Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Először is igen. Normalizáció. Én is ebben a hitben éltem eddig. Mivel érzékeny adatokról van szó, ezért meg kellett változtatnom a kontextust. Viszont a lényeg, érthető maradt.

Ez egy gyors kivágás és átírás, ezért az ehhez kapcsolódó hibákat és a kapcsolat típusát most ne firtassuk.
Szóval a lényeg, a ContractTypes és a Level táblák. Ezekbe legfeljebb néhány rekord lenne, de részben ősfeltöltés részben a működés közbeni módosíthatóság miatt kapna CRUD felületet. ContractTypes lehet állandó, vagy ideiglenes...stb A Level, meg amatőr, haladó, profi..stb.
Na most erre kaptam egy olyan javaslatot, hogy legyen 1 tábla.
Aminek az első oszlopa legyen TYPE ide kerülne be a ContractTypes vagy Level értéként.
Második oszlop ID ami lenne valami inkrementált szám.
Majd jönne LEVEL_NAME ami Level típusnál kapna értéket.
Végül A CONTRACT_TYPE ami csak ilyen típusnál kapna értéket.Ezt nem tudom lerajzolni, mert nekem is fura. De a olyasmi mint egy általános tábla amibe több értékkészlet van összevonva és a TYPE + ID együttesen adja a PK-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Inno3D GeForce RTX 4070 Ti X3 12G - Karácsonyi akcióban!
- Redragon Kumara K552 RGB Brown Switch magyar billentyűzet
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3944
- Huawei P20 Pro / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3584
- Apple iPhone 15 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest