- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- Apple asztali gépek
- Plazma TV topic
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
Új hozzászólás Aktív témák
-
martonx
veterán
válasz
kezdosql
üzenetére
Igen, profi vagyok, de ettől még nem én írtam az sqlite-ot. A lekezelő válaszaim pedig magadnak köszönheted mert folyamatosan kavarogsz, és össze-vissza kérdezel. Megkérdezted, hogy miért stringben tárolja az sqlite a dátumokat, miközben így utólag meg már azt kérdezed, hogy oké, de hogy kell kezelni sqlite-ban a dátumokat (ezzel kapcsolatban én is csak google-özni tudnék, mert sose használtam sqlite-ot). Nagyon nem mindegy a kérdés, mert hülye kérdésekre nyilván csak hülye válaszok tudnak érkezni.
És a drupal most komolyan hogy jön ide? Igen CMS-esekkel könnyen beleszalad ilyenbe az ember, de mi köze ennek bármihez, amiről eddig szó volt?

Azt látom, hogy csak kötözködni jössz ide, nem pedig tényleges tanácsokért. Én amikor már nincs min kötözködnöd, akkor bedosz, egy de szar a drupal kijelentést, fogalmam sincs miért

Mindenestre engem szórakoztatsz, szóval állok rendelkezésedre.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- NOTEBOOK / NETBOOK / Mac beárazás
- Microsoft Edge
- Google Pixel topik
- Jó lenne, ha ez a monitor megtalálná az útját Európába
- Sweet.tv - internetes TV
- VR topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Ventilátorok - Ház, CPU (borda, radiátor), VGA
- További aktív témák...
- LENOVO L13 Yoga 360 touch - 13,3" - i5 10210U, 8GB RAM, SSD, jó akku, - számla, 6 hó gar
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Blue Titanium-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4240
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 65QNED87A / MiniLED / 65" - 164 cm / 4K UHD / 144Hz / HDR Dolby Vision / FreeSync Premium / VRR
- 3440 x 1440 100Hz!!! 90W PD 34" CURVED 1000R Samsung S34A650UXU - 1 év garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest