Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőrös
veterán
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Nem, én Forestezek meg most kómázok.

-
Nathan Boggs
senior tag
Nah, mindenki falloutozik? Nagy csönd van...

-
"Nem vágom hogyan lehet "Fallout hangulat" amikor pl nincs körökre osztott harc.."
A hangulatot a világ adja. A romos pusztulat, keverve azzal a fajta humorral, azokkal a fajta karakterekkel amikkel találkozol... Amilyen cuccokat találsz, amilyen lore-t olvasol, stb. A harc csak csepp a tengerben. -
-
bladex73
aktív tag
Volt két kérdésem amire senki nem tudott válaszolni.
Ezek szerint nekem van egyedül zenelejátszóm a hangáramban, és én vagyok az egyetlen akinek nem működik a játék szimulátor része ha lecserélem a fegyvereket.

-
ttamashu
aktív tag
Biztos vannak belőle hibátlanul működő darabok, hisz ha nem lenne már nem gyártanának.
Az én tapasztalatom az, hogy rengeteg false bejelentés érkezik Tenda router mögül - viszonyítva tplink, asus, mikrotik problémák számához.
/ Bár mikrotiknél árnyalja a képet, hogy olyanok nem veszik akik nem tudják kiszűrni hogy a routerjük rosszalkodik, vagy szolgáltatói hiba. / -
Nekem egy TP-Link N600-am vam. de fikarcnyi gondom sincs vele. Többet tud mint eredetileg akartam, de a többlet egy részét használom is (guest network-től a 2.4 és 5 ghz-es wifin át amin külön-külön whitelist tulajai csatlakozhatnak fel, pár másik dologig), van amit nem (pl hogy usb-vel rákötött meghajtóról a tévé tudna olvasni vagy más firmware-rel alapból torrentezni). Tudja amit várok tőle, max a jelerősséggel vannak néha gondok a nagyon fémmel körülvett irányokban (pl a fürdőszobában)
-
Laox
aktív tag
Mi annak a programnak a neve, ami játék közben kiírja az adatokat? GPU-CPU kihasználtsága, hőmérsékletek, fps, hasonlók.
-
Yllgrim
őstag
Nem en lennek ha ezt nem huztam volna be
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Yllgrim
őstag
válasz
Yllgrim
üzenetére
Itt a router topikja, van elet benne es barmi kerdes van, erdemes megkerdezni vasarlas elott

-
Yllgrim
őstag
Menjetek at szepen a routeres topikba es kerdezzetek meg a szakikat. Kaptok par tippet, azt google-zzatok meg es kivalasztjatok azt ami jo.
Sok routernel jo a hardver de a szoftveres resze retek, en ezert vettem Asus N18U-t, 5p utan mar rendes firmware volt rajta (tomato) es azota remekel, meg 50% OC is ment ra siman...
Majd nezek egy komolyabbat, eddig teszi a dolgat, bar kellene egy combosabb lassan, majd meghosszabitani a netet a kertbe jo lesz...
szerk: kozben Windowson duhongok, akkora egy hulladek ez hogy mar faj, meg jo h csak jatszani kell, de... (a 7 is meg a 10 is mielott megkerdezitek...)
-
Drenadar
Topikgazda
-
ttamashu
aktív tag
válasz
HyperGameHUN
üzenetére
Tudnám minek írom, ha úgyse olvasod

Tenda: Rakat szar és tényleg van routernek csúfolt retkük amiben még portforward sincs, dobd ki vegyél újat. Ne tendát

-
HyperGameHUN
csendes tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ez nem az a firmware...

-
válasz
HyperGameHUN
üzenetére
itt nem erre reagáltam? nem tudom milyen a szoftvere, de a tp-linkeknek kb ugyanolyan, attól függetlenül hogy számtalan típus van.
-
Szőrös
veterán
válasz
HyperGameHUN
üzenetére
Hááát most kicsit keresgéltem a zinterneten és van ahol ezt írták egy reviewban : "There is no way to configure the firewall. no port forwarding, DMZ, or QoS." Bár ezt pont arra írták, amire írtad hogy "nem ez".
Saját oldalon valami, esetleg új firmware ?
Vaaaagy végleges megoldás : veszel egy normális routert ? Vagy nem fér bele a keretbe ?
-
HyperGameHUN
csendes tag
Áh....
A routerek jók csak az a kérdéses hol tudom ezt a szépséges routert port forwardolni mert nem találok ilyen menűt :S Amúgy a net tökéletesen működik azzal nincs baj csak a starcitizen letöltésével (0.0b/s az elég gyatra) de átengedtem a star citizen portjait ami akkor megoldotta a problémát,(Tp-link router) viszont most van ez a gyönyörű új tenda router ahol egyáltalán nem találom a port forwarding funkciót. Tehát minden megy csak az sc nem.
Addig is fotóztam párat a routerről:

-
Szőrös
veterán
válasz
Yllgrim
üzenetére
Majd' 10 órát toltam eddig bele és még csak most lesz kész a kis tanyám, a szigetet még be se jártam rendesen a coop meg még hátravan. Szóval nem rossz. Persze figyelembe kell venni, hogy alfa tehát vannak még hibák/hiányosságok.
Én nem nagyon szoktam early acces játékokat venni de ez szerintem simán megéri a pénzét de persze csak annak aki szereti is ezt a stílust. -
Laox
aktív tag
válasz
HyperGameHUN
üzenetére
Miért nem hívod fel az internetszolgáltatód? Ha már 2 routerrel is ugyanaz a probléma, akkor nem a routerekben van a hiba.
-
HyperGameHUN
csendes tag
Heló,
korábban voltak problémáim a star citizen letöltésével,melyet port forwarding oldott meg,viszont közben új routerünk van ahol sehol sem találom a port forwarding opciót + kijött az 1.3 amit le kéne tölteni
Router típus: Tenda Wireless AC1200 Dual Band Router (nem ilyen)
Égen földön kerestem de az internet szerint ilyen nincs is
Ha valaki tud bármilyen megoldást erre nagyon várom. -
Laox
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Milyen virágbolt?

-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Sok a viszont
Nekem mindegy, nem prejudikalok, ha odaerek megveszem, megnezem, es ha nem allok fel napokig, akkor oke. Nagyon regvoltmar ilyen jatek, uh meglatjuk mit produkal Fallout 4. Ha jol szorakozok akkor mar megerte, hogy mi az ev jateka? ami hosszu tavu jo szorakozast ad 
Ez nem X vs Y, hanem jo szorakozas vs nem jo szorakozas

-
nézz és olvass review-kat. Nem sima fps, távolról sem, amúgy virágboltban már kapni ha nem tudod eldönteni hogy megvedd-e. Nem fps, de az eredeti sem volt stratégia, még jellegében sem, körökre osztott harcú rpg volt mint a baldurs gate sorozat is anno. Amúgy ráadásul itt is megmaradt a VATS, tehát testtájra lehet célozni lassított időben, mintha kicsit körökre osztott lenne, csak épp fps/tps nézetből, és nem kell várnod mások lépésére. Mindenesetre nem kell fps huszárnak lenni benne, ugyanakkor fps nézetből még jobban szeretem a fallout világát.
Én most megpróbálom megvesztegetni a bolti eladót hogy adja ki, ha nem, akkor holnap kapom várhatóan meg
-
Laox
aktív tag
Nekem nem tetszik a Witcher 3. A Fallout 2 gyerekkorom nagy kedvence volt, az a játék miatt tanultam meg angolul. A 4-en gondolkodom, de csak azért, mert a 2 mély nyomot hagyott, amúgy ezek a first person shooter-szerű dolgok nem jönnek be. Attól félek, hogy ez csak egy sima FPS lesz, csak más történettel. Nem egy olyan stratégiai játék, mint a 2 volt.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Menthirist
üzenetére
"azért tedd hozzá hogy 1000 dollárnyit kell hozzá támogatnod
"Azt még előfizetői koromban megtanultam, ezért nem is nagyon erőlködöm a Consis kérdésekkel RtV-ben
Bár én eddig azt se tudtam, hogy bárkinek megvan itt az 1000+, viszont Yllgrim beszél angolul, szóval így járt 
-
válasz
Yllgrim
üzenetére
Engem a witcher 3 világa mindig taszított, kapott bőven esélyt, mert mindegyik részt megvettem, de most a harmadik sem tudott lekötni. Ezzel szemben a Fallout világa mindig azonnal beszippantott, szóval nálam kétlem hogy a witcher alá menne élvezeti szinten. Viszont leginkább csak annyit mondtak most ellene, hogy régi már ez a motor, meg hogy konzolokon ebből fakadóan akadós is. Viszont elképesztő mennyiségű tartalom van benne, szóval köszi, én meg vagyok véve kilóra
Jobb szerettem volna jobb grafikát, de nem a játéktartalom rovására. Van még a játékmechanikában változás, azt meg majd meglátom játszva hogy jó-e vagy sem.Az biztos hogy a witcher 3 nálam nem az év játéka.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Az mar megvan egy ideje
1100+ 
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Witcher 3 zsenialis jatek (bar nekem Wolfenstein is az
) Fallout-ot nem szerettem korabban mert nem ertettem igazan, most kap tolem egy rendes sanszot, szoval majd megbeszeljuk par het mulva 
-
válasz
Yllgrim
üzenetére
azért tedd hozzá hogy 1000 dollárnyit kell hozzá támogatnod

amúgy bejöttek az első Fallout 4 pontok:
Gamespot - 9
Polygon - 9.5
IGN.com - 9.5
PCGamesN - 8
PC Gamer - 88%
RPS - no score
Eurogamer - recommended
GamesRadar - 5/5
Destructoid - 7.5
Xboxygen - no score
PSU - 9.5
Videogamer - 9
Digital Spy - 5/5
Stevivor - 10
God is a Geek - 9
Game Informer - 9
Xbox Achievements - 9
PSLS - 8Igazából akik alacsonyabbra pontozták, azoknak inkább a Witcher 3 fényében ért ennyi pontot, de mivel az nekem kevésbé jött be, így szerintem nálam 9-10 körül lesz

-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Ja, egy VIP kartya, barmilyen rendezvenyre mesz akkor felmutatod es labat csokolnak, bar lehet h ezzel be tudnek menni siman barmelyik irodaba korbenezni, ha igen, akkor beugrok Manchesterbe
Valamikor.... -
bladex73
aktív tag
Sziasztok!
Volna pár kérdésem hátha tapasztalt valaki hasonlót.
1: A 1.3 patch óta nem működik a zenelejátszó a hangárban. Újra raktam az egész játékot előtte kipucoltam a regisztrit mégse jó. Forog a jel rajta körbe, de nincs zene.
2. A Mustang Delta gépen leszedtem a rakétavetőt beraktam másik hajóról leszedett fegyvert, és bérelt fegyvert. Nem tudok repülni vele szimulátorba semmilyen módban. Töltő képernyő megy végtelenségig.
-
Szőrös
veterán
válasz
vaakuum
üzenetére
Nemtom, az biztos, hogy rossz helyre telepedtem mert állandóan zargatnak ezek a rohadék kannibálok. Ráadásul tettem még ki ilyen totem izét is ( halom kéz,láb,fej van ráaggatva ) amiről azt gondolná az ember, hogy elijeszti őket de nem. Mondjuk így legalább van kihívás.

-
Drenadar
Topikgazda
válasz
Yllgrim
üzenetére
Segítenék, de!
A magyar postára bízni bármit, nem túl szerencsés, illetve emiatt nagyon én most fogadni sem tudok csomagot a munka miatt, oda meg nem kérhetem...Kapcsolat
Küldj nekünk egy e-mailt! 24 órán belül válaszolunk.
Az e-mail címünk: info@pingvinbolt.hu
Hiszünk benne, hogy egy jó ügyfélszolgálat minden problémát megold és minden kérdésre válaszol. Próbáld ki!
Egy próbát megér, próbáld ki, és kérj csomagküldő szolgáltatást,.... dhl vagy bármi
a szutyok magyar postával külföldre is feladható csomag... megoldják! -
Yllgrim
őstag
Kellene egy kis segitseg

Van ez a bolt ahonnan berendelnek par cuccot de kulfoldre nem kuldik ki
Angol es egyeb shop-okbol sokkal dragabb, Na mar most ha valaki vallalna kozvetito szerepet, akkor a cuccot elso korben elszallitanak hozza o meg kipostazna nekem ide
(kipostazasra tudok OTP szamlarol kuldeni 2 oras utalasi idovel zsetont
)Ha eddig sikerult kovetni es benne vagy a dologba akkor irj egy PM-et.

-
ttamashu
aktív tag
válasz
Yllgrim
üzenetére
(#35147) HyperGameHUN:
Van olyan tenda amiben nem is lehet.
Amelyikben igen, annál be kell pipálni az advaced settings-et és akkor adja ki a menüpontot, arra már sajnos nem emlékszem hol találod.SzVSz: Lesz még ezer bajod azzal a routerrel. Én a helyedben az első adandó alkalommal - értsd holnap hajnalban - lecserélném.
-
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Nem is merem, ha kapok Beta kulcsot, ki tudom probalni es tetszik amit latok akkor lehet rola szo, szigoruan felaron

-
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Star Citizenben remélem lesz olyan, ami a Star Trek Onlineban volt, hogy meg lehet szabni a karakter stílusát (szégyenlős, kemény, hősies, nőies, férfias stb. és ez a testtartáson, mozdulatokon látszott). Mondjuk nem tartom valószínűnek, de baromi jó lenne

-
Nathan Boggs
senior tag
-
Yllgrim
őstag
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
En vagyok egy hasonlo jatekra mar regota, legyen MMO PVP zonakkal, de en dontsem el bemegyek-e

Ubisoft picit elrettent, de ha jo lesz, akkor meg egy Gold csomag is befgyelhet. De csak HA JO lesz

-
Yllgrim
őstag
Akit erdekel, lehet jelentkezni The Division - Beta-ra, waiting list van uh franc se tudja mikor lesz belole kulcs, meg nem tudom elorendeljem-e
Utalok elorendelni jatekot... -
Bibgr0
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Azám, kedden megjön a Fallout 4 :-)
Letöltöttem hozzá telefonra a pip-boy alkalmazást. Kíváncsi vagyok milyen lesz.És még a witcher 3-at sem fejeztem be...sűrű év lett.
-
Nathan Boggs
senior tag
válasz
Diopapa
üzenetére
Az a baj, hogy egy MMO-nál nekem fontos a jó grafika, vagy legalább az emberek normális mozgása, ami sajnos itt nagyon nem stimmelt
Még a Star Trek Onlineban is sokkal jobb a mozgás, de az meg unalmas... pedig ott lehetett tök jó cuccokat aggatni a nőci parancsnokomra... Jujj de szexi volt 
Menthirist: Én addig el se jutottam, egy mobot öltem meg és elég is volt...

-
Diopapa
addikt
válasz
Nathan Boggs
üzenetére
Pedig nem rossz játék alapvetően, ha valaki a theme park mmo-kat, a sztori egész jó 1-2 classnál.
-
Az input lag miatt lehet kikapcsolom majd játékhoz, de sorozatoknál és filmeknél nálam csökkentette a tearinget, ami ekkora méretben már zavart.
Boggs: mi az SWTOR-t haverokkal próbáltuk ki, mert ugye free to play... aztán amikor bejelentette hogy csak akkor küldhetek levelet a haveromnak, ha legalább 5 dolcsit költöttem a játékban, akkor ment shift-del

mindegy, a következő hét jó lesz. Egyrészt sikerült még tegnap éjszaka megoldanom egy céges build szerveres gondomat, másrészt kedden fallout 4, csütörtöktől meg szabi hozzá

-
Nathan Boggs
senior tag
Na, kipróbáltam a SWTOR-t. 1,5 perc játék után le is töröltem
Hjajj, jöjjön már a 2.0! 
-
Tengo
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
igen a motion plusz-ra gondoltam, vagy 4x 5x nagyobb lesz tőle az input lag, ezért ha játszol rajta, azt ki kell kapcsolni.
-
egész pontosan mire gondolsz? A tévé menüjében a motion plus-t, amivel gyakorlatilag köztes frame-eket gyárt?
Amúgy egy ideig gondolkodtam én is esetleg egy belépőkategóriás 4K-n, de a vga-m hdmi 1.4-et tud, azzal meg csak 30 fps mellett lehetett volna meghajtani, displayport meg nem volt egyiken sem amit néztem (de nem, nem néztem a 300k felettieket
) -
Tengo
aktív tag
válasz
Menthirist
üzenetére
Én JU6400-ast vettem múlthéten. Micsoda véletlen. PC-nél ugye kikapcsoltad a mozgásjavításos funkciókat?
-
Szőrös
veterán
válasz
TESCO-Zsömle
üzenetére
15 ájró nem sok érte szerintem, főleg ha coopban is toljuk.
Mondjuk Fájör azt is jútúbnaplózhatná ^^ -
Azt kell hogy mondjam, elég jól néz ki a játék tévén

Tegnap beszereztem egy Samu UE40H6400-ast (2014-es széria, de annak egy megpakolt verziója), tud mindent amit lehet a hangvezérléstől a 3d-n át mindenféle egyéb smart cuccig. Játékra a latency-je csak átlagos (de érezhető) de nem is erre vettem elsősorban. Azért a belső vezérlésével elég jól el tudja nyálazni a kis mikroakadásokat, így folyamatosabbnak tűnik nekem az SC mint monitoron (ugyanakkor a késleltetés miatt amúgy sem tévén játszanám
). Szóval korrekt cucc, korrekt cucc... -
-
-
Szőrös
veterán
Warcraft - Official Trailer (HD)
Nos így elsőre nem rossz deeee azt hiszem jobb lett volna ha az egész full cgi, számomra egy kicsit zavaróan hatnak az ember színészek a full cgi orkok mellett.
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Ettol felek en is, nem baj, millio dolgom van, mar 3 napja semmi jatek nem volt ( a mokolas az masfele jatek
)Lekaptam MS-tol egy Win10 Enterprise 90 days trial verziot, meglassuk hogy viselkedik, mennyire lehet kapcsolgatni benne a dolgokat, bar VM-en lesz ugyis...
Tul sok jatek jelenik meg, Cod nem fog erdeklodesre igenyt tartani, ott a 32Gb-om is elfogyna hamar, kivallo port...
-
vaakuum
addikt
Én a tegnapit is megnéztem, és tetszett...esetleg lehetne olyat, hogy a vid végére, vagy a leírásba mindig bedobod a következő epizód linkjét? Így ha valaki elkezdi nézni, és tetszik neki, akkor is tud haladni folyamatosan, ha nem a topikjából tévedt oda, hanem mondjuk a yt ajánlotta be neki az egyik epizódot, amit kíváncsiságból megnézett.
-
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Kedd az mar itt van mindjart, ra egy hetre Star Wars lovolde...
Mondjuk egyikre sem lesz idonk, jon PTU-ra a 2.0 akkor annyi, nem veszek semmit 
-
-
Yllgrim
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Mar egy mas topikban ki lett vesezve, jol sikerult muremek lett az is, meg jo hogy mar nem az en vilagom ez a CoD. Fallout 4 es SW BF erdekel, ha jok lesznek, lehet roluk szo, felaron elso nap

Hetvegen mar jatszok ujra, megcsinaltam tegnap vegre Linuxon a passthrough-t, meg dodgy, de mar a Win7 a Fury X-et hasznalja, csak elszall neha a drivere, valami meg nem 100%
No more dual boot 
-
válasz
Menthirist
üzenetére
friss driverrel és a videót túlélve már jobb az fps, kimaxolva 20 és 60 között, azt az 1-2 extra-t levéve high-ra, motion blur nélkül viszont megvolt a 60 simán... amíg el nem crashelt újra a játék.
-
Hát ez a COD Black Ops 3 is jól össze van rakva. Nem is arról van szó hogy 20 (!) fps-em van fullhd extrán (ne kérdezzétek miért, fix 60-nak kellene ezzel a kártyával lennie), de konkrétan felzabálja a ramomat és elszáll out of memory errorral. 16 giga ramon... taps

de a techpowerup-éknál 980 ti-n is akadt. kérdés hogy a "kölcsönzött" verzió miatt van-e amúgy, bár a TPU gondolom nem azzal tesztelt.
-
duvi
nagyúr
Sziasztok,
Úgy gondolom, hogy elfér az itteni offtopicban ez a hír és néhányan még örülni is fogtok a lehetőségnek
Születésnapi Nyereményjáték! -
-
Laox
aktív tag
AMD-nek notiban van az r9m290x-e, nekem volt olyan, a játéktámogatása driverügyileg nagyon gyatra. A mobilprocesszoraikról ne is beszéljünk, egy mobil i5-ös szintjén sincsenek, ők igazából a processzorok videóteljesítményére mentek rá, alsó- és középkategóriában nagyon jók. De játékra már nem.
-
-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Én úgy néztem notiba AMD vonalon jobb az ár/érték arány. Az azért durva, hogy mire képes egy jó gamer noti, simán lefőzik a 670-emet...

-
A 980M amúgy elmondható hogy elég közel van a 980-hoz (mármint sokkal közelebb, mint amennyire az eddigi vga-k voltak a mobil tesóikhoz). Tehát egy 980 és 980M között sokkal kisebb a különbség mint egy 860 és egy 860M között. Szóval a 980M jó kártya, sőt az egyik legjobb amit notiban lehet venni épeszű áron.
-
Laox
aktív tag
Sziasztok! a GTX980M-mel kapcsolatban... Hihetetlen, hogy mekkora erő van ebben a kártyában.
A GTX860M-mel a játékot minimumra állítottam (i7-4710hq és 8 gb mellett), de még úgy sem lehetett vele játszani, így az nvidia programjában még külön minden egyes dolgot le kellett tiltanom vagy minimumra állítani, így tudta futtatni a játékot fullhd-n használható fps-sel, de a vanduul swarm már akadt, a versenypálya pedig sajnos még úgy is játszhatatlan volt.
A 980M-mel pedig high beállítással, fullhd-n (i7-4860hq és 16 gb mellett) a hangárban konstans 60 fps, a játék bármelyik módjában, még a versenypályán is konstans 30 (talán erre az értékre van korlátozva?), teljesen más világ. Így már el sem akarom adni az accountomat.

Szóval ha valaki megteheti, hogy 980M-es laptopot vegyen, mert asztali gépet nem akar, akkor bátran tegye meg, mert megéri. Ez volt az egyetlen játék, amivel sehogy sem birkózott meg a 860M, de ennek már ez sem akadály.
-
persze persze, csak mindig volt más játék ami jobban érdekelt, így nem is voltam túlságosan motiválva a játszására. Majd ha egyszer... Bár épp tegnap húztam be a Tex Murphy sorozatot is, régen csöpögött rendesen a nyálam rá az újságokban, de ha egyszer majd sok időm lesz

-
mrfire
őstag
válasz
Menthirist
üzenetére
Attól még rá lehet függeni, hogy egyszer-kétszer meggyűlt az ember baja a bennszülött népséggel.
Kérdés, mikor próbáltad, folyamatosan változnak az NPC-k is. -
-
mrfire
őstag
-
mrfire
őstag
Na, én se biztos, hogy azzal foglalkozom, amivel kéne...

https://www.youtube.com/watch?v=mF0Ccfh6hbs -
TESCO-Zsömle
titán
válasz
Menthirist
üzenetére
Lehet kiásni a csatabárdot.

Új hozzászólás Aktív témák
- Szép! Lenovo Thinkpad T14s G2 Üzleti "Golyóálló" Laptop 14" -50% i5-1135G7 4Mag 16GB/512GB FHD IPS
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 260 - i5-G6 I 8GB I 256SSD I 12,5" Touch I W11 I Cam I Gari!
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Tartós Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X390: i5-G8 I 16GB I 256-1TSSD I 13,3" FHD Touch I HDMI I Cam I W11 I Gar
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 13 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 100%
- HIBÁTLAN iPhone XS Max 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2898
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)

1100+ 
Valamikor....
(kipostazasra tudok OTP szamlarol kuldeni 2 oras utalasi idovel zsetont