- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Milyen videókártyát?
Új hozzászólás Aktív témák
-
q2w3
senior tag
Állítólag vistával megy. Most fogom kipróbálni.
-
-
q2w3
senior tag
Hy!
Valaki nek volt már olyan problémája, hogy ha elindítom a játékot akkor nem látszik sam csak a cucca meg valami fekete cucc, mint a Pokember 3-ban Edy Brock feketében. 1.02-es patch van fent. A gépem meg biztos, hogy jó hozzá(2x1Gb ram, 8800GTS, Amd x2 5200+). :
[link] -
manutdzoli
senior tag
Betöltésnél nem tudjátok miért hivatkozik mindig egy másik memóriacímre?Meg visual c++ hibát ír ki!!Help!
-
ToBeY
nagyúr
Nem tudja valak mitől lehet az, hogy mikor töltené be a Kinai pályát a játék,egyszerűen kikapcsol a monitorom.
-
viktor82
őstag
Na!
Tegnap visszatértem a vistához(új drivered,jót remélve!)és mit látok megy a játék minden maxon grafika káprázatos ez igen még is csak érdemes váltani a pistára,és hallom a stalker is jobban fut!Hajrá vista! -
viktor82
őstag
Árnyékok még nem tökéletesek,de legalább emberi formák vannak!
-
viktor82
őstag
Olyan problémám akadt,hogy
[link]
ilyen a kép,és még ezer annyi hibával!Ez nam igen hasonlit a kémünkre,mi lehet, driver hiba ez a 101.02-es driver,próbáltam más driverel is ,de azokkal el sem indult!A vga 8800gts!Tapasztalt már valaki hasonlót,van rá megoldás!
[Szerkesztve] -
warrior28
aktív tag
Azért érdekes, hogy ezt a részt nemigen vettem elő a végigjátszása óta, a Chaos Theoryt pedig számtalanszor végignyomtam... Ez csakúgy eszembe jutott...
-
warrior28
aktív tag
2X ment...
[Szerkesztve] -
Hubapeti
tag
Na igen,ha gorgetem az egeret,akkor nekifog futni es rendesen ,de ha nem akkor cammog,mitha betojt volna
-
kapszi
tag
válasz
Hubapeti #371 üzenetére
Hát nem tudom. Elvileg a hardver megvan hozzá (mondjuk nem a legoptimálisabb),csak nem tudom,hogy milyen beállításokkal tolod. Próbáld meg levenni AA-t meg AF-et meg ilyeneket,hátha jobb lesz. Ha meg úgy sem,akkor marad a felbontás csökkentése. Ez van, igényes játék. Néha nálam is problémái vannak, pedig rx1950pro-m van...
Amúgy meg egérgörgővel állítod a mozgási sebességet, lehet,hogy csak ennyi a gond.
[Szerkesztve] -
Hubapeti
tag
4GB
-
Hubapeti
tag
Amugy jol megy,nekem a 4Mb valtozat van,ez persze kicsomagolva ugyan akkora es a bortonben boklaszok .
-
Hubapeti
tag
Sziasztok,Jatszottam mar egy kicsit ,de feltunt ,hogy lassan mozgok.Ez a sotet miatt van vagy a hardver gyenge?Konfig:x2 3800,1GB 800Mhz,7300GTX 600/1500.
-
davee89
tag
Üdv!
gondoltam megosztom veletek ezt a képet(egy szekrényben áll fisher bácsi), még most is elkap a nevetés ha meglátom
[link]
egyébként kongó part 2 részénél mentés visszatöltésnél állandóan kilép a játék a winbe. nálatok nem volt ilyen gond?(6600 GT-m van, egészen eddig tökéletesen futott) és érdekes módon ezen a mapon a színek is sokkal élénkebbek lesznek. -
sharpapa
senior tag
Nem tudja valaki mi történt a splintercell.hu-val? Nekem ez az oldal jön be-->http://hddhosting.hu/
-
F3@R
tag
szeremcsére konzolon nincsenek ilyen indítási rizikók
egyébként a játék nekem nagyon bejött... tetszik hogy pontosan átkell gondolnom mit csinálok, mert könnyen elszúrhatom..
a grafika nagyon szép, a játékélmény kiváló, a történet tökéletes, kell ennél több? -
joca1
tag
válasz
Screamer84 #362 üzenetére
szint ugy mert nekem is
-
Screamer84
tag
Ja és köszönet Totig-nak, mert Ő segített elindítani!!!!!!!!
-
Screamer84
tag
válasz
quasarus #358 üzenetére
Így indítsd el a splintert :
offline\system könyvtárban levő splintercell4.exe-nek parancsikon kell csinálni,de a lényeg itt a -ll kapcsoló a végére kell írni.
tehát meg kell keresni az splintercell4.exe-t, parancsikont csinálni neki az asztalon , és a végére pakolni a ''-ll'' kapcsolót, és ezzel a parancsikonnal indítani a játékot.
Splintercell4.exe-hez csinálsz parancsikont, akkor ha megnézed a parancsikon tulajdonságait, akkor a ''cél'' mezőben ahova be kell írni valami ilyesmi van:
...\splintercell4.exe'' tehát idézőjel a vége. na az idézőjel után kell egy szóköz utána a kötőjel utána meg a 2 db kis L betű, tehát akkor így fog kinézni a vége:
...\splintercell4.exe'' -ll
ha az idézőjelen belülre rakod, akkor nem fogadja el, csak így. -
kapszi
tag
válasz
djsharky24 #356 üzenetére
Ha még mindig a kiképzős helyre gondolsz, akkor fel kell menned Enrica munkahelyére, ahová az alagsorból tudsz bejutni, ott, ahol az aknákat kellett összerakni. Szóval felsurransz a szobájába, és ott van az ajtótól távolabbi felében egy gép, onnan le kell nyúlni a bomba kódját. Ha ez megvan, akkor vissza. Ennyire emlékszem, mostanában nem akar elindulni a game.
-
quasarus
tag
Hi All! Tudnátok segíteni srácok? Most szereztem meg a játékot, és a single mód nem indúl el exe hibára panaszkodik.
-
Type-R
őstag
válasz
djsharky24 #356 üzenetére
Hányadik küldetés, melyik helyszin?
-
djsharky24
csendes tag
THX Kapszi!!
Sikerült megcsinálni a kockát!!
De utána olyan kevés az idő és olyan sok a tennivaló hogy az már durva!!!
valaki leírná hogy miket is kell csinálni mert nem tudom lefordítani a feladatokat!!!
nekem ez kínai!!
THX
előre is! -
Đusty
addikt
A hajón mindenkit kinyírtam, azt írja seize the supertanker vagy hasonlót. Mit kell tennem?
Ha egy ventilátoros bigyuszban vagyok zöldre vált a lámpa de nem tudok semmit csinálni.
Légyszi adjatok tanácsot.
köszi -
kapszi
tag
válasz
djsharky24 #352 üzenetére
Kezdd a bal széléról, ami föötte van,az értelemszerűen a teteje,ami alatta az az alja. A többi meg balról jobbra nyilván. Remélem összejön.
-
djsharky24
csendes tag
THX Type-R!!
De sajnos nem tudok boldogulni ezzel a dologgal!
Tudnál mellé írni vmit hogy melyik melyik oldala ha kezdéstől nézzük??
THX még 1ccer -
djsharky24
csendes tag
THX megpróbálom beírni!!
-
kapszi
tag
válasz
djsharky24 #349 üzenetére
Elvileg úgy van, hogy bármely szomszédos két lapot nézed, ugyanabban a sorban ill. oszlopban nem szerepelhet kétszer ugyanaz a szám. Elég sok papírmunka volt vele és el is rontottam egy helyen, de azért összejött a játékban.
[Szerkesztve] -
djsharky24
csendes tag
Mi a lényege egyébként ennek a kockának??
Mi a logika ami szerint ki kell rakni?
egyébként thx -
Type-R
őstag
válasz
djsharky24 #346 üzenetére
Ha jól emlékszem nekem ez volt a bajom a 2. részben, szerintem ez nem javítható, mintha az X360as verzióban is így lenne, bár engem ott annyira nem zavar.
-
Type-R
őstag
válasz
djsharky24 #344 üzenetére
..............111 101
..............001 011
110 111 000 001 010 011 100 101
100 101 110 111 000 001 010 011
..............100 110
..............010 000 -
djsharky24
csendes tag
Csatlakozom az előttem árnyékügyben hozzászólóhoz!!!!
Nekem is az árnyék egyenlő egy csomó kis kockával és írtó rondán tud festeni!!!
Nincsen vkinek ötlete hogy lehetne ezt a hibát kijavítani???
Asus X1950 pro-m van!!
köszi -
djsharky24
csendes tag
Sziasztok!
Én a Cozumel utáni pályáról szeretnék kérdezni!
Ami megint csak a főhadiszálláson játszódik és a kopasz csávónak felszkenneltem az ujjlenyomatát!
Utána megnézem a számítógépeket és az egyikben van egy kocka ami igen bonyolult lehet szerintem!
Hogyan kell azt a kockát megfejteni?
Ezt nem tudom!!
a válaszokat előre is köszike! -
kapszi
tag
Visszatérve a széfes problémára egy kicsit: nekem sem ment egy darabig, aztán elkezdtem mindent kipróbálni, és mikor összevissza görgettem az egeret a gombok nyomogatása mellett, akkor egyszercsak beindult a dolog, és meg tudtam oldani az összes széf-feltörést. Gondoltam megírom, hátha segít nektek is.
-
adamsX
aktív tag
Helosztok..
Annyit akarok kérdezni, mék az a gomb amivel lehet futni. Nyomogattam már minden féle gombot de nem találom, állandóan csiga léptekkel megy az emberem. pls, help. -
cor
őstag
vki tapasztált már ilyet: ha valamit állitok a menüben,vagy csak simán ki akarok lépni van olyan h magát a gépet inditja ujra...
-
Djuree
félisten
Igaz hogy csak shadar model 3.0-val megy a gém?
-
warrior28
aktív tag
Talán akkor várok egy frisebb vista drájvert, ha nincs más ötlet... Azzal talán majd megy a szép árnyék is...
-
warrior28
aktív tag
*Anisotropic szűrés nélkül
[Szerkesztve] -
warrior28
aktív tag
Sziasztok!
Problémám lenne a játékkal, mert az árnyék nagyon rusnya... Még a legmagasabb beállításoknál is. Nem csak ennél a játéknál, de itt nagyon szembetűnő. 7900Gt-m van és a legújabb driver.
Kép:
[link]
Mindez max. grafon (antialiasing nélkül), persze max. árnyékbeállításoknál!
Amúgy meg gondolom ilyesminek kéne lennie (hivatalos kép):
Gondom van még a LotR: BfMe2-vel is ilyen téren... Létezik vmi megoldás?
[Szerkesztve] -
Hack3er
őstag
Jó játék ez a SCDA?
Gondolkozom rajta hogy le kellene töltenem.
Mi a gépigénye? -
Gyusz
őstag
Végre volt időm végigjátszani a játékot, most sem kellet csalódnom a sorozatban. Mondjuk nem mindig akarta a mentéseimet felülírni, és néha nem akarta játék közben a régebbi gyorsmentéseket betölteni, ami azért zavaró volt. Plusz kicsit sokszor kellett a JBA főhadiszálláson ügyködni, ami csak akkor nem lett volna zavaró, ha nem ez teszi ki majdnem a játék felét.
Ezektől eltekintve tényleg nagyon jó játék, később még biztosan újra előveszem. -
joca1
tag
szomorú vagyok mert igy sem megy.áhh na mind1 csak felhergelem magam vele.
-
joca1
tag
ez nekem kinai. micsoda ez?
-
joca1
tag
a windost is ujra raktam és igy sem jó.hát tanácstalan vagyok de azért köszi a választ
-
joca1
tag
próbáltM MÁR PÁRAT.a legujabb ami nekem van az a 97.44.van ennél ujabb?
-
LOTR
addikt
nem olvastam el az egész cikket, csak a minimum konfigot, meg megnéztem nem e írják valahol, hogy kell e valamilyen shader, de nem találtam egy erre utaló boxot sem
de mindegy, mert akkor olyan verzióra fizetek elő amihez nem jár a teljes játék, így kevesebbe fog kerülni
joca1
próbálj egy legújabb vga drivert felrakni
biztos csak szoftvergond
[Szerkesztve] -
joca1
tag
sziasztok . egy olyan kérdésem lenne hogy nekem mióta geforce 8-as karim van azóta nem akar elindulni a DOUBLE AGENT.ez mitől lehet?azt irja hogy a program szabálytalan műveletet hajtott végre ezért leáll.ráadásul eredetiben van meg a játék.KÖSZI ELŐREIS HA VALAKI TUD MENTNI.
-
magi20
senior tag
én is most raktam fel,de már az első részben megakadtam még életemben nem játszottam egyik splinterrel sem.ez kimaradt..
mi a rákot kell csinálni??lehet valami bill bajom van..
nem a falmászóval kell felmászni a kerítésen???vagy bennt ki kell kapcsolni valamit?..ott alszik a fószer -
eastsider
nagyúr
most raktam fel a gémet
elsőre így tetszik csak meg kell szokni, mer sima FPS-hez vok szokva
szépen viszi a konfigom 1024-ben
mivan ha kikapcsoljátok a next gen-t? akkor is kell sm 3.0-s VGA?
itt nincs olyan HUD mint a chaos theoryban? h méri a zajt + fényt
csak egy csik van itt (v. itt egyben méri az egészet?)
1ébként tetszik h van ''belső'' nézet is -
sharpapa
senior tag
Utánanéztem, a vgam nem viszi a sm 3-at, úgyhogy el kell hogy tekintsek az üzlettől...de köszi.
-
LOTR
addikt
válasz
sharpapa #306 üzenetére
megnéztem mit írnak GS-ben róla 93%ot kapott, én nem találatam olyat, hogy ilyen meg olyan shader kell a futtatásához tehát a vga-d az tuti elég, a minimum konfigra annyit írtak, hogy 1gb ram, de a futtatáshoz biztosan elég az 512mb is
én gef2-vel (dx7) simán most wantedoztam, amikor olyat írtak, hogy gef4 (vagy lehet, hogy gef3) alatt nem is fut
tehát a futással nem lesznek gondjaid szerintem, hogy nem max grafika lesz az biztos, hát ez van
de mindenképpen írj vissza privátban legkésőbb holnapig, mert még a héten meg kell rendelnem
üdv -
LOTR
addikt
sziasztok, érdekelne valakit ez a progi eredetiben?
előfizetek GS-re és lehet választani pár cím közül (prey, splinter cell double agent, scarface, joint task force, civ 4, faces of war, rayman raving rabbids, caesar 4), amelyiket adják hozzá, de mivel én nem játszok, pláne nem ezzel, ha valakit érdekel megegyezhetünk egy mindenki számára előnyös árban
ui:
sürgős lenne, még december 30-ig meg kellene rendelnem
ui2:
bocs, hogy több helyre ís beírom, így talán mindenki jobban járhat
[Szerkesztve] -
arpeen2
senior tag
Nahh én (is) végigjátszottam. Nekem szerencsére összesen talán 1x fagyott meg a játék egy betöltésnél, amúgy nem volt vele semmilyen probléma szerencsére, ami tetszett, hogy megfelelően nehezek voltak a pályák, végre volt eszük az őröknek. Ami nem tetszett az a többszöri bázison kószálás (ahol az ujjlenyomatot, retina kódokat kell megszerezni). Továbbá hogy elég rövid volt a játék sajnos. Mikor vége lett azthittem még a felénél járok.
-
Yc00n
csendes tag
eleakadtam a hajós pályán.a detonártorok segítségével kéne felrobbantani a jegesfalat de nincs kódom stb.őröket lekaszaboltam ami tudom nem szerencsés.megoldás,javaslat? (1.02 patch fennvan)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- Linux kezdőknek
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- SUSE Linux
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Xiaomi Redmi 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 2db Dell PowerEdge R740 2U Rack Szerver és 3db Netapp FAS2040 NAS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest