Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Szeretném üríteni a tábláimat, hogy az indexek visszaálljanak nullára, és teljesen üresek legyenek a táblák.
Szerintem nektek már ismerős lesz, ezt kapom: #1701 - Cannot truncate a table referenced in a foreign key constraint [...]
A táblákat úgy hoztam létre, hogy minden "FOREIGN KEY" után odaírtam az "ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE"-t, de ezzel sem javult a helyzet. Olvastam, hogy ha a "FOREIGN_KEY_CHECKS = 0"-t beállítjuk, majd ürítjük a táblát, és visszaállítjuk a "FOREIGN_KEY_CHECKS"-t, akkor működik az ürítés, de ez gondolom a favágó módszer...szóval nincs valami egyszerűbb megoldás?Ha újra kell tervezni hozzá az adatbázist, akkor tárgytalan, mert lehet, hogy sohasem fogom használni az ürítést, vagy ha mégis használom, akkor minden táblát ürítek, szóval akkor már inkább DROP-olom, és létrehozom újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Lexus, Toyota topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- iPhone topik
- PlayStation 5
- Bejött a dupla megjelenítő a Lavanak
- Okos Otthon / Smart Home
- 3D nyomtatás
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- World of Warships
- További aktív témák...
- ÚJ HP EliteBook 6 G1a Ryzen 5 PRO 230 4.9GHz 32GB DDR5 1TB FHD+ 16:10 már jobbik kijelző, gar 2028
- BESZÁMÍTÁS! Asus B560M i5 10500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB LIAN LI LANCOOL 207 Digital 650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XS Max 256GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3998, 100% Akkumulátor
- Seagate Desktop SSHD 2TB 3,5" - ST2000DX001 45-80%
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 8700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Corsair 550W
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest