Hirdetés
- Nem átlagos PC-s kézikonzolban gondolkodik a Gigabyte
- Már azt hittük, hogy nem jön több fordulat, de az ASUS ellentmondott magának
- Kegyvesztett lehet a Radeon termékskála középső tagja
- Párban a járnak a 100 gigabites hálózati portok a QNAP újdonságán
- Szappanoperákba illő fordulattal cáfolja partnerét az NVIDIA
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
És azt valaki el tudja nekem mondani, hogy azt ugy hogy tudom halgatni, ha elöadora rákerestem megtalálja az elöadót felsoprolja az albumait és az alján van egy olyan , hogy this is XY elöado, ha azt hozzáadom a kedvencekhez akkor elvileg az összes albumát le kéne játszani, legalább is a jobbakat, mert kiirja, hogy 3-4 orányi számot tartalmaz.
Na ha ilyen válogatásokat bekedvelek akkor , hogy tudom ugy lejátszani, hogy ezekbol az albumokbol véletlenszerüen játszon le egy egy számot? mert ha elinditom, akkor gondolom hogy ettöl az elöadotol fogja lejátszani az összes számot ami abban a mapában van és a másikakbol meg egyet sem.Tehát valami olyan megoldás kellene amivel össze tudom válogatni az összes elöadot kedvenc számot ami az én accountom alatt szerepel és ha rányomok a playre akkor találomra és össze vissza kezdi lejátszani a számokat azoktol az elöadoktol amiket én bekedveltem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B650 R7 7800X3D 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070 Ti 16GB be quiet! Pure Base 501 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest