- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- OLED monitor topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Színes hardvercsomag a téli szürkeségben
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- EPS 12V 180 fokos átalakító
- Gaming notebook topik
- Audiofil és gamer? Az ASUS megpróbálja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sk8erPeter
nagyúr
Eleve azt nem értem, miért URL szerint csoportosítod... Az URL szerinti "összekötéssel" sem értek egyet, nagyon rossz megoldás.
Szerintem az lenne a normális megoldás erre, hogy van mondjuk egy cikked/bejegyzésed, annak pedig van egy id-ja, és egy másik táblában meg az ehhez a cikkhez és id-hoz tartozó kommentek, hozzászólásoko vannak nyilvántartva. A másik, kommenteket tároló táblában tehát tárolod a cikk id-ját is, és ennek segítségével JOIN-olod a két táblát (nem pedig az url mező segítségével; vagy csak simán lekérdezed a cikkhez tartozó kommenteket), így megkapod a cikkhez tartozó kommenteket.
Most a Te comments tábládban nem látok ilyen, a konkrét cikkre vonatkozó id-t, ami jelezné, hogy a kommentek melyik cikkhez tartoznak, az entries táblában viszont látok egy "comments" mezőt. Ennek most nem nagyon értem a szerepét, mert ha ebben felsorolásszerűen vannak a kommentek id-jai, akkor az nagyon rossz megoldás. De lehet, hogy ennek ehhez nincs köze, erről nem írtál, kitalálni meg nehéz.
Viszont ezt az url mezőn keresztüli összekapcsolgatást gyorsan felejtsd el.
Az sem világos, hogy ha ennek a két url mezőnek elvileg azonosnak kellene lenni, akkor mi értelme, hogy ebből kettő van... Szerintem átalakításra szorul a táblastruktúrád, vagy most hirtelen csak én nem veszek észre valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hosszú premier előzetest kapott az Arknights: Endfield
- Reklámblokkolók topikja
- OLED monitor topic
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- BestBuy topik
- Mozilla Firefox
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Gigabyte B560M DS3H V2 alaplap, i5-10400 CPU, 256 GB M.2 SSD, Windows 11
- Újszerű MSI RAIDER GE66 12UH 15.6QHD IPS 240Hz i7-12700H 32GB DDR5 RAM 1TB NVME SSD RTX 3080 175w
- Apple Ipad Pro 11 M2 2022 Space Gray 128gb Wifi+Cellular 1 év garancia
- ASUS ROG STRIX G15 Gaming Laptop - Ryzen 7, 16 GB RAM, RTX 3050 Ti, 512 GB SSD
- Kenwood KR A4010
- Újra raktáron! MacBook Pro 14" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G8 - i5-1145G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Dell Precision 7550,15.6,FHD,i7-10850H,16GB DDR4,256GB SSD,Quadro T2000 4GB VGA,WIN11,LTE
- Bomba ár! HP ProBook 440 G5 - i5-7GEN I 8GB I 500GB I HDMI I 14" HD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Tab S9 FE 256GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest