- Vezeték nélküli fülhallgatók
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- NiMH akkumulátor
- OLED TV topic
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Projektor topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dare2Live
félisten
szerintem az új enterprise volt eddig a legjobb..... végre életszerű világ nem mint a régi enteprise, voyager.... ban ahol a tökéletes elvek mindig a megoldás ami sikerre vezet.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
truptik
csendes tag
válasz HaroWerks #55 üzenetére
Az a szitu hogy mivel idehaza nem ment az első Trek sorozat a sztárvár meg igen mindent ahhoz mérnek. Akik akkor voltak suhancok amikor még Kirk volt a kapitány azoknak mindig az lesz a Nr.1. Persze vissza gondolva azokra az időkre az meg sem közeliti a mai látványos technikát mégis nagy szám volt akkor mert ha belegondolunk sok minden meg is valósult. Az összes sorozat közül talán még a TNG meg a mostani Enterprise ami nekem is tetszik. A mostani E hajó nagyon jól néz ki.Nem az a szuperduper shit. A Voyager nem lett volna rossz csak ne a maca lett volna a kapi. Még angolul is hülyén hangzik a neve.
Have gun, will travel. Paladin.
-
bdav
őstag
válasz HaroWerks #45 üzenetére
Nemesisnek nekem a storyval van bajom. nincs benne tulsok csűrcsavar, nem ugy mint a 6. részben (Sulu az utolsó pillanatban beesik az Excelsiorral, meg az az adó Kirk kezén, áááá), vagy a 9. ben (áttranszportálják az egész son'a hajó legénységét, coool ). Alapvetően még az űrcsata is okés csak kicsit elhúzták.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Trak
addikt
válasz HaroWerks #40 üzenetére
Ez már gondolom összadat. Gondolom csak az amerikai bevételeket nézve volt bukta.
A pénz visszajött belőle, csak nem keresték sz@rrá magukat rajta, és az nekik már bukta
Az Enterprise is nyert több díjat is, mindenhol játszák, szerintem pénzügyileg azzal sem lesz gond, de gondolom mivel nem hozott több 100 milliót, ezért abbahagyják.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
válasz HaroWerks #34 üzenetére
Szerintem akkor azt az Enterprise-ra tervezték, az az előzmény sorozat.
Nem hiszem, hogy a közeljövőben megcsinálnák...
bdav: ne mondd ezt, ez istenkáromlás.
Star Trek ből nem lehet hiány...
(ja nem ez már egy másik Sci-fi )''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
bdav
őstag
válasz HaroWerks #34 üzenetére
mst szüneteltessék a treket vagy 5 évig. sok volt belőle, 20 éve folyamatosan megy szinte (tng kezdete óta nem volt szünet benne). kis pihi, vérfrissités.
10 féle ember van a világon. Aki ismeri a kettes számrendszert és aki nem. ''A név nincs hosszabb páncélszekrény''
-
Gergello
addikt
válasz HaroWerks #29 üzenetére
Jah, meg rengeteg jó képet ehet csinálni csata közben.
+ a sok MOD
egy haverom BC-s oldala: Bővebben: link -
Trak
addikt
válasz HaroWerks #15 üzenetére
És elsősorban az ST reálisabb, mint az SW. Próbáltak arra törekedni, hogy tényleg egy lehetséges jövő képe jelenjen meg. A technika sokkal jobban hasonlít egy a mai világból kialakult jövőre, mint az SW-ben. Igaz az SW nem is ilyen, abban nem törekedtek erre. Szerintem ne hasonlítgassuk őket, nem érdemes. Mindkettő jó, de mindkettő más.
bdav: tényleg a DS9-ban a legjobbak a karakterek.''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
Trak
addikt
Az hogy láttam az összes filmet, és az összes sorozat összes részét az feljogosít, hogy trekkernek mondjam magam?
Mindegyik jó, nem kell válogatni, csak megnézni
A legnagyobb bánatom, hogy befejezik az Enterprise-t
Az első évad tényleg kicsit más volt, mint az eddigiek, azok talán tényleg csak a fanatikusoknak tetszettek (szerintem nagyon jók voltak), de a 2. évadtól legalább olyan jó lett, mint az összes többi sorozat (ha nem jobb...).
De gondolom sokan az első évad után elpártoltak tőle, és pket nehéz volt visszaszerezni. Pedig nagyon jó, izgalmas részekről maradtak le
Azért egy kis javítás: most a 4. évad megy az Enterpriseból, nem a harmadik. Ezt még befejezik nyáron, és utána lesz vége...
Most egy kis szünet is van a részek közt, egyelőre 16 részt adtak le, a kövekező csak április 15.-én lesz. Pedig pont jó résznél hagyták abba, nehéz kivárni az áprilist''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
bdav
őstag
ja énis szeretem a treket. filmek közül a leggyengébb egyértelműen a Final Frontier, azt viszont nem értem h. a First Contact neked miért nem tetszik, az az egyik legjobb (a legjobb meg az undiscovered country). Sorozatból a DS9 a kedvencem, ami utána jött az már nem tetszett annyira (se a Voy, se az ENT). Viasat3nak hála a ds9et viszont kétszer láttam elejétől a végéig
-
Dilikutya
félisten
Régebben tetszett, bár csak a mozifilmeket láttam. Helyesebben az eredeti szereplőgárdával készült első 6-ot. Az első 4 részt azóta magyarul is sikerült látni
Bár már nem nagyon emlékszem, miről szóltak, csak arra, hogy nem annyira a látványosságával tűntek ki. Annyira talán nem fogott meg, mint a Star Wars, persze az inkább meseszerű, fiatal fejjel lehet, hogy a Star Trek kevésbé élvezhető, bár mint mondtam, nekem 10 évesen is tetszettNem vagyok perverz, csak haladok a korral. (Még mindig: Rock&roll feeling baby, rock&roll feeling.....)
Új hozzászólás Aktív témák
- Új Lenovo ThinkPad P16s Workstation Érintős LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6850U 32/1TB 680M 4GB FHD+
- Bontatlan Lenovo ThinkPad P16s Workstation LAPTOP -50% 16" Ryzen 7 PRO 6825U 16/512 RADEON 680M FHD+
- MSI RTX 3060 Ti VENTUS 2X OCV1 LHR
- Razer Blackshark v2 Pro Wireless White
- Hibátlan állapotú & Garanciális Samsung Galaxy Z Fold 4 (512/12GB) + Gyári S-pen tok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest