Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is köszi az észrevételeket.
bambano : A fenti szerkezet csak egy kivonat. Pontosan ez volt az érvelés mögötte amit te is írsz. Ettől biztosan több lesz a karbantartandó adat. Az ehhez kapcsolódó implementáció nem akkora overhead. Inkább felhasználói oldalról volt ez vizsgálva. Hogy ne kelljen sok képernyőn keresztül kiigazodnia a user-nek, hogy karbantartsa ezeket az adatokat. Így egy képernyőn el tudja intézni. Persze az implementáció is szóba került, hogy egyszerűbb 1 képernyőt megcsinálni.
Objektíven nézve nekem ez egy új megoldás...és úgy érzem ez ellentéte a normalizálásnak.whYz A tovább bontás az már meglévő gondolat. Igazából az egész állapot egy piszkozat. Szóval ez még nem a végleges. Sok kérdés tisztázás alatt van még.
A TYPE+ID esté type-onként lenne egyedi az ID. Ezért kell együtt PK-nak lenniük.
Én a szétbontás mellett vagyok, ahogy az ábrán is rajzoltam. Viszont látok realitást is a másik ötletben is...nyunyu A hibernate nem kőbe vésett dolog. De abból amit írsz nekem inkább egy rosszul konfigurált és rosszul működtetett Hibernate réteg körvonalazódik... Ezt a fejlesztőkkel kell lejátszani, mert ez így nem fenntartható. Széles körben alkalmazott technológia. Nem tökéletes, semmi sem az, de viszonylag jó vélemény van róla többségében.
-----
Visszatérve a DB szerkezetére. Nem nagyon tudok érvelni a közös tábla ellen. Mondjuk kódból kell nagyon undorító dolgokat csinálni. Mert egy közös típus lesz különböző dolgokra. A pókösztönöm azt mondja ez nem egészséges hosszú távon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- Bomba ár! HP ProBook X360 435 G7 - Ryzen 3 I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Akko 3098 /DE/PBT/RGB/Wireless/Hot swap/Yellow/Crystal switch
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3415 94% Akkumulátor
- Honeywell DC313N elemes kapucsengő
- Apple iPhone 16 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest