Hirdetés
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen processzort vegyek?
- Micro Four Thirds
- Autós kamerák
- Nem tudja garantálni a TSMC a tiltólistás cégek kizárását
- Új vertikális egeret dob piacra a Logitech
- Akciókamerák
- OLED monitor topic
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
-
PROHARDVER!
Spotify
Új hozzászólás Aktív témák
-
unravel
őstag
válasz
Maxximus #4463 üzenetére
Nagyon tetszett a TIDAL Hifi és a Master minőség PC n is és mobilon is. Eszméletlen. Nagyon élveztem.
Minden alkalommal visszaváltott Normalra mikor mobilnetre léptem, így pont a lényegét veszti el. És nekem így nem ér ötszörannyi ftot.A Spotify népszerűbb. Több online feature van hozzá. Kedvenceim a swarm.fm, smarterplaylists, meg egy csomó app Spotify támogatott.
-
válasz
Maxximus #4353 üzenetére
Hát engem ez a spoti nem fogott meg. Persze kényelmes volt, hogy ha egy zenét meg akartam hallgatni csak rákerestem, de fönt van az youtube-on is. Nekem nem ér meg havi 5 eurót. A netflix még ennél is több. Amazon prime-om van de az csak 3€ az első 6 hónapban és kapok cuccokat a gta online-ban is, annyit még megér, de a 6 eurós teljes árat már nem.
-
whbear
senior tag
-
unravel
őstag
válasz
Maxximus #1374 üzenetére
Én az SD Maid-del pusztítottam el rendszeresen a Spotify gyorsítótárat és nem értettem, hogy miért lassul az app.
Amióta a kivételekhez adtam a kedvenc zenehallgató alkalmazásunkat a takarítóprogramban, azóta jóval hamarabb elindulnak a zenék amikre rábökök. És a Local Filesból szedett dalok sem állnak le félbe, az nagyon idegesítő volt. -
whbear
senior tag
válasz
Maxximus #1187 üzenetére
Ezt találtam :
Spotify can be installed on as many devices as you like. And up to 3,333 songs can be synced for offline listening on up to three devices at a time. However, you can only stream music on one device at a time. If you begin playback on another device, the playback on your current device will be paused.
Tehát felteheted bármennyire, de csak 3 tölthet le offline hallgatásra és egy időben csak 1 streamelhet. -
Drenadar
veterán
válasz
Maxximus #1078 üzenetére
Az eszközszám senkit sem érdekel. 3 account tud egyszerre zenét hallgatni. Ha 4en vagytok, és nem ugyanazt hallgatnátok, akkor az +1 előfizetés.
Nem kell emiatt felháborodni, örülni kell, hogy egy családi +1 sima előfizetésből megúszod, és nem 4 előfizetést kell fizetni.De tudom, itt magyar elvekről van szó és nem logikáról és belátásról
Én megpróbáltam...(#1080) Aweriot : Én egy accal 2 eszközt használok, és köszönik szépen jól vannak, letölteni is tudnak, mindent, csak zenét hallgatni nem tudnak szimultán.
Persze mindkettőt én használom. -
Keem1
veterán
válasz
Maxximus #1076 üzenetére
Az offline mód max 30 napig érhető el egyhuzamban. Addig az előfizetés lemondása után használhatod, míg offline vagy. Azaz, ha kézzel átrakod magad offline-ba a beállításokban. Ha letöltötted, de attól még online van a spoti, ugyan a letöltött adatot használná, de ahogy érzékeli, hogy kihúzták alóla az előfizut, törli is ezt a feature-t.
[link] itt írják is:
"Megjegyzés: Az offline zenék beállításai elvesznek, ha több mint 30 napig nem csatlakozol az internethez."
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
A topikban nem megengedett a családi csomaggal kapcsolatos hirdetés, "rokonok" keresése!
Szintén tilosak a zeneletöltéssel kapcsolatos kérdések is! Ezek automatikusan törlésre fognak kerülni!
- Honor X8c 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A14 5G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB GDDR6 Zalman Z1 Plus Seasonic 650W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest