Hirdetés
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- Eljött a CPU-k kora az AI-piacon
- Apple MacBook
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Házimozi belépő szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- 3D nyomtatás
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
lakisoft
üzenetére
Miért is nincs értelme az összehasonlításnak? Ráadásul nem is hasonlítottam össze, tényt közöltem, hogy az Oracle tudatosan tartja bután a MySQL-t. Persze fejlődget, de tudatosan hagyják ki belőle azokat a funkciókat, amitől horizontálisan jól skálázható, központilag könnyen üzemeltethető lenne (backup, mirror, stb...), adattárházként használható, azaz amitől a nagyvállalati szegmens számára vonzó lehetne.
Mivel a kolléga erre volt kíváncsi, illetve mások is kérdezték, hogy miben jobb a PostgreSQL. Pont a fentiekben jobb (minusz adattárház, mert az abban sincs igazán).
Ettől még nagyon is össze lehet hasonlítani mindent mindennel, pláne amikor DB platform választás előtt áll valaki.
Én is csak mellékesen jegyeztem meg, hogy én személy szerint nem választanék se MySQL-t, se PostgreSQL-t. Manapság egész jó ingyenes verziói vannak az Oracle db-nek, ennél többet tud az ingyenes MS SQL. Induláshoz ezek bőven elegek. Aztán, ha bejött a nagy üzlet, akkor el lehet gondolkodni ezek fizetős verzióin, illetve amit nagyon ajánlok az a felhő. Amazonws, azure, google felhője, már mindenkinek van felhő szolgáltatása, és szépen csökkengetnek az árak.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Mobil flották
- Anime filmek és sorozatok
- BMW topik
- Igencsak energiatakerékos minigéppel támad a Shuttle
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Rekordidő alatt futott be az új Arc meghajtó
- További aktív témák...
- Logitech g29
- Új, Gamer félgép - MSI Z890 GAMING PLUS WIFI + Intel Ultra 7 265K + Corsair 2x16GB DDR5 6400MHz CL32
- ASUS Rog Ally Z1 Extreme, 2027.01.12-ig gyári garanciás, hálózati töltőjével, szilikon tokkal eladó!
- HP 250 G7,15.6",i5-1035G1,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Lenovo ThinkPad T480s,FHD,14",i5-7300U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11,TOUCH,jó akku
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4160
- AKCIÓ!!! TÜZES EZÜST! -20%!!! MACBOOK NEO!!!! - MAGYAR BILLES! - SILVER AJÁNDÉKKAL!
- Apple iPhone 15 Black 128GB használt szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- ÚJ Lenovo IdeaPad Slim 3 - 15.3" WUXGA - Snapdragon X X1-26-100 - 24GB - 1TB - Win11 - Garancia
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest