Új hozzászólás Aktív témák

• Plissken102

csendes tag

válasz Stilinski #6059 üzenetére

Köszi. Olvasgattam, és nem működik még a joy nézegetője valamiért. Legalábbis különböző dátumokkal írták be a fórumokon, hogy nem működött, és most se működik ugye. Y mint szabad nézet működik, de az nem ugyanaz. Azt a fejre csatolható cuccot be kell szerválni mert így kényelmetlen nekem.

Iszonyat jó lesz ez, most ráéreztem. Elkötöttem egy Starfarert, és azzal léptem meg az első kvantumugrást. Aztán mivel nem engedett kiszállni így ugrálgattam össze-vissza, érdekes mód nem botlottam kalózokba. Lehet azok csak a küldetésekkel jönnek.

Ja, nem tudok vásárolni. F-el a kezembe veszem a fegyvert, de akármit csinálok nem hajlandó megvenni. Hogyan kell? Tetszik az a távcsöves puska, most az a távlati célom hogy legyen olyanom, és akkor destruktívkodhatok más játékosok ellenében. :) Arra mondjuk még nincs pénzem, de majd nézek küldiket.

Ja és nagyon kellenek a landoló kamerák a nagy hajókra, hogy lássam mi van alattam, mert így csak csalással tudok landolni, külső nézetből.

Jelenleg az irányítás botrány, van egy joystickom amivel minden irányban kényelmesen forgok, viszont nincs rajta zoom. Az egéren van zoom, tehát azt használom arra, ugyanakkor az egér tud tisztességesen körbenézni, tehát azt használom freelookra is. Ezek mind a joyon kellene hogy legyenek és akkor oké. Ezen kívül a billentyűzettel szórakozom, de a cockpitban lévő panelekhez manuálisan nyúlkálni nincs időm. Egy panelt nem nyomtam még be.

Nah, ez volt a verzumos élménybeszámolóm, hatalmas lesz ez.

Új hozzászólás Aktív témák