Hirdetés
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Tápos kibeszélő offtopik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Túl nagy alkatrészt vettél? Így kerülheted el a PC-építés legnagyobb hibáját
- Apple MacBook
- Házimozi belépő szinten
- Projektor topic
- Apple asztali gépek
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
zseko
veterán
válasz
üzenetére
Én alapvetően Operát, de azon nem indul el a Spotify webplayer-e, így Chrome alatt néztem. FF-et nem szeretem, nekem csak rossz tapasztalataim vannak vele, nálam mindig az rohasztotta le a gépet leginkább, (és minél öregebb gép, annál inkább)
Ami az érdekes, hogy 3 DailyMix-et kaptam, és egyik lista sem egyezett a telefon és a böngésző között
Ahogy később írod, nem az én döntésem milyen gép legyen, meg igazából nem is nagyon kell, kis excel táblázatra van használva néha, meg rajzot nézni ha kell (mármint műszakit), és böngésző kb. ki is fekteti
már két fülnél is újratölt ha átváltok a másikra
online rádió is csak úgy megy, hogy kiszedtem a stream címét az oldal forráskódjából, és egy régi winampban játszom le.
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- The Elder Scrolls Online Imperial Collector s Edition
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Microsoft és egyéb dobozos retro szoftverek
- Új MSI 15 Cyborg FHD IPS 144Hz i7-13620H 10mag 16GB 512GB SSD Nvidia RTX 4060 8GB Win11 Garancia
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B365M i5 9600KF 16GB DDR4 512GB SSD RX 5600XT 6GB Zalman S2 TG GAMDIAS 650W
- Dell Precision 7550 i7-10850H 32GB 1TB Nvidia RTX3000 6GB 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PlayStation Okosító Blu-ray lemezek - PS4 GoldHEN Loader / BD-JB Lapse és PS5 Auto Jailbreak AIO
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

már két fülnél is újratölt ha átváltok a másikra
online rádió is csak úgy megy, hogy kiszedtem a stream címét az oldal forráskódjából, és egy régi winampban játszom le.