Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
pittbaba
üzenetére
De nézd meg az eredeti kérdésedet, abból nem az derül ki, hogy megpróbáltál volna minimális kutatómunkát is végezni kérdés előtt. Most érted, tök más, ha úgy kérdezed, hogy ezt meg azt találtam, és az alapján így meg úgy értelmezem, szerintetek így van-e, vagy ha tényleg nem találsz valamit, akkor megírod, hogy nem sikerült erről normális infót találnod, mintha egyszerűen rábízod másra az elméleti fejtegetést, vagy a találatok belinkelését (ahogy én is tettem, segítőszándékkal), hadd töltsön csak vele időt más helyetted...
Ezáltal vész el a dolog szakmaisága, mert onnantól kezdve nem egy dolog jobb/rosszabb megvalósíthatóságáról, lehetőségekről, ötletekről beszélgetünk, hanem szimplán olyan dologról, ami a dokumentációban is kicsi keresgélés alapján megtalálható. Az eredeti kérdésedben ezzel szemben érdekes problémát vetettél fel, kaptál is választ rá bőven.
Új hozzászólás Aktív témák
- Napelem
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Hardcore café
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Építő/felújító topik
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- iPhone topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Dell Latitude 7210 2-in-1 12" FHD touch, i7 10610U, 16GB RAM, 512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Dobozos! Xbox One X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- Beszámítás! Acer Predator Helios Neo 16 notebook-i9 14900HX 16GB DDR5 1TB SSD RTX 4060 8GB W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Ezáltal vész el a dolog szakmaisága, mert onnantól kezdve nem egy dolog jobb/rosszabb megvalósíthatóságáról, lehetőségekről, ötletekről beszélgetünk, hanem szimplán olyan dologról, ami a dokumentációban is kicsi keresgélés alapján megtalálható. Az