Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
repvez
addikt
És azt valaki el tudja nekem mondani, hogy azt ugy hogy tudom halgatni, ha elöadora rákerestem megtalálja az elöadót felsoprolja az albumait és az alján van egy olyan , hogy this is XY elöado, ha azt hozzáadom a kedvencekhez akkor elvileg az összes albumát le kéne játszani, legalább is a jobbakat, mert kiirja, hogy 3-4 orányi számot tartalmaz.
Na ha ilyen válogatásokat bekedvelek akkor , hogy tudom ugy lejátszani, hogy ezekbol az albumokbol véletlenszerüen játszon le egy egy számot? mert ha elinditom, akkor gondolom hogy ettöl az elöadotol fogja lejátszani az összes számot ami abban a mapában van és a másikakbol meg egyet sem.Tehát valami olyan megoldás kellene amivel össze tudom válogatni az összes elöadot kedvenc számot ami az én accountom alatt szerepel és ha rányomok a playre akkor találomra és össze vissza kezdi lejátszani a számokat azoktol az elöadoktol amiket én bekedveltem
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Linux kezdőknek
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Eredeti játékok OFF topik
- Apple MacBook
- Milyen házat vegyek?
- Crimson Desert
- Filmvilág
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- További aktív témák...
- iPhone 13 mini 128GB 100% (1év Garancia)- ÚJ EREDETI AKKUMULÁTOR
- Vállalom Xiaomi Okoskamerák szoftveres javíttását
- Új Lenovo Thinkpad X1 2in1 Gen9 WUXGA Ultra 7 165U 12mag 32GB 512GB Intel Arc iGPU Win11 Garancia
- Alkalmi vétel!Csere-Beszámítás! Csak tesztelt HP Omen 16! R9 8940HX / 32GB DDR5 / RTX 5060 / 1TB SSD
- MiniITX 5900X / RTX 3080 / B550i / 32GB 3600MHz / 1TB NVMe / 750w GOLD! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest