Aktív témák
-
SPR1NGzje.
csendes tag
Sziasztok! Szeretnék segítséget kérni, mit tehetnék. Megkaptam a Laptopom, Windows7 operációs rendszerrel, és a kedvenc játékomat akartam feltelepíteni (Splinter Cell Chaos Theory), ez meg is történt, csak hogy nem tudok játszani.
A problémák:
-* mikor ki jön a Cd kulcs kérő ablak, akkor én beírom, majd újraindítást kér, újra is indítom a gépet, és mikor indítanám a játékot, újból kéri a cd kulcsot, és az újraindítást (a CD kulcsnak tutira nincs baja)
-* mikor feltelepítem, errort ír ki a kis ablakban, és nem enged egyetlen gombra sem kattintani, le kell állítanom a folyamatot...Már próbáltam kompabilitis módban elindítani, az sem ért semmit...:S
nem tudom, mit csináljak... Valakinek van ötlete, hogyan küszöbölhetném ki ezt a problémát, és játszhatnék végre a kedvenc lopakodós-settenkedős-hátbatámadós-sötétbenelbújós-játékommal?
Előre is köszönöm
Aktív témák
- Steam Deck
- Horgász topik
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Call of Duty: Warzone
- Feljutott a G96 a Moto széria csúcsára
- Mobil flották
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Formula-1
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Amazfit T-Rex 3 - prehisztorikus idő
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Bomba ár! Dell Precision M4600 - i7-QM I 8GB I 500GB I Nvidia I HDMI I 15,6" FHD I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest