Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Üdv mindenkinek!
Szeretném üríteni a tábláimat, hogy az indexek visszaálljanak nullára, és teljesen üresek legyenek a táblák.
Szerintem nektek már ismerős lesz, ezt kapom: #1701 - Cannot truncate a table referenced in a foreign key constraint [...]
A táblákat úgy hoztam létre, hogy minden "FOREIGN KEY" után odaírtam az "ON DELETE CASCADE ON UPDATE CASCADE"-t, de ezzel sem javult a helyzet. Olvastam, hogy ha a "FOREIGN_KEY_CHECKS = 0"-t beállítjuk, majd ürítjük a táblát, és visszaállítjuk a "FOREIGN_KEY_CHECKS"-t, akkor működik az ürítés, de ez gondolom a favágó módszer...szóval nincs valami egyszerűbb megoldás?Ha újra kell tervezni hozzá az adatbázist, akkor tárgytalan, mert lehet, hogy sohasem fogom használni az ürítést, vagy ha mégis használom, akkor minden táblát ürítek, szóval akkor már inkább DROP-olom, és létrehozom újra...
Új hozzászólás Aktív témák
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- 3D nyomtatás
- Amit látnod kell 80’ – 90’ évek, egész estét betöltő mozi filmjei.
- Pánik a memóriapiacon
- BIOS topic
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Házimozi haladó szinten
- VR topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- AKCIÓ!!! HP ZBook Power 15 G8 Mobile Workstation i7-11850H 32GB 1000GB Nvidia RTX A2000
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15 Gen1 munkaállomás - i7 10850H 16GB DDR4 256GB SSD Quadro T1000 4GB W
- GYÖNYÖRŰ iPhone XR 128GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3984, 100% Akkumulátor
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs