Hirdetés
- eGPU tapasztalatok
- Gaming notebook topik
- A legrosszabb CPU-k – az ExtremeTech szerint
- Milyen videókártyát?
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- OLED TV topic
- Ultrakönnyű Logitech "G305" egér? Úgy tűnik, igen!
- 2026 a GDDR6-os VGA-k éve lesz?
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Vettem egy új autósriádiót és egy pár hangszórót első ajtóba, van benne Bluetooth és Spotify Connect is. Tudja: Loudness, Bass Boost és manuális EQ stb. is. Nagyon sokfajta zenét hallgatok, persze fiatal suhancként rögtön olyan zenére hangoltam, amitől remeg a tető is, viszont popzenénél a mély kicsit lüktet, nem simogatja a fülem, hanem dübörög. Nem tudom, milyen zenével állítsam be... A mélyorientáltnál kiválasztottam egy jóminőségűt és repeatre tettem, míg magam ízlésére nem formáltam a hangzást. Tudtok ajánlani olyan számokat, amiben nagyon szép a vokál és egyszerre van benne mély is? Végigpörgettem 100 számot a kedvenceim közül, de úgy érzem, hogy ha azokra lőném be, akkor meg elrontaná a másik "végletet".
Így tudnám leírni:
Bass-oriented zenék a teljes frekvenciasávban: 0-50,
Popzenék: 50-100,
Ami nekem kellene: 0-100, vagy legalább 20-80.
PC-t pl. 16 frekvenciasávban korrigáltam, de a rádión szerényebb a felhozatal, ergo a beállítási lehetőségek nem olyan szélesek, ezért kellene jó zenét találni.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Régi MP3 zenéimet szeretném Spotify-on keresztül jó minőségben hallgatni. Arra van valamilyen külső-belső mód, hogy megkerestessem vele anélkül, hogy egyesével kellene beírjam a zenecímet és hozzáadjam a listámhoz? Offline szeretném őket hallgatni jövet-menet. Például olyan megoldásra is gondoltam, amiben egy .txt fájlba bevitt előadó - zenecím-ből meg tudja keresni.
Nem a helyi fájlokra gondolok.
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Általában PC-n és telefonon hallgatok Spotify-t, mindkét eszköz Online állapotban van, illetve folyamatos aktív internetkapcsolattal rendelkeznek. Mégis előfordul, mostanában nagyon gyakran, hogy a telefonon kijelölt és Dalok közé mentett zeneszámok nem szinkronizálódnak PC-n. Néha napok alatt se, pedig ideje lenne rá, mert Spotify Windows-zal együtt indul és elég sokat van a gép bekapcsolva. Valahogy kezdeményezhető ez manuálisan?
Az is egy megoldás szokott lenni, hogy telefonon elkezdem lejátszani az újakat, az megjelnik PC-n és ott külön-külön Dalok közé rakom (szivecskével/plusz gombbal), valamint lementem offline hallgatásra, de ennél kényelmesebb és hatékonyabb megoldás kellene.
Ja, u.i.: A PC-s Spotify teljesen megbolondítja a telefonomat. Nem csak számváltozáskor ébreszti fel a telefont, hanem néha teljesen spotán közben is, akár 5 perc alatt 4-5x is. Miéé...?
-
Darko_addict
őstag
Volt téma, hogy korábban a Spotify bezárt magától, minden előjel nélkül. Aztán jött egy patch és elmúlt. Most jött még egy patch és minden rosszabb lett, mert kb. 3 számot nem tud lejátszani egyben. Mivaaaniiiitt.
Rögzítettem háttérben, engedélyeztem az autostart-ot és a telefon 4GB RAM-ja se indokolná, hogy maga az Android zárja be.Grrrrr.
-
Darko_addict
őstag
válasz
jegenye77
üzenetére
Ne ijesztgess.

Egyébként hihetetlen sok Spotify account van feltörve, és sokszor észrevétlenül használják mások a fizető user mellett az accountot. Vigyázzatok a jelszavaitokra, mert sosem a Spotfy, Gmail, Facebook stb. honlapok adatbázisait törik fel, hanem ilyen fis-fos kisebb oldalakét, fórumokét és akkor van baj, ha az ott regisztrált jelszavak, emailcímek és felhasználónevek megjelennek más regisztráció esetén is.
-
Darko_addict
őstag
Én azóta nem szeretem offline módba rakni, amióta egyszer, kábé másfél hét után le akartam töltetni vele az új számokat és nem volt hajlandó felismerni, hogy a Dalok között vannak újak. Volt teló újraindítás, Spotify cache törlés, logout/login, Download csúszka ki/beállítása és az a 15 szám, ami azóta felkerült a listára sehol nem volt appon belül. Nagyjából egy nap elteltével tök spontán letöltötte a hiányzó számokat, gondolom valami szinkronizációs hiba volt.
Valakinél volt hasonló, mennyire általános?
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
A Spotify fel van telepítve PC-re és az Android telefonomra is. Mikor gépen hallgatok zenét, és a telefonon be van kapcsolva a WiFi/mobilnet, az app mindig felébreszti a telefont és látom, ahogy számot vált a program a lockscreen widgeten keresztül.
Idegesítő, állandóan villog a telefonom. Régen nem volt ilyen... Szerintetek a Spotify app "hibája" vagy a telefon szoftveréé? Ki tudnám kapcsolni az értesítést per app, de akkor nem jelenik meg a lockscreen widget (nem tudok egyszerűen számot váltani, amikor telefonon hallgatom), illetve az értesítési sávon sincs ikon, hogy épp futna a háttérben.
Köszi!
-
Darko_addict
őstag
válasz
patex1983
üzenetére
Igen, valami más volt. Írtam a Spotify fórumába is, de közben valahogy megoldódott. Bemásolom a linket, hátha valakinek lesz még hasonló és tanulhat belőle:
["Spotify desktop app lags/stutters while using Chrome, Firefox etc."] -
Darko_addict
őstag
Zabáljam is meg!
Spotify Web Player: A Spotify használatához előbb telepítsd az Adobe Flash lejátszót. Ingyenes.
Ráklikkelek a gomba, átvisz az Adobe oldalára:
Your Google Chrome browser already includes Adobe® Flash® Player built-in. Google Chrome will automatically update when new versions of Flash Player are available.Megoldva!
Ja igen... Chrome nem tudja 5.1-ben, csak sztereóban sugározni a hangot, így a 6-ból csak 2 hangszóróm szól, szóval ez így kiesett.

-
Darko_addict
őstag
Dedikált appot használok. Böngészőt sokszor csukom-zárom, néha figyelmetlenségből is, szóval inkább a programot használom.
Közben megtaláltam, valószínűleg mi gabalyodhat össze, de a megoldások közül eddig egy sem volt jó számomra:"Spotify uses the Chromium Embedded Framework to render pages in the client, so it is essentially the same technology as Chrome."
-
Darko_addict
őstag
Sziasztok!
Spotify (prémium) és a Chrome együtt furán viselkedik. Mikor megy a háttérben a Spotify és közben böngészek, az oldalak betöltése közben laggol az egerem és szaggat a Spotify lejátszása. Nagyon gáz, mintha a procimban négy meggymag dolgozna, meg lenne 512MB RAM-om. Ilyenkor jellemzően megugrik a CPU kihasználtsága is.
Valakinek van hasonló tapasztalata? Hol keressem a hibát: Windows, Chrome, Spotify, egyéb?
Konfigom az adatlapomon, de piskóta neki e kettő párhuzamos futtatása...
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Eladó Abit Radeon 128MB videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Rögzítettem háttérben, engedélyeztem az autostart-ot és a telefon 4GB RAM-ja se indokolná, hogy maga az Android zárja be.