- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Eldurvul a Nova Lake-kel az Intel-féle hibrid dizájn
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Fujifilm X
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- CPU léghűtés kibeszélő
Új hozzászólás Aktív témák
-
kapszi
tag
válasz
C.Brigante #458 üzenetére
Hali!
Kinshasa pályán újratöltésnél mindig kidobál, szóval jobb elsőre végignyomni sok-sok mentéssel.... -
kapszi
tag
válasz
Hubapeti #371 üzenetére
Hát nem tudom. Elvileg a hardver megvan hozzá (mondjuk nem a legoptimálisabb),csak nem tudom,hogy milyen beállításokkal tolod. Próbáld meg levenni AA-t meg AF-et meg ilyeneket,hátha jobb lesz. Ha meg úgy sem,akkor marad a felbontás csökkentése. Ez van, igényes játék. Néha nálam is problémái vannak, pedig rx1950pro-m van...
Amúgy meg egérgörgővel állítod a mozgási sebességet, lehet,hogy csak ennyi a gond.
[Szerkesztve] -
kapszi
tag
válasz
djsharky24 #356 üzenetére
Ha még mindig a kiképzős helyre gondolsz, akkor fel kell menned Enrica munkahelyére, ahová az alagsorból tudsz bejutni, ott, ahol az aknákat kellett összerakni. Szóval felsurransz a szobájába, és ott van az ajtótól távolabbi felében egy gép, onnan le kell nyúlni a bomba kódját. Ha ez megvan, akkor vissza. Ennyire emlékszem, mostanában nem akar elindulni a game.
-
kapszi
tag
válasz
djsharky24 #352 üzenetére
Kezdd a bal széléról, ami föötte van,az értelemszerűen a teteje,ami alatta az az alja. A többi meg balról jobbra nyilván. Remélem összejön.
-
kapszi
tag
válasz
djsharky24 #349 üzenetére
Elvileg úgy van, hogy bármely szomszédos két lapot nézed, ugyanabban a sorban ill. oszlopban nem szerepelhet kétszer ugyanaz a szám. Elég sok papírmunka volt vele és el is rontottam egy helyen, de azért összejött a játékban.
[Szerkesztve] -
kapszi
tag
Visszatérve a széfes problémára egy kicsit: nekem sem ment egy darabig, aztán elkezdtem mindent kipróbálni, és mikor összevissza görgettem az egeret a gombok nyomogatása mellett, akkor egyszercsak beindult a dolog, és meg tudtam oldani az összes széf-feltörést. Gondoltam megírom, hátha segít nektek is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ZBook Studio G5 - i9-9980H I 32GB I 1TSSD I Nvidia I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- LENOVO ThinkSystem NVIDIA Quadro RTX 6000 24GB PCIe Passive GPU
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest