- Multifunkciós adattároló érkezett a Patriot színeiben
- Egyedi megjelenésű Radeon VGA a Yeston és a GravaStar keze nyomán
- 5:4 képarányú SXGA monitor jön ősszel az EIZO berkeiből
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- A hírek szerint a jövő év végére érkezhet a sokat pletykált NVIDIA N1X SoC
Új hozzászólás Aktív témák
-
Beowulf
csendes tag
Sziasztok!
Egy kérdésem lenne csak.
Elindítom a gamét majd single player aztán tölt... majd egy idő után lefagy és kilép valamilyen szöveggel: Microsoft Visual C++ Runtime Libary
Most hardveresen vagy szoftveresen van a gond?
Bocsi de ehhez nem értek...
Ha hardveres a probléma akkkor mit kell vennem hogy menjen a játék? Mert akkor holnap elugrom munka után a boltba és megvenném...
A választ előre is köszönöm!
Üdv: Beowulf -
Norbi14
senior tag
Csak SM 3.0 -t támogató videkarival megy ajáték?
-
Thom!
veterán
kurva szép a játék
kevés neki a 128MB video ram
meg systm 512MB ram
van hang
viszont 1×kilépett runtime error c+++stbb -
Thom!
veterán
hang van mindekinél?
-
hitman,
őstag
Nem kell két havonta!
Pl:fél évente!
Nekem ez a gépem kb. 5 hónapos.
És majd akkor fejlesztek ha kijön a 4magos AMD meg akkor hozzá egy DFI lap meg nemsokára egy 8800gt azt kész!
Most is lehetett volna fejleszteni intel-re de én megfogadtam,hogy soha nem lesz intel gépem mert gyűlölöm az intelt... -
-
ati888
senior tag
én játszottam vagy 10 percet, megnéztem milyen és az én konfigommal megy rendesen. mondjuk ez nem egy carbon, itt percekig haladsz pár métert faltól-falig. egy zavar, hogy az éjjellátó annyira ''csíkos'', hogy zavaró. amúgy elsőre jónak tűnik. a gépigény meg nem tudom miért ekkora, amikor nagyrészt megint a sötétben fogunk botorkálni, ha meg lámpát találunk azt kilőjük.
ati. -
Thom!
veterán
dual-core optimized support
csak SM3.0 indul el -
hitman,
őstag
Ez a játék már kihasználja a két magos procikat?
-
DeSanto
őstag
Ha valaki már játszik vele felvilágosíthatna hogy van e nála hang
Mert nálam nincs -
GeneraL_XTX
veterán
válasz
GeneraL_XTX #56 üzenetére
na végigtoltam nagyon kira játék
a garfika csodálatos a jétékélmény pazar(főleg az új víz alatti mozdulatok jégáttörés és vízbe lehúzás stb) a történet érdekes és hangulatos
bár elég kevés pálya van benne és a terroristák bázisán való ügyködés harmadszorra már kicsit unalmas de ettől függetlenül nálam legalább 9.5pont a10-ből -
GeneraL_XTX
veterán
Na megvan a játék ha vkit érdekel kérdezzetek mlyd holnap írok egy kis beszámolót róla
-
GeneraL_XTX
veterán
letölteni?
max steam-ről
egyébként bemész a boltba és megveszed -
Szennyes
csendes tag
Honnan lehet letölteni egész és jó játékokat?Írjatok lécci!!!!!!!!!!!
-
AMATŐR
őstag
válasz
GeneraL_XTX #50 üzenetére
-
AMATŐR
őstag
válasz
GeneraL_XTX #48 üzenetére
''Holnap jön a single demó''
Ez tuti??
Ha tudsz majd linket, légyszi ozd meg velünk!
[Szerkesztve] -
GeneraL_XTX
veterán
holnap jön a single domó és ha minden igaz hétvégén megszerzem a teljes játékot is
majd írok beszámolót -
GeneraL_XTX
veterán
most töltöttem le a demót a marketplace-ről
igaz hogy ez csak egy multiplayer demó (egy pályán egy versus mód) de jövőhét elején(hétfő kedd) jön a single player is
és ha minden igaz jövőhéten megjelenik a teljes játék is
mondjuk ezek mind x360 adatok pc-re nem tom
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #45 üzenetére
Ahogy a splintercell.hu-n olvasható: ''Valószinüleg a teljes játék megjelenése után egy hónappal lesz demó''
-
GeneraL_XTX
veterán
demo ezen a héten várható
-
mcmike
őstag
válasz
GeneraL_XTX #42 üzenetére
Valszeg csak SF miatt ''kisebb az érdeklődés''...
-
sharpapa
senior tag
válasz
GeneraL_XTX #42 üzenetére
Valószínű. Az elsővel 7szer, a másodikkal 3szor, a harmadikkal most megyek másodjára, az első 5 küldi megvan 100%-on
.
-
GeneraL_XTX
veterán
ahhoz képesthogy mindjárt megjelenik eléggé meg van halva a topic
ennyire meguntátok már a splinter cellt? -
GeneraL_XTX
veterán
durva gépigénye van az biztos
mondjuk 2.0 shader beállításoknál biztos elfut ennél kisebb konfigokon is pont úgy mint a 3 izmosabb kártya csak a SM3 bekapcsolásakor kellett
mondjuk x600-on elég esélytelen
én is nagyon várom már a játékot jó lesz max garfikán nyomni az x360-al
és a boxon nem kell szívni a másolásvédelemmel sem
ha jól tudom még 16 nap és játszhatunk vele a demó ezen a héten avgy a jövőhéten várható
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Zenty
őstag
Durva a gépigénye... pedig multi sorozatnál ez pláne furcsa nah m1.
Egy darbaig kihagyom még nincs erőmü
[Szerkesztve] -
Xelo
addikt
hát ezen az látszik hogy csak a mid-highend kategóriájú konfigokra tervezték, akiknek simán közepes gépük van azok már mondhatni b@szhatják.. ez végülis, szal érdekes a fejlesztőktől, DE: 1.: biztos ellátják ezt is majd vmilyen kedves védelemmel 2.: mivel csak azoknak fog futni akiknek jó a gépük, azoknak meg nyilván van pénzük, akkor azok meg is fogják venni a boltban 3.: mások gyüjtögethetnek
szal végülis x-en fogják megvenni de az legalább biztos lesz.. szal értitek.. vagy nem? sorry fáradt vagyokén nagyon várom és úgy látszik nekem menni is fog. (A64 3800+, 2GB Ram, ATI X1900GT 256MB)
-
Gyusz
őstag
Minimális rendszerkövetelmények:
3 GHz-es processzor
1 GB RAM
Shader Model 3.0 támogatással rendelkező 128 MB-os videokártya
8 GB szabad hely a merevlemezen
Ajánlott rendszerkövetelmények:
3,5 GHz-es processzor
1 GB RAM
Shader Model 3.0 támogatással rendelkező 256 MB-os videokártya
Kicsit durva a gépigénye. -
sharpapa
senior tag
kösz de már minden da videót végignéztem
...sokat agyalok hogy ki/ kik lehettek azok a zseniális elmék akik a történetet és a karaktereket ilyen brutál jól tudják formálni.A da-ban az fog meg, hogy kivételesen nem a csúnyabácsinak kell majd beszólni és ezzel megint megmenteni amerikát egy 3ik világháborutól, hanem itt félig meddig Fisher életére öszpontosul a sztory, ezt főleg ez a videó mutatja jól, a zene is jól illik rá...[link]
-
Dilikutya
félisten
Friss képek, videó: [link]
-
Xelo
addikt
ez a game is benne van a Top5 legjobban várt játék között nállam
1-3 bejött de mégse igazán, de ennek a története meg hogy mi alakítjuk majd a történetet is vmennyire ez..(legalábbis beleszólásunk lesz..) király
-
sharpapa
senior tag
Lehet igazad van...hanem ezen kiesett a szemem:
A magyar és a külföldi szaksajtó értesülései szerint egy felhasználó behatolt az Ubiosft FTP-szerverének egy olyan részére, amely nem egyébként nyilvános, és onnan közel 2 GB-nyi anyagot szerzett meg. Ezek kölünböző techdemókat, képeket, concept artot, leírásokat és terveket tartalmaznak.
A Splinter Cell rajongók számára valószínűleg nagy jelentőséggel bíró információt is sikerült megkaparintani a behatolónak. Ezek szerint a sorozatnak lesz 5. része! Az alcíme állítólag Conviction (amely magyarul kb. annyit tesz, meggyőzés, meggyőződés, hit) lesz.
Fontos azonban megjegyezni, hogy míg az Ubisoft hivatalosan is elismerte a betörés tényét, a játékokkal (így a Splinter Cell 5-tel) kapcsolatos információkat nem erősítették meg.
Kiszivárogtatott képek:[link] -
sharpapa
senior tag
Magyar SplinterCell HQ fórumán, illetve állitólag az ubi.com-on is olvasható ott nem néztem.
[link] -
sharpapa
senior tag
Elvileg holnap jelenik meg a solo demója, vagy legalábbis még a héten. Ha nem akkor seggberugom az ubi-t...
-
sharpapa
senior tag
válasz
CriticalHit #23 üzenetére
Mivel bannt kapott már nem is lesz. csak kiváncsi vagyok hogy ezt itt mind honnan tudja, én a magyar Splinter Cell HQ-n ezt nem olvastam, de mingyárt utánanézek mégegyszer lehet átsiklottam valami fölött...
On:
Megrendeltem a Splinter Cell Trilogy-t 10 rugóért, hétfőn jön hurrá! -
elitgamer
tag
en is nyitottam eggyet,irtem is hozza egy kis osszefoglalot,ide is belinkelem:
a kedvenc jatekom folytatasa,ebben a reszben Sam baratunk lanyat eluti egy auto,es evvel magszakad minden kapcsolata a kulvilaggal,miutan kap egy 1-2 hetes pihenot,Sam Fisher visszater a munkajahoz,de mar nem mint szokasos splinter cell,hanem mint egy beepitet ugynok(!)az a feladata hogy beepuljona Johnis free armybe,es megakadalyozza a vilagveget(najo,nem a vilagveget,de egy nagy katasztrofat)na miutan a NSA keresere kirabol nemtudomhany bankot,''elkapjak''majd abba a bortoncellaban dugnak amibe az egyik teroristavezer van,majd az NSA megrendez egy bortonlazadast,ahol az ifju terrorista''haveroddal''kell megszoknod,na ez nem tunik yul jonak,vegulis egy ostoba kiseresdis kuldinel csak az rosszabb ha ez idore is megy...de itt evvel nem lesz gond,vegulis csak ezen a tarsas elmeleten dolgozik/dolgozot 1 programozo es 2 tester.
Na a jatek egyik nagy ujitasaval meg a bortonben szembesulunk,baratunk elkap egy splinter cellt es megkerdezi hogyan vegezze ki,erre megszolol Lambert a fulhalgatoban,Sam,nem olheted meg!na ekkor kell dontened,ugynok elete,vagy alca,egyiker sem jar GAME OVER,de egyik odalon levonas...miutan elloptatok egy helikoptert,elropentek a terorok bazisara,itt a vezer a kezedbe nyom egy pisztolyt,es azt mondja hogy lojed le a pilotat,ha megteszed szivesen befogadnak,ha nem,akkor egy kicsit ovatosan alnak hozzad...
Minden kuldi ugy fog lezajlani hogy kapsz egy feladatot a teroroktol,es eggyet az NSA-tol...
Na a feladatok altalaban nem utkoznek,pl a teroroknak megszerzet memorycard adatait elkuldot Lambertnek,de parszor donteni kell,vagy lelovod,vagy eletben hagyod,ha a teroroknak kedvezel,brutalis dolgokat kapsz(uj fegyverek stb)a Lambertnek kedvezel,brutalis technologiat(pl 2.0 as ejjelato,amivel szinesben latod a sotetet!)a jateknak 2 fele befejezese is lesz,egy vidam,meg egy kevesbe vidam,de mind2oben a jok nyernek...
a Grafika egeszen bamulatos lesz,a Crysis fele csodak persze hogy elkalapaljak majd,de azert egesz szep dolgokat ki tudnak hozni ezek a sracok a jo ''oreg'' Splinter Cell 3-mas enginebol.
A fejlesztocsapat az a csapat aki anno a pandora tmorowot is csinalta(nekem pl nem teccet...)
hivatalos weblap[link]
a Demo varhatoan szeptemberben erkezik,a vegleges valamivel kesobb.
a vegleges oktoberben erkezik,persze 2006-ban...
kepek itt vannak:[link]
a leghujebb Splinter cell akit lattam:[link] -
bigman00
tag
Iszonyat jó game lessz.... de csak LESSZ !!! és ez itt a baj. Mert addig meg meggebedünk.. és az E3-al meg csak az a baj hogy mindenki ekkor akarja bejelenteni sé nyár után tudjuk tolni a gameket (vagy a következő év nyara után) szval nyáron a pc-sek unatkoznak mint állat amikor meg kijönnek a game-k akkor meg túl sok jön ki eccerrre,,,, addig meg gebedjünk meg ?
-
oettinger01
őstag
ez a game is úgy le van védve mint a korábbi verziók?
-
sharpapa
senior tag
na akkor itt van néhány trailer:[link]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
sharpapa
senior tag
Késni fog a megjelenés, uj időpont 2006 Szeptembere.Ugy olavstam azért, mert hha túl hamar jelenik meg, akkor xbox-ra kevesebben fogják megvenni, lévén hogy az Xbox360 még viszonylag kevesek birtokában van., és ha később jelenik meg, többen veszik meg rá.Forrás:[link]
-
Type-R
őstag
Itt az első trailer: [link]
-
Type-R
őstag
-
sharpapa
senior tag
További keresés után találtam egy cikket:
A játékot 2008-ban kezdjük, tehát egy évvel azt követően, ahogy a Chaos Theory eseményei befejeződtek. Sam Fisher a korábban már részletezett bűneiért 20 év letöltendő börtönbüntetést kapott, és az egyik ilyen végrehajtó intézetben tengeti mindennapjait. A játék kezdetén éppen a börtönből szökést kísérli meg főhősünk, mellé szegődik egy Jamie Washington nevű rabtárs, aki mellesleg a John Brown hadsereg tagja. A szökés kulcsa egyébként az ügyes lopakodás és a biztonsági kamerák kijátszása lesz. Persze ismét ki kell használnunk az árnyékos részeket, hogy hang nélkül túljussanak az őrökön.
Amint sikerül a szökés Sam visszamegy Washingtonba, és megismerkedik néhány új szereplővel, akik a játék során segíteni fogják az előrejutásban. Közöttük lesz Emile Dufraisne, aki a John Brown sereg vezetője, valamint helyettese Carl Moss és a vegyi szakértő, Enrica Villablanca is.
A játéksorozat negyedik részét a számtalan új környezet, a feljavított és továbbfejlesztett, valamint vadonatúj mozgások, új fegyverek, különféle speciális eszközök és fantasztikus játékmenet jellemzi. Teljesen új játékmenetet is ígérnek, de a pontos részleteket és további jellemzőket egyenlőre még nem árultak el. A nem kevés marketingérzékkel is megáldott kreatív igazgató Daniel Berube azt nyilatkozta, hogy ''a fejlesztés ezen korai szakaszában még nem akarunk túl sok mindent elárulni, de az új Splinter Cell egy olyan játék lesz, amellyel még nem találkozhattunk''.
A játék a megjelenítéshez ugyanazt a motort fogja használni, amely segítségével a Chaos Theory szinten minden játékost levett a lábáról. Daniel Berube állítása szerint a Splinter Cell 4-ben megjelenített környezet sokkal inkább valósághűnek fog látszani, mint a Metal Gear Solid 4-ben.
illetve a képek: -
sharpapa
senior tag
Most olvastam a Gamestar-on--->[link]Ez akár mennyibe is fog kerülni, megveszem.
Én már nagyon várom, szerintem mások is. A sztori jónak tünik, grafika+játékálmény biztos piszok jó lessz, ahhogy el is várhatjuk a csapattól.
Ti jösztök
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Autós topik
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Vezetékes FEJhallgatók
- Horgász topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
- AKCIÓ! Apple MacBook PRO 15" 2018 i9 32GB 500GB 560X 4GB notebook garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Asus Maximus VIII Hero i7 6700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700 XT 8GB Zalman i3 NEO 700W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- Nike Airmax 720 43-as sneaker eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest