Hirdetés
- Picit gazdaságosabb és halkabb lett a PlayStation 5 Pro legfrissebb verziója
- Dollármilliárdokért csábított el Zuckerberg egy kínai Manust
- Új versenyző áll rajtvonalhoz a tápok világában
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- Hálózati sebességre gyúrt a Minisforum új mini-munkaállomása
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- Autós kamerák
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- Milyen házat vegyek?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Steam Deck
- Azonnali VGA-s kérdések órája
Új hozzászólás Aktív témák
-
Drizzt
nagyúr
Megkaptam dvd-n karácsonyra. Hát bakker, a minősége nagyon jó, mind kép és hang terén. A kihagyott jelenetek meg nagyon kár, hogy nem voltak benne a mozisban is.

-
Buflon
tag
válasz
Agostino
üzenetére
Faxa, nagyon faxa.
Megakartam venni eredetiben a DVD-t, de én nem adok ki érte 5ezer HuF. Majd megszerzem valahonnan.
Amúgy szerintem Az egész STAR WARS olyan , amit mindenki tud miről van szó, mégha nem is látta. A STAR WARS Legenda. Egy olyan Legenda ami hallhatatlan.
George Lucas:

Amúgy szerintem a 4-dik részt találta el a legjobban a rendező. az első (1977) Ez volt az igazi Csillagok háborúja. Mindenki pofázza hogy a 3-dik rész így meg úgy. de nem. Az eredeti Triológia: Ez az IGAZI STAR WARS. Az 1-2-3 csak az előzmény, amit jól eltalált Lucas. Hat évet kellett várni 1999-től a 3-madik rész FINISH-éhez. Erre várt mindenki. hogy hogy lett ANAKIN-ból DArth Vader. Az előzményből a3-dik rész alegjobb. -
AMD Power
titán
Megint megnéztem!

Evan McGregor nagyon nagyot játszik benne..!
Star Wars! Ezen nőtem fel. És én még a mai napig azt vallom ,hogy ez a Világtörténelem Legnagyobb Filmje! Ennél nagyobb film(ek) nincsenek és nem is lesznek! -
Agostino
addikt
-
Agostino
addikt
Üdv.
Tegnap voltam olyan szerencsés, hogy hozzájutottam a Star Wars 3 HDTV verziójához, igaz, annak csak 4.4Gb-es ''tömörített'' változatához, de amit láttam, attól tátva maradt a szám. Annyira szép a film minősége ezzel az eljárással, hogy az szinte elmondhatatlan. Külön élmény igy megnézni a filmet újra. Teljesen más lesz az űrcsata, a karakterek sokkal jobban kiemelkednek, az egész film egy új szintre lép át. Csináltam pár képet, hogy az is lássa miről beszélek, akinek még eddig nem sikerült megszereznie.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
2600+ AMD gépen egészen szépen elfut, csak nagyon ritkán akad meg, vagy csúszik el a hang, de akkor is nagyon hamar visszatér a rendes időzítéshez.
[Szerkesztve] -
-
td
senior tag
''2006. szeptember 12-e minden bizonnyal ünnepnap lesz a Star Wars-rajongók számára. Mint ahogy az az előző hírünkből kiderült, ekkor jelenik meg a Lego Star Wars II: The Original Trilogy - mindez azonban csak az előétel: a főfogást a klasszikus trilógia immár harmadik DVD-kiadása jelenti (a második változat csak a külsejében és a bónuszlemez hiányában tér el a hazánkban is kapható első kiadástól). Az új megjelenés a ''kettő az egyben'' (pontosabban a három a hatban) elvet követi két értelemben is: az egyes filmek kétlemezes változatban lesznek kaphatóak (gyaníthatóan azért lesz díszdobozos verzió is), a korongok pedig nemcsak a 2004-es, digitálisan felújított formában, hanem az eredeti (1977-es, 1980-as, illetve 1983-as) eredeti változatban is tartalmazzák az Új reményt, A Birodalom visszavágot és A Jedi visszatért! Jim Ward, a Lucasfilm elnökhelyettese és a LucasArts elnöke az elsöprő erejű rajongói ''követeléshullám'' kielégítésével magyarázta a döntést, mellyel előreláthatólag ismét kasszát robbantanak. Ők ennek, mi pedig annak örülhetünk, hogy a Dolby 2.0 Sorround hangzásvilággal felvértezett abszolút klasszikus változat megtekintésére (újra) lehetőségünk nyílik. Ráadásul ha abból indulunk ki, hogy ez a kiadás csak december 31-éig lesz megvásárolható, akkor jogosan tehetjük fel a kérdést: mi lesz még itt jövőre, a Star Wars születésének 30-án évfordulán?''
(www.starwars.hu)
Itt már tényleg csak az a kérdés, hogy mi lesz jövőre? (Belepiszkálás néklüli) eredeti trilógia blue rayen?
-
td
senior tag
Na igen.
Ez nekem is eszembe jutott, hogy a kissrácok biztos néznek nagyokat, de vajon hogyan reagálják le? Az is lehet, hogy elég hamar, ez EpI-II táján kapcsolnak (mintha a starwars.hu-n olvastam volna egy hsz-t, amiben egy elég fiatal látogató írta le, hogy győzködte az apját a moziban az EpI után - de lehet, hogy az apja őt
), de az is, hogy ők, mivel egyszerűen nem értik az utalást Palpatine szervezkedésében a mai világra, nem érzik annyira megdöbbentőnek.Sőt, akkor nekik elég hirtelen is derül ki, hiszen a finom utalásokat sem értik meg, és egyszercsak azt látják, hogy Anakin kardot ránt rá
No de mindegy, csak elmélkedtem. -
td
senior tag
válasz
Dilikutya
üzenetére
Rég volt, de...
Amikor megnéztem a második részt, én is csak kapisgáltam, feltettem a kérdést egy havernak, hogy ''Te, ez a Sidious nem a Palpatine?'' Erre ő azt mondja, hogy hát persze! Lehet, hogy kár volt megkérdeznem...
DE: utána nem sokkal megnéztem a régi trilógiából az utsó kettőt, és amikor az ember a stáblistában azt olvassa, hogy Emperor = Ian McDiarmid, akkor már úgyis mindegy (én azt is csak akkor tudtam meg).
Szóval valahogy ez nem volt annyira egyértelmű, mondjuk nem is figyeltem kifejezetten. Valami mindig elterelte a figyelmemet az első részben... De jó volt ez így, pont a sok titokzatosság miatt tetszett a második rész.
Frigo:
''Ebben nem volt semmi spoiler már régóta tudni lehetett hogy Palapatine mozgatja a hátérből a dolgokat ,az erdeti trilogiában is elhangzott hogy:
Palpatine=császár ,csodálkozok hogy nektek még csak most esett le.''
Ez hol volt? Én ilyenre nem emlékszem. -
Agostino
addikt
Üdv.
Elöbb böngészgettem a www.starwars.hu-t, és hát nem semmi amit találtam. Először is ha még nem tettéket meg, akkor keressétek meg a 2006-02-26 - Vasárnap hírt, melynek címe : SW3: A nyugat hátúszása (kiegészítve). A cikk végén találtok linkeket, mindenképpen nézzétek meg, engem a padlóról vakartak össze. : D
Azok akik tudnak perfektül angolul, és nem érdekli őket a magyar cikk, itt közvetlen cikk : [link].
Kötelező darab! : )) -
nRu3
addikt
-
Jégkokó
veterán
Hát igen az tény hogy az első 3 rész közül a befejező epizód sikerült a legjobbra.Az első számomra nevetséges volt az idióta jar jar al, meg a gungakal.A második hálistennek nem eröltette többé azt az idiótát, a harmadikban meg nem is szerepel, illetve csak a végén mutatják pár mp re

-
Jégkokó
veterán
-
Agostino
addikt
Üdv.
Ellátogattam az IMDBre, egy film apropóján, és láttam, hogy megvannak az eredmények 2005 legjobb és legrosszabb pillanatairól. A jó lista semmi érdekeset nem tartogatott számomra, ám a legrosszabb már annál inkább : [link]. Nem egészen értem, hogy a Star Wars III, hogyan kaphatott helyet szinte minden egyes kategóriában. Mivel nem tanulok angolul kicsit bizonytalan a szókincsem, így megbizonyosodtam egy szótár segítségével is abban, hogy a 'worst' tényleg azt jelenti, hogy legrosszabb.
Komolyan mondom kezdem azt hinni, hogy egy összeesküvésről van szó... : (( -
Obi-1
őstag
A könyvben tulajdonképpen a kivágott jelenetek vannak benne pluszban, néhol részletesebb magyarázat.
Benne van:
- Anakin féltékenységi érzései Obi-Wan és Padmé kapcsán.
- A későbbi Lázadók korai szervezkedése, Padmével.
- A Láthatatlan Kézzel való landolás részletesebb leírása.
Egy-egy belső monológ (Yoda a saját veresége kapcsán, Vader a saját átváltozása kapcsán) érdekes és elgondolkodtató, bár nem abszolút hivatalos forrás a film, és a következények értelmezéséhez. -
Jégkokó
veterán
Ahogy egyre haladok a könyvel a vége felé, egyre kezd bonyolódni.Viszont azon jót nevettem amikor az félig robot tábornok, azt mondta a sidiusnak, hogy a kezében volt paplpatine, és hogy meg kellet volna ölni, erre azt kellet volna mondania , hogy te hülye én vagyok palpatine

-
Agostino
addikt
-
AMD Power
titán
Ez a Star Wars a Világtörténelem Legnagyobb filmje! Imádom a ''régi'' részeket. De persze az újak is nagyon jók! Obivan Power!

-
Jégkokó
veterán
A hétel elkezdtem olvasni a 3. részt könyben.És szerintem sokkal másabb mint amilyen a filmn volt.Mert a második részből is kihagytak szerintem fontosanka mondható dolgokat.Meg ebbe is, pedig szerinte nem biztos hogy ki kellet volna.Igaz még csak a 100. oldalnál tartok.És még mindig az a rész van amikor azon a hajón vannak az elején, amivel leszálnak corruscantra
-
-
Agostino
addikt
válasz
Alchemist
üzenetére
Megmondom őszintén a könyvet nem olvastam el még. Alexandrában nézegettem egyet, aztan öcsém felhívta a figyelmemet, hogy van egy másik fajta is. Egyszer adott egy keményfedeles, meg egy puha. Mivel mindkettő 2300ft körül volt, inkább hagytam a témát. Amúgy ha valaki tudja melyik komolyabb akkor az ossza meg velem.
-
Ck.
addikt
Mi a véleményetek erről a Mara Jade-ról?
Itt ez a kép róla, de nem szerepelt egyik filmben sem. Akkor ez a kép honnan van?![[kép] [kép]](http://www.starwars.hu/pix/enciklopedia/vilaga/karakterek/mara_jade/mara1.jpg)
[link] -
Agostino
addikt
Üdv.
Hogy miért hagyta szenvedni? Obi is csak ember, függetlenül attól, hogy a Jedi Rend tagja. Képzeld el, hogy van egy tanítványod, aki önfejű, visszabeszél mindig. Namost ez már eleve nem feltételez túl nagy szimpátiát. Ehhez vedd hozzá, hogy Anakin megölte Windut, a tanács oszlopos tagját, megölt istentudja hány szerencsétlen tizenéves padawant, valamint mindemellett lepaktált a sithekkel. Obi szerintem egyszerűen annyit akart csak, hogy Anakin szenvedjen, tudja meg mi a fájdalom. Szerintem azt hitte hogy vissza fog csúszni a lávába, vagy egyszerűen a forróság megöli. Nem kell mindig magasztos elveket keresni. Ilyenek az emberek, van, hogy a pillanatnyi csalódottság és fájdalom vezeti őket. -
Ck.
addikt
válasz
Agostino
üzenetére
Természetesen ebben is van valami...
Az számomra még nagyon érdekes, hogy Obi miért hagyta Anakin-t szenvedni... Miért nem adta meg neki a kegyelemdöfést? A könyvben az van, hogy Obi megérezte Sidious közeledtét, ezért már nem volt ideje ''segíteni'' rajta, de a filmben azért elég sokat tökölt a csúszó-mászó Anakinnal, amíg le nem lépett.
-
Agostino
addikt
Üdv.
Nyilván az ember a szeretteiért sok mindent megtesz, akár emberfeletti erőfeszítéseket is. Ugyanakkor viszont azt nem hiszem el, hogy a jedik nem tanulnak a sith gondolkozásmodról semmit sem. Ha ismered az ellenfelet, könnyebben győzheted le. Anakin szerintem pontosan tudta, hogy Palaptine félrebeszél, mégis elhitte amit mond lásd: feltámasztani a holtakat.
Mondatra : pont amiatt hogy nagykorú, makacsabb, nem hisz el dolgokat. Önfejűség. Olyan ez mint az idős kutyáknál, nem lehet megtanítani semmire sem szinte. Ha fiatalabb korában került volna a rendhez, talán megértette volna, hogy a rend nem ártani akar neki, és Yoda sem csak egy szemét kis tetüláda, akinek mániája cseszegetni a másikat. Ha megtanulta volna tisztelni a mestereit, és megtanult volna hinni nekik, engedelmeskedni, akkor feleennyi gondja lett volna.
Dilikutya : hát ez igaz, ezzel most nem nagyon tudok vitába szállni.
[Szerkesztve] -
Ck.
addikt
válasz
Agostino
üzenetére
Szia!
Konkrétan hogy érted, hogy az a mondat mindent megmagyaráz?
Én sem azt mondom, hogy konkrétan a szerelme miatt vált Darth Vaderré, de ha belegondolsz, meg volt róla győződve, hogy meg fog halni! Még Yoda sem mondta neki azt, hogy biztos nem fog meghalni!
Ha nekem lenne TALÁN egy lehetőségem arra, hogy megmentsem a Szerelmem életét, sztem én is megtenném kétségbeesésemben, mint ahogy sztem Te is!
Persze, én most arra gondolok, hogy ha valaki kétségbe van esve, akkor mindent megtenne azért, hogy a Szerelme életét megmentse, ha valószínűnek tartja, hogy meg fog halni..
[Szerkesztve] -
Agostino
addikt
Üdv.
Darth Vaderre nem a szerelme miatt vált. Ha hallgatott volna a Tanácsra, de legfőképpen Windu mesterre, és távoltartotta volna magát Palpatinetól, akkor nem lett volna semmi baj sem. Ő volt az, aki belecsepegtette apránként a lelkébe a sötétséget. Szerintem az álom is az ő mahinációja volt.
Aztan meg ahogy régen Yoda mondta : '' Nem. Nem lehet jedi. Túlkoros.'' Szerintem ez a mondat mindent megmagyaráz. -
Ck.
addikt
Hogyan jellemeznétek Anakint? Mit gondoltok Anakin személyiség formálódásáról, változásáról? Hogyan jellemeznétek Darth Vader-t?
Véleményem szerint Anakinon már a kezdetekben látszódott, hogy sokra akarja vinni, különösen a tinédszer korától mutatkozott meg, hogy többre vágyik, nagyobb szabadságra, és hát több sikerre, nagyobb hatalomra. Ezekhez még társult Padmé iránti szerelme, és tulajdonképp e miatt vált Darth Vaderré. Padmé szerelme, és talán kisebb mértékben, de a szabadság - és hatalomvágy is erre az útra vezette.
Várom a Ti meglátásaitokat a 2 személyiség kapcsán, illetve kíváncsi vagyok a Ti véleményeitekre a személyiség formálódásról!
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Ja és az extra dvd-n nincs se narrátor, se felirat...
-
Dilikutya
félisten
válasz
Latissimus Dorsi
üzenetére
Ideje lenne már a többit is kiadni normálisan, magyar szinkronnal.
Bár mintha lenne olyan, amin az 5.1-es angol mellett van 2.0 magyar is, vagy az csak valami barkács? Vagy külföldi kiadás? A Ponyvaregénynél volt olyan, hogy a cseh kiadáson volt magyar szinkron, már évekkel ezelőtt.
[Szerkesztve] -
Latissimus Dorsi
senior tag
Nekem a Miki hozta szal már túlvagyok rajta.
A hang 5.1 ben magyarul elég fura. Lehet hogy kellene valami beállítást változtatni, de a nagy robbanásoknál reccsen egyet az front jobb-bal hangszóró. (Egy sony házimozi cucc) Amúgy ez az első rész a háromból amin van magyar szinkron.
Angolul még csak néhány jelenetet néztem meg.
Amit ismét, immár harmadszor idiótaságnak tartok, hogy az extra lemezen vannak a kivágott jelenetek. Nem tom mennyiből tartott volna úgy megoldani, hogy aki akarja, az megnézhesse egyben, a kivágott jelenetekkel együtt. Az orosz! 5.1-es szinkron kárára akár meg is lehetett volna csinálni, nem olyan nagyon sok amit kivágtak.
Bár gondolom az orosz szinkron volt az ára, hogy készüljön olyan kiadás amin van magyar szinkron is.
Az extra lemezzel még nem végeztem.
Szerk: Az ár tényleg baráti, az első ha jól emlékszem 11, a második pedig 8 vagy 9 k volt..
[Szerkesztve] -
Dilikutya
félisten
válasz
Dilikutya
üzenetére
És feltételezem, mikor már mindenki megvette ezt is, jön majd egy még extrább kiadás, a 6 résszel, extra korongokkal kb 20 lemezen
Majd amikor ezt is megvették a fanok, kiadják ismét, hozzácsapva mondjuk a Clone Wars 2 évadát, majd a következő kiadáskor az SW sorozatot is mellékelik, az immár 50 lemezesre hízott extramegahiperszuperdeluxe kiadáshoz. -
peterszky
őstag
megszereztem a DVD-s kiadást, de sajnos csak karácsony után lehet megnézni

sztem az ára is ''baráti'':5000
én többre számítottam, és hála égnek van rajta angol hang
sztem sokkal jobb lesz úgy, mint a szinkronnal -
Ck.
addikt
Megjelent a DVD! Megnézte már vki?
-
zLegolas
őstag
''Yoda (akinek méltóságát a „pattogó zöldborsó” vívó-jelentekkel szintén sikerült elpárologtatni), ''

-
zLegolas
őstag
''Sajnos a kissé megkopott Drakula-imitátor Duku grófról hamar le kell mondanunk, mert gyorsan elveszti a fejét. Némileg tovább húzza egy négykarú köhögő robot, de túl sok izgalmat ez a tüdőbeteg gép sem okoz. ''

Jó a cikk, olvasom tovább! -
td
senior tag
Obi-1: köszi az infót!
Dilikutya: na ez jó hír! Ugye akkor ezen az angol hang is rajta lesz? Mert én úgy vagyok vele, hogy az eredeti az igazi, de a szinkron is jó szokott lenni. Persze lehet, hogy meg kéne várnom valami 3-DVD-s kiadást, hátha azon már mindnek lesz szinkronja... -
Dilikutya
félisten
December elsején jön a film dupla DVD-n, 5.1-es szinkronnal. Végre egy SW film, ami azonnal szinkronosan jelenik meg.
-
td
senior tag
Hi All!
Felmerült bennem néhány újabb kérdés. Az első: Dookunak miért nem sárga a szeme? Tudjátok, úgy, mint Maulnak, Anakinnak. Bár az öregnek sem volt mindig az, mondjuk ő rejtette a kilétét.
A másik. A VH1-on pénteken láttam (már másodszorra ment) egy ''When Star Wars Ruled the World'' c. doksifilmet. Nem tudja valaki, ez az, ami a 4-es DVD extra lemezén is van?
És lesz 3-as DVD-kiadás az új trilógiáról? És 6-os? Ilyesmi infók vannak már?
Új hozzászólás Aktív témák
- LED világítás a lakásban
- Elemlámpa, zseblámpa
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen autót vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- Workstation bazár - Lenovo, HP, Dell - számla, 6 hó garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 3600X / 16GB DDR4 / RX 6600 8GB / 512 SSD!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 2xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G, H730 1GB, áfás
- Apple iPhone 13 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14T Pro 512GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Majd amikor ezt is megvették a fanok, kiadják ismét, hozzácsapva mondjuk a Clone Wars 2 évadát, majd a következő kiadáskor az SW sorozatot is mellékelik, az immár 50 lemezesre hízott extramegahiperszuperdeluxe kiadáshoz.