- A processzor tokozásán szállítja a memóriát a GMKtec legfrissebb mini PC-je
- Fél évszázados Apple jubileumot ünnepel a 8BitDo ízig-vérig fém billentyűzete
- Nem csak nagy, de gyors is az LG önerőből AI felskálázást biztosító monitora
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Szó szerint kifüstöli az AI-t a Közel-Keleten Irán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kommy
veterán
válasz
Sk8erPeter
üzenetére
Sajnos az adatbázis nem az enyém, amiből dolgozok, nekem csak aza adatokat kell kinyernem belőle. Én sem tartom jó dolognak ezt, de sajnons nincs más lehetőségem, csak olvasási jogom van az adatbázira, abból kell dolgoznom ami rendelkezésemre áll.
Maga az a comment mező semmit nem tartalmaz, én először azt hittem az kapcsolja össze a kommentekel, vagy kommentek számát adja vissza de sajnon nulla az összes érték

Én elfelejteném az UT-en keresztüli összekapcsolást ha lenne más lehetőség de nincs.

Vicc az egész amúgy, 1 hete kérdeztem a fejlesztőktől, tegnap jött rá a választ de arra az időre rájöttem mindenre.
Szerintem az adatbázis ahogy épült az oldal , úgy rakták össze, egy UML diagrammjuk sincsa az adatbázisről, hoyg a kapcsolatokat láthassam. Nem is készült a projekthez ezért vannak szerintem ilyen fejetlenségek benne.
PazsitZ, Apollo17hu: köszönöm a válaszokat.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Nintendo Switch 2
- Gumi és felni topik
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Poco X8 Pro Max - nem kell ide sem bank, sem akkubank
- Így néz ki és ekkor startol a Honor 600 Pro
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Tőzsde és gazdaság
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 855 G7 Fémházas Strapabíró Laptop 15,6" -65% AMD Ryzen 3 PRO 4450U 16/256 FHD
- Logitech G923 + állvány (PS5/PS4/PC) újszerű
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G8 - i5-11GEN I 16GB I 256GB SSD I 15,6" FULLHD I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 13,3" FULL HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- 27% - Erazer P20 GAMER PC! i7-14700F / RTX 4070 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe / B760
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z170A Krait Gaming 3X alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Intel Core Ultra 5 235 14 mag 14 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X13 G2i - i5-11G I 16GB I 256SSD I 13,3" WUXGA I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF A14 Gaming Notebook! Ryzen AI HX 370 / RTX 4050 / 16GB DDR5 / 1TB NVMe! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest