Új hozzászólás Aktív témák
-
jocomen
aktív tag
válasz
csabyka666
üzenetére
Lehet félreértem a problémát, de ez nem az, h nem törölhetsz a szülőtáblából, amíg a gyerektáblában van rá hivatkozás? Azaz fordított sorrendben tudod törölni.
Ha fontos, h nullázódjon az id, akkor én kiíratnám scriptbe, és azzal hoznám létre újra az adatbázist.
-
DNReNTi
őstag
válasz
csabyka666
üzenetére
A DROP sem működik ha kulcskapcsolatok vannak a táblák között. A FOREIGN_KEY_CHECKS ki (és be) kapcsolása működő módszer, ha favágó ha nem, de én csak teszteléskor használom, pl ha ki kell nullázzak egy adatbázist, vagy csak néhány táblát. Nem véletlen nem működik se a DROP, se a DELETE se a TRUNCATE, így ezt egy éles oldalon felejtsd el.
Kulcskapcsolatok okkal vannak egy adatbázisban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Vicces képek
- Megbízható USB-c to HDMI adapter?
- AliExpress tapasztalatok
- BMW topik
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- Fűnyíró topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Suzuki topik
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Beszámítás! Dell Vostro 15 3590 FHD notebook - i5 10210U 8GB DDR4 250GB SSD Intel UHD W11
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB digital garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Philips Envia 6000 34 WQHD 0,3ms OLED monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z170-A Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asrock Fatality Z170 Gaming K4 alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ultra 9 285K 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ASUS ROG Strix XG27AQWMG (1440p,280Hz,TrueBlack Glossy Tandem OLED,G-Sync) 3év IPon garanciával!
- ÚJ Razer Kraken V4 Pro gamer fejhallgató
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra fejhallgatóval garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Kulcskapcsolatok okkal vannak egy adatbázisban.