Hirdetés
- Samsung LCD és LED TV-k
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- VR topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- TCL LCD és LED TV-k
- GeForce RTX 5080-nak álcázott 5060-at kapott egy pórul járt vásárló
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- SONY LCD és LED TV-k
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Eleve azt nem értem, miért URL szerint csoportosítod... Az URL szerinti "összekötéssel" sem értek egyet, nagyon rossz megoldás.
Szerintem az lenne a normális megoldás erre, hogy van mondjuk egy cikked/bejegyzésed, annak pedig van egy id-ja, és egy másik táblában meg az ehhez a cikkhez és id-hoz tartozó kommentek, hozzászólásoko vannak nyilvántartva. A másik, kommenteket tároló táblában tehát tárolod a cikk id-ját is, és ennek segítségével JOIN-olod a két táblát (nem pedig az url mező segítségével; vagy csak simán lekérdezed a cikkhez tartozó kommenteket), így megkapod a cikkhez tartozó kommenteket.
Most a Te comments tábládban nem látok ilyen, a konkrét cikkre vonatkozó id-t, ami jelezné, hogy a kommentek melyik cikkhez tartoznak, az entries táblában viszont látok egy "comments" mezőt. Ennek most nem nagyon értem a szerepét, mert ha ebben felsorolásszerűen vannak a kommentek id-jai, akkor az nagyon rossz megoldás. De lehet, hogy ennek ehhez nincs köze, erről nem írtál, kitalálni meg nehéz.
Viszont ezt az url mezőn keresztüli összekapcsolgatást gyorsan felejtsd el.
Az sem világos, hogy ha ennek a két url mezőnek elvileg azonosnak kellene lenni, akkor mi értelme, hogy ebből kettő van... Szerintem átalakításra szorul a táblastruktúrád, vagy most hirtelen csak én nem veszek észre valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- A legjobb INGYENES programok Windowsra!
- VR topik
- Geekbench-en bukkant fel a OnePlus Nord 6: Snapdragon 8s Gen 4 és Android 16
- Futás, futópályák
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Nem lát hasznot az AI-ból a cégvezetők többsége
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- T14 Gen1 14" FHD IPS érintő Ryzen 5 PRO 4650U 16GB 256GB NVMe ujjolv IR kam gar
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- Xiaomi 15T Pro 12/512 Fekete. Alza vásárlás 36 hó garancia.
- i9 10900, 48GB DDR4 Kingston Hyperx Fury (3x16GB), Gigabyte H470M DS3H, Be quiet, Zalman
- Bomba ár! Toshiba Portege A30-C - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Creative Sound BlasterX G6 7.1 USB külső hangkártya
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG GL10DH brand számítógép - R7 3700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2060S 8GB 500W W11
- iPhone 13 mini 128GB 100%(1év Garancia)
- CoolerMaster MM710 53gr pehelykönnyű gamer egér eladó
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest