Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Gróf...

    aktív tag

    válasz Menthirist #2246 üzenetére

    Dehát nincs is házban semmi, amibe beleakadj!?!!?! :)

    Ettől eltekintve, nem túl meggyőző ez a ház. Mondjuk nekem mindegyik csalódás volt valamilyen szinten, amit eddig birtokoltam.

    A zaj kérdést megoldotta a ventilátor cserebere? Szerintem az a három HDD sem tud kimaradni a zajkeltésből, főleg ha összegerjednek. Én is jártam már így. Azóta igyekszem max egyet rendszeresíteni a gépben. De én nem is folytatok "Gyűjtögető" életmódot!!! :)

    Drenadar!
    Az a 60 fok álomszerű! Viszont olyanról nem is hallottam, hogy egy CPU üzemszerűen elérje a 100-at! Valami ott nagyon nem kerek. Vagy az adat hamis, vagy valami rosszabb. Nincs véletlenül HWINFO-d? Talán fényt lehetne deríteni vele a turpisságra! A 4690K ráadásul egy "javított" változat, aminél jobban odafigyeltek a pasztázásra. Nekem egy 4770K van, ("TERMÉSZETESEN" skalpolt!) ami még az ótvar pasztával sem ment 85 fölé. (arra nem emlékszem, hogy próbáltam volna a gyári hűtővel) Most Aidával 54 fokig tudtam feltornászni. (4300/1.3volt/ "RENDES" hűtő)
    Szóval, nem a riogatás végett, de ha az a CPU nem mostanában kezdett el hisztizni, akkor remélem megvan a számlája!?!?!?

    Fogadatlan prókátorokra nem vagyok kíváncsi!

Új hozzászólás Aktív témák