Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Mi kell hozzá? Sok memória és XP
(Vista, Win7, bár a fene tudja, lehet a Win7-et már nem komálná annyira, de a 10.valahanyas sima klienset is ráeröltettem már Win7-re
)
Itthon helyi hálóban elég volt telepíteni egy másik gépre a klienset és a tesóm tudott (volna, ha nem lenne lusta, de működött) gyakorolni órára
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Asszem a 10g express edition rövidítése az XE, és lehet regisztrálni kell a letöltéshez egy létező mail címet , de megéri.
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Hmm érdekes, próbálgatni kellene, mert szerintem elég lenne egy helyen is a harmadik feltétel, de most így hirtelen passz. Én se vagyok nagy guru, de addig próbálgatom amíg sikerül (vagy amíg be nem pipulok és megírom/összerendezem több lekérdezésből Java-ban
, persze ha már eleve oda kell, akkor nincs gond
, de van mikor elég csak az SQL )
Amúgy az Oracle Database XE ingyenes, és jó az is programfejlesztéshez gyakorláshoz -
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
De mégis milyen rendszeren/környezetben futtatod/ellenőrzöd a lekérdezést? Távoli eléresed van iskolai szerverhez? Asszem olyan, hogy csak SQL nincs, kis mértékben mindegyik gyártó eltér valamennyire az eredeti SQL-től (de hogy mi is az eredeti, mármint, hogy egy konkrét gyártó vezette-e be vagy szakértői csoportok hozták össze, őszintén nem tudom), valamint gyakran kibővítik például eljárásorientált programozási lehetőségekkel. Létrehozhatsz fügvényeket, eljárásokat, és tán még a triggerek is ide tartoznak, de ebben nem vagyok biztos, hova is sorolják hivatalosan.
-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Igen B1 a végén. Hát ha olyan sorokat keresel amik megfelelnek az első feltétetlednek és még a C oszlop beli értékeik is megfelelnek valaminek, akkor AND valami

-
eziskamu
addikt
válasz
Apollo17hu
üzenetére
Ez se bizti, hogy jó, de próba szerencse
SELECT DISTINCT t.A, t.B FROM t, (SELECT t1.A AS A1, t1.B AS B1 FROM t t1 ) t2 WHERE t.A=t2.A1 AND t.B <> t2.B2
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER RYZEN 5 3600X/ 16GB DDR4 / RX 5700XT 8GB / 128GB SSD / 1TB HDD
- Gamer : RTX 5070 12GB / 32GB DDR4 / Intel i5 14400 / 1TB NVME SSD /
- GAINWARD GeForce RTX 5070 Python III 12G 36 hónap alza gari - Bontatlan -
- Apple Iphone 16 128GB fekete, kártyafüggetlen, hibátlan, karcmentes
- Eladó Mini-ITX Gamer Alap - Intel i7-4790K, 16GB DDR3, Corsair Obsidian 250D Ház, 240 AIO Vízhűtés!
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3645
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3285
- Samsung Galaxy S23 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 256GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3963
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
(Vista, Win7, bár a fene tudja, lehet a Win7-et már nem komálná annyira, de a 10.valahanyas sima klienset is ráeröltettem már Win7-re