Hirdetés
- Ha tetszik a jó öreg Xbox Green Edition konzol, ez a numerikus pad is fog
- Így viseli a Samsung az okosszemüveget
- ASUS blog: a memóriahiány nem jelenti azt, hogy ne javíthatnánk a PC-s élményen
- Rosewill "kockák" az egyedi NAS vagy házi szerver összerakásán gondolkodóknak
- Hét évet kapott a Samsung korábbi, Kínának kémkedő mérnöke
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
unravel
üzenetére
Én is olyat használtam sokáig, ár/értékben kifejezetten jó kis motyó.
Annak ellenére, hogy az alaplapi rendszerek is sokat fejlődtek az elmúlt 10 évben, nem ajánlanám őket zenehallgatásra senkinek.
Szoktam sorozatozni az ágyban a subnotimról, mikor meglett, bevittem, rádugtam a fejesem, és elszörnyedtem.. gyorsan elhoztam az asztalról a DAC-em, és belógattam az ágy mellé, csak ne azt a halott hangot keljjen hallgatnom, amit a lapos tud
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Gyúrósok ide!
- The Blood of Dawnwalker - Bemutatkozott a Rebel Wolves készülő vámpíros játéka
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Amazon Fire TV stick/box
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.Skill Trident Z Neo RGB 3600Mhz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- GAMING PC! Intel i5-12400F / RTX 4060 Ti / 16GB DDR4 / H610 / 512GB NVMe / 600w! BeszámítOK
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5060Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4511
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest