Aktív témák
-
KrAt
veterán
Egy topicot nyitottál, zárták, útbaigazítottak.. Akkor kérlek, ne nyiss neki mégegyet, rendben?
-
Neró
őstag
Mát írtam ez ügyben. Fáradt Gőzbe is volt ilyen - lakat.
-
$p@rr0w
őstag
Voltam itt zárás előtt...
-
SPR1NGzje.
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, mit tehetnék. Megkaptam a Laptopom, Windows7 operációs rendszerrel, és a kedvenc játékomat akartam feltelepíteni (Splinter Cell Chaos Theory), ez meg is történt, csak hogy nem tudok játszani.
A problémák:
-* mikor ki jön a Cd kulcs kérő ablak, akkor én beírom, majd újraindítást kér, újra is indítom a gépet, és mikor indítanám a játékot, újból kéri a cd kulcsot, és az újraindítást (a CD kulcsnak tutira nincs baja)
-* mikor feltelepítem, errort ír ki a kis ablakban, és nem enged egyetlen gombra sem kattintani, le kell állítanom a folyamatot...Már próbáltam kompabilitis módban elindítani, az sem ért semmit...:S
nem tudom, mit csináljak... Valakinek van ötlete, hogyan küszöbölhetném ki ezt a problémát, és játszhatnék végre a kedvenc lopakodós-settenkedős-hátbatámadós-sötétbenelbújós-játékommal?
Előre is köszönöm
Aktív témák
Hirdetés
- Mobilinternet
- Hobby elektronika
- Crypto Trade
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- További aktív témák...
- LG 65BX - 65" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Eladó Új Motorola G31 4/64GB szürke / 12 hónap jótállással!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest