Hirdetés
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
Wut? Milyen kifacsart logika ez?
Az ingyenes userek csak élnek a lehetőségeikkel. Bocs ha drukkolunk azért, hogy ezek a lehetőségek legálisan megmaradjanak. Vagy jobb lenne ha mindenki aki nem fizet torrentezne? Abból egy fillért se látna senki. Na ugye.
A másik dolog pedig, hogy azért helyezték a Spotify-t nyomás alá a kiadók mert lejártak a szerződések vagy lejárnak? Nem tudom hol tart pontosan a dolog de 100%-ig biztos vagyok benne, hogy ha nem lenne ingyen spotify akkor azon menne a vita, hogy emeljék a havidíjat. Ha majd nem lesz ingyenes és megint lejárnak a szerződések akkor tuti, hogy ez fog következni.
Egyébként bocs ha nem siratom meg Taylor Swift hiányát, asszem ki fogjuk bírni nélküle. Rengeteg előadó és zene van nélküle is Spotify-on, majd ha tömegesen hagyják ott az előadok a spotify-t akkor átgondolom az álláspontom. Ez annak szól aki erről írt, nem tudom már ki volt.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Július 9-én jön az Assassin’s Creed: Black Flag Resynced
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Jövedelem
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Asztalos klub
- További aktív témák...
- HP. Laptop. i5. Model: 15-da1002nq
- Eladó jogtiszta, Windows 11/10, Office 2019/2021/2024, Fizikai és Digitális licencek, Számlával.
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- MS SQL Server 2016, 2017, 2019
- Game Pass Ultimate előfizetések 3 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel! 13 hónap ultimate - 50.000 ft
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia, 4G LTE OPCIÓ
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C Dock G5 (5TW10AA) - 3x4K felbontás
- Samsung Enterprise PM893 1,92TB/ SATA 2,5" SSD 4db/ számla-garancia
- LG 65EU961H 4K OLED 65" TV! 3840x2160
- 27% - Számítógép! i7-4790 / GTX 1660 Super / 16GB DDR3 / 500GB SSD / 500w
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest