Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Epson nyomtatók
- Milyen széket vegyek?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen egeret válasszak?
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Otthoni IPTV megvalósítási lehetőségek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Vezetékes FEJhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új autósriádiót és egy pár hangszórót első ajtóba, van benne Bluetooth és Spotify Connect is. Tudja: Loudness, Bass Boost és manuális EQ stb. is. Nagyon sokfajta zenét hallgatok, persze fiatal suhancként rögtön olyan zenére hangoltam, amitől remeg a tető is, viszont popzenénél a mély kicsit lüktet, nem simogatja a fülem, hanem dübörög. Nem tudom, milyen zenével állítsam be... A mélyorientáltnál kiválasztottam egy jóminőségűt és repeatre tettem, míg magam ízlésére nem formáltam a hangzást. Tudtok ajánlani olyan számokat, amiben nagyon szép a vokál és egyszerre van benne mély is? Végigpörgettem 100 számot a kedvenceim közül, de úgy érzem, hogy ha azokra lőném be, akkor meg elrontaná a másik "végletet".
Így tudnám leírni:
Bass-oriented zenék a teljes frekvenciasávban: 0-50,
Popzenék: 50-100,
Ami nekem kellene: 0-100, vagy legalább 20-80.
PC-t pl. 16 frekvenciasávban korrigáltam, de a rádión szerényebb a felhozatal, ergo a beállítási lehetőségek nem olyan szélesek, ezért kellene jó zenét találni.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- iPhone topik
- Poco F7 – bajnokesélyes
- Okos Otthon / Smart Home
- Gitáros topic
- Fotók, videók mobillal
- Tiltott lett Lufthansa-csoport repülőin power bankot használni
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok GARANCIÁVAL!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - 15% AKCIÓ
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Autodesk & CorelDRAW - Azonnal - Számlával - Garanciával
- Zebra ZP505 EPL hőpapíros címkenyomtató
- Hp Prodesk 600 G4/ G5/ G6 SFF/ i5 8-9-10 gen / Elitedesk 800 G4 /Win11- Számla, garancia
- 174 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5070Ti (ELKELT)
- Újszerű Dell Latitude 5420 - i5 1145 G7 ,16-32GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4025
Állásajánlatok
Cég: Central PC számítógép és laptop szerviz - Pécs
Város: Pécs
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest