars első 20 részét, valami link vagy ilyenek, dc-t most ne...
szemét amcsik már ehéten látják... szombaton már neten lesz
bár ezt moziban kell látni
-
almi
senior tag
Hát így olvasgatva és trailereket nézve szomorú rész lesz de nagyon jó

Új hozzászólás Aktív témák
- Acer TravelMate Spin B311RNA- - Érintőképernyős
- Blue Coat AV510 A - Network Security Appliance - tűzfal
- Albis ULAF+ Acceed 1104 DT 4WP- SHDSL Carrier Ethernet CPE
- BIG-IP Single AC PSU for i2X00 (250W)(F5-UPG-AC-I2XXX) - új bontott dobozos
- Black Box ServSwitch Wizard DXS Digital ACR101A DVI - IP Gateway
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B760M i7 12700 32GB DDR4 1TB SSD RX 7800 XT 16GB ASUS A31 PLUS ARGB 750W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 7 265KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- Dell Latitude 5320 - hibás kijelzők - i5 1135G7 ,16GB RAM, SSD, jó akku, számla
- Kuriózum: Ozark Trail (amerikai) fejlámpa 600 lumen
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Alig várom!