Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
GreenIT
tag
Igen, hozzaallassal es szovegertelmezessel vannak itten a gondok, kerem alassan.

A problema lenyege az, hogy ha van egy elvaras, hogy egy tablaba kell felvenni nehany adatot, de kiderul, hogy az adatok egy resze tobb mas adattol fugg, akkor mi legyen az eljaras?
Legyinteni, hogy ha nektek ez kell, akkor legyen, vagy megprobalni egy jo megoldast kitalalni es meggyozni a feladatot adot, hogy van jobb megoldas?![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Azert neztem CRM-et, mert ott joval bonyolultabb adatkapcsolatokat is be lehet allitani. Csak a Sugarban teljesen rossz az alapstruktura, ugy tunik nekem, jobb az alapmodulokat torolni es ujat irni.
CRM ugyben sztanozs linkjet erdemes megnezned, par honapja en is ezeket nezegettem, de figyelni kell, mert par egyaltalan nem ingyenes, sima reklamcikknek tunik. A suite-ot es sugar-t probaltam, az elobbinel ugy latom, hogy meg csak most kezdik kitalalni, mi legyen belole, az utobbi szepen kezelheto, csak eppen adateleresi hibak miatt nem hasznalhato.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Yettel topik
- sziku69: Szólánc.
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Battlefield 6
- TCL LCD és LED TV-k
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- További aktív témák...
- Lenovo Thinkpad P1 Gen 6 - i9-13980HX, 32GB, 2TB SSD, 16" WQUXGA (3840 2400), RTX 4090
- 15.gen! Intel Core Ultra 9 285K +16-32GB DDR5 RAM +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (a Te nevedre)
- OP AudioCodes C450HD Ip Phones - Szines kijelzős - Teams/ Zoom telefon - Új dobozos
- ATEN Cat 5 KVM over IP Switch Altusen KH1508AI - Új ára 284.000Ft
- AirPort Extreme 802.11n (3rd Generation) Model A1301 -
- HIBÁTLAN iPhone 12 Mini 128GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3633
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 8GB Zalman Z1 PLUS GIGABYTE 750W
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 12 64GB 100% (1év Garancia)
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 14400F / RTX 3060Ti / 32GB DDR5 / 512GB SSD!
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)