Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• nyugis21

kezdő

válasz sztanozs #5269 üzenetére

Nem, angollal hadilábon vagyok, csak az írott szöveget értem valamennyire. Igaz, németet még annyira se, a francia és spanyol és más nyelvek pedig hottentotta kategóriák nekem.

Nem akarom megtanulni a programozást, meg akarok csinálni azokat, amikre szükségem van.
    Elegem van abból, hogy azt mondják, hogy ahhoz fizetnem kell milliókat, amikor látom, hogy access-ben csak kattintgatnak és máris működik.

Nemrég egy szélhámos megalázott a bíróságon, hogy összekevertem dátumokat és nem emlékeztem pontosan az adatokra, így még nekem kellett fizetnem azért, hogy átvert.

Két programra van szükségem, amiket meg akarok csinálni, ha már senki se akar segíteni nekem, akkor "magad uram" elv alapján, és amikor elakadok, akkor kérek majd továbblépéshez segítséget.

Az egyik program az legyen, ahova minden este beírom, hogy aznap mi történt, dátum és óra szerint, hogy mi volt az ügy, mi történt, levél vagy telefon, vagy cselekedet, és ki hívott vagy írt levelet. Esetleg legyen megjegyzés, vagy figyelmeztetés, hogy ott valamire várni kell, vagy határidő van, így ne legyen az, hogy valamiért nem kapom meg a levelet, vagy nem hívnak, és utána azt mondják, hogy de, hívtak és volt megállapodás.
    Ha kell, akkor ott legyen, akár a bíróság számára is bizonyíthatóan, hogy pontosan mikor mi történt, és akkor már az adott ügy összes történését lehessen csak látni.
    Bár már nem akarok többször bíróságra menni az életemben, csak meg akarom mutatni, hogy van egy lista a történésekről, így a szélhámosok már ne is próbálkozzanak többet.

A másik program az idézeteknek legyen, nagyon pontosan emlékszem mondatokra, de nem tudom, hogy melyik filmből, vagy könyvből valók.

Ezek szerintem egyszerűen megvalósíthatóak, vagy legalábbis annyira, hogy segítséggel még én is össze tudom ezeket kattintgatni.

Új hozzászólás Aktív témák