Hirdetés
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Ndruu: Segíts kereshetővé tenni a PH-s arcképeket!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
Új hozzászólás Aktív témák
-
Lacces
őstag
válasz
martonx
üzenetére
Na, ez már jobban tetszik, amit írsz.
OracleDB-nek az ingyenes része mennyire használható? Mennyire zabálja a hardvert? (Suliban valahányszor az Oracle adatbázishoz nyúltunk csak úgy ette a kliensek memóriáját). Ingyenes MS SQL-ben is gondolkoztam, de a linux integrációról nem olvastam semmi pozitívat.
De az ingyenes OracleDB-vel felkeltetted az érdeklődésemet!
-
lakisoft
veterán
válasz
martonx
üzenetére
Nem tudom fejlesztőként vagy üzelemtetőként töltöd a munkaóráidat adatbázisok között?
Beépített függvényekben az Oracle sokkal szerteágazóbb, testreszabhatóbb, részletesebb megoldásokat kínál, míg az MSSQL ebből a szempontból sokkal elnagyoltabb. (Hozzátenném, hogy napi szinten fejlesztek MSSQL2008 alatt.) Pl.: Random függvény Oracle-ben és MSSQL-benUi: Nagyon szeretek T-SQL-ben dolgozni, de tény hogy megvannak a maga korlátai. Ez Oracle-nél is így van de ott "komolyabb"* megoldásokkal lehet találkozni.
*A szakmai szememnek tetszőbb, szakma által jobban elfogadott, konvenció követőbb
Új hozzászólás Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Vezetékes FEJhallgatók
- Poco M8 5G - majd megveszed
- Azonnali notebookos kérdések órája
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen NAS-t vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Cyberpunk 2077
- További aktív témák...
- Lenovo IdeaPad Slim 3 15IAN8 Notebook
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga 370 - i5-G7 I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3920
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Plus 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4526
- Vállalom telefonok,tabletek javítását ,(szoftveres hibát is,frp lock-ot is)márkától fügetlenűl
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs