- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Elképesztően drága az új Ryzen Threadripper PRO generáció
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Házimozi belépő szinten
- Léghűtés topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Méretes QD-OLED monitor jött az ASUS ROG-os portfóliójába
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi
tag
Srácok eredetibe érdemes megvenni a gamat? Vagy ugyanolyan rossz és bugos mint a ******* verzió??
-
CriticalHit
addikt
Jó kis Chaos Theory.
-
AMATŐR
őstag
Én megvettem a játékot, de mindenkit lebeszélek erről mindaddig míg nem adnak ki valami javítást a játékhoz.
Szörnyű, játszol és hipp-hopp az egész képernyő becsíkozódik, vagy egyszerűen kirak az asztalra.
Szépen mélyre eltettem a szekrénybe, várom a javítást! -
Peace
nagyúr
No véget ért a kaland.
Pro:
-grafika
-hangulatos küldetések
-jópofa kill move-ok
Kontra:
-lapos story
-nagyon gyenge befejezés
-béna mozgás
-lebutított hud/zajszintmérő hiánya
-sok-sok bug
-folyamatos exe error minden misszió után
-hihetetlen magas gépigény a full graf-hoz
Összességében lehetett volna 9/10-es is a játék, de a sok negatívum miatt az összkép olyan 4/10 nálam. Visszasírtam a régi részeket. -
cor
őstag
áh,sztem ezt a részt elb@xták az uj %-olo rendszerrel...
amit fentebb is irtam már,az is minusz ha leütsz valakit,igenám de ha nem fogod el(mert ugye elfogás után szokás leütni) akkor ha az ipse tudna valami infod akkor azt h szereznéd meg?
a másik,ha megtalálják a testet az rendben van h minusz,de hol a riadokészültség-emelés mint anno?
az h nincs ''hangosság-lopakodás'' mérö még mindig zavar
jah s igy felmerül a kérdés,h amit anno mutugattak h valami utcán megy s lövöldöznek SF-el,akkor az a küldi mennyit kapott?5%ot? röhej -
Djuree
félisten
most készülök beszerezni a játékot.
remélem jó lett.
az eddigiek jók voltak, de a legjobb az 1 volt. -
{Zodiac}
senior tag
na akkor nem erőlködök tovább vele, amíg ki nem jön valami normális patch, mert az 1.01 semmit sem segített... tényleg eléggé fostalicska módon van összerakva ez a gamma.
[Szerkesztve] -
SEMTEX
senior tag
Most töltöm a demót, de úgy látom nem érdemes
-
ToxLee
őstag
A demóban ,hogy kell állítani a graffot?
-
AMATŐR
őstag
Nálam minden flottul megy! Rendesen tölt, nincsenek csíkok....
-
Peace
nagyúr
Nagyon brutális bughalmazt kaptunk kéremszépen. Az egy dolog, hogy nem képes betölteni köv missziót, mert vagy kifagy, vagy megáll. Tehát ha szerencsénk van, akkor újraindítás után sikerülhet betöltenünk a köv küldit.
Most Shanghai pályán meg olyan szituba ütköztem, hogy safe-et kéne feltörnöm. Be is jön a zárnyitó ablak, csak épp nem reagál a billentyűkre.No elég mókás, a lényeg ez.
[link] System/Videos mappában található ez a kép, csak bmp formátumban. -
cor
őstag
válasz
{Zodiac} #179 üzenetére
vmit állits át a display opciok közül,azt nem tom mit
nálam olyat csinált h átkusztam egyik szobábol a másikkba s ott hirteleln minden csupa csik(különféle de föleg lila-roszaszin) ekkor lejjebb vettem vmiket s jo lett
más
joval nehezebb mint a 3.
ráadásul nekem hiányzik a ''hangerösség'' mérö,s ez az enyhén butitvány piros-sárga-zöld indikátor sem az igazi
az viszont naon durva h az jáccom elsö bemelegitö missziot s erre a végén kapok 55%-t
miota jár levonás azért mert csak leütöm az öröket,meg lelövöm a lámpákat? -
{Zodiac}
senior tag
Senkinek nincs lövése, hogy miért néz ki ilyen fosul? (két hsz-el feljebb látható)
-
Scoobyka
addikt
Nekem demo elég jol ment...1024-es felbontásban next-gen-t bekapccsolva..olyan 20fps körül megyeget standardon...kicsit meghúzva 25-30on stagnál ami sztem egy ilyen géptől elfogadhato valamint..sztem egy ilyen játékhoz ez elegendő.
-
{Zodiac}
senior tag
így néz ki. 93.71-es driver, semmi tuning, driverben minden alapon...
-
{Zodiac}
senior tag
bakker nálam összevissza képet mutat, magyarul, nem létok semmit csak síkokat, meg ilyenek... az elején, amikor bekapcsolja a ''zöldet'' tiszta csík a kép... vattafakk? új driver, tuning nincs, konfig alul.
-
jozsi
tag
Ha bekapcsolom a next gen opciót, akkor az alapból bekapcsolja a soft shadowst is ha jól gondolom? Mer szaggat néha olyanokat mint állat, bár 1024-ben egész jó, de ott meg annyira a recések az élek, mint a körfűrész lapátai, elég csúnyácska...
-
Dade
tag
Üdv!
Tegnap megvettem a játékot, de egyszerűen nem tudom feltelepíteni...
A következő hibaüzenetet kapom :
''Feature : Basic installation - Low resolution textures only
Component : Files 2
File : ...\Disk7\data8.cab
Error : Data error (cyclic redundancy check)''
A konfigom megfelelő a játéknak, frissítettem már directx-et, video drivert, uninstalláltam a D-Toolst is... Kifogytam az ötletekből...
Lehet hogy kifogtam egy gyári hibás példányt? -
Donnie
őstag
''\Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4User.ini
[Engine.PlayerController]
DesiredFOV=X
DefaultFOV=X
And
\Splinter Cell Double Agent\SCDA-Offline\System\SplinterCell4.ini
FullscreenViewportX=X
FullscreenViewportY=X
Replace X with whatever values you need.''
Az alapértelmezett FOV=75.
FOV calculatorral a helyes arány 16:10-hez: 85
[Szerkesztve] -
Donnie
őstag
Jaja V sync off-on volt. Mondjuk nem tapasztaltam a csúnya ''tearing''-et
Holnap megnézem újra a soft shadows-al meg vsync-on-al. Természetesen nem ennyi lesz az annyiKíváncsi vagyok hogy mennyire esik majd vissza.
PS: Azt viszont botrányosnak tartom, hogy .ini-t kell hack-elni pl a 16:10-es felbontásokhoz. És szerintem a textúrák tényleg gyenguszok sok helyen
Ilyen szemptonból a játék visszalépés a Chaos Theory-hoz képest.
[Szerkesztve] -
Donnie
őstag
Azt hogy csinálod?
Soft shadow on?
Nálam minden max-on soft shadows nélkül @ 1920x1200 75-95 fps között mozog (konfig adatoknál).
Legalábbis még az elejénHolnap tesztelem még napközben.
Szvsz a textúrák botrányosan gyengék. Természetesen ''high res'' textúrák telepítve vannak. -
arpeen2
senior tag
És akkor mi van ha vki megveszi a boltban a játékot (persze mindenki ott veszi de azért mégis) és nem megy a gépén mert mondjuk SM2-es VGA-ja van? Gondolom ez nincs ráírva a borítójára. Kifizet 1x k-t és vár a csodára (vagy patchre) ?
-
deicide
veterán
1920x1200ban 25-35fps, és gyönyörű...
-
deicide
veterán
úgy néz ki, megoldódott a hang probléma, és a 2. pálya is betöltődik...
-
mcwolf79
veterán
válasz
Alvin_ti4200 #136 üzenetére
Sajnos X360-on még nem volt szerencsém kipróbálni,ezért nem tudok viszonyítani.
A custonál mindent bekapcsoltam.
Amúgy is szopjon le az összes játékfejlesztő,hogy minden az XBOX 360 körül forog.Lásd. FIFA07(nem mintha sokat FIFÁznék(inkább hokizom(még mielőtt vki belekötne,az NHL.el)).Ott is megcsinálták frankón XBOX-ra, de majd PC-re csak a következő lesz NEXTgen grafikával.Évek óta ugyanaz a tré grafika van benne PC-n. -
zsulboy
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #136 üzenetére
Ilyen jól néz ki 360-on,mert akkor majd inkább azon fogom elkezdeni!
-
mcwolf79
veterán
Nekem nagyon bejön a gém.
Nálam megoldódott a hang,az alaplapi Realtek HD audio vezérlőpultján véletlenül 6 csatorna volt bekapcsolva,ami ugye a fejhallgatón nem az igazi.Átállítottam 2 csatornára,és lőn hang.Jók a zenék
Sztem a grafika nagyon baró,mindent fullra húzva is simán fut a gépemen(16x-os anizo szűréssel).Most tartok a 4. pályán(hideg van,jeget áttörvén lehúzni az embert(MU-HA-HA)),az eddigi pályák bejöttek
Csak ami nem tetszett,hogy hajlamos beakadni a tereptárgyakbaEzt az előző részeknél nem tapasztaltam.
Nálam 10-ből 9,6. -
Alvin_ti4200
félisten
Na már túl vagyok Washington csapatának első küldetésén, azaz a próbán és az első komolyabb bevetésre küldtek a movie-kban látott jeges területre. Elég nehéznek tűnik még Easy fokozaton is a játék
A grafikától sem vagyok elájulva, Unreal motorral megy, remélem nem a 3-massal, mert akkor ez elég gyengus lesz
Egyelőre elmarad az Xbox360-os moviektól
-
sharpapa
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #132 üzenetére
Nekem nincs meg, de sztem próbálj a tetőre jutni, meg keress kapcsolókat ami hátha kinyit valami ajtót ami oda vezet...sok sikert.
-
Alvin_ti4200
félisten
Nekem megy minden, meg hang is van (SB Audigy SE EAX Advanced HD-vel), pusztán annyi a gondom, hogy a második pályán, amikor segíteni kell a srácnak megszökni a börtönből el kéne kötnöm ha jól értelmezem egy helikoptert, namost ezt hol találom?
Mert csak körbe-körbe rohangálok a pályán
-
AMATŐR
őstag
Én kb. 20 perce rendeltem meg. Remélem a hétvégén már nyomhatom a game-t!
-
Norbi14
senior tag
Nekem nem megy a game
Annak lett igaza aki azt mondta hogy nem megy SM 2.0 -val...sajnos...
Peace: itt nincs WAREZ
[Szerkesztve] -
Peace
nagyúr
Tom Clancys Splinter Cell Double Agent EMUDVD9 Unleashed-el volt valakinek olyan gondja, hogy mission végén és betöltésnél kidobta exe error-al???
Nekem ezt csinálta. Új játékot kezdhettem, nem volt vele semmi gond. Csak épp betölteni nem tudtam a mentéseket.
-
Volken
tag
Nekem egy sb live 24 bit-em van es van hangom.
-
ToxLee
őstag
Ennek nem lesz demója?
-
sharpapa
senior tag
hoppá most látom megjelent, és már is akadnak gondok bőven. Úgy vélem én ezt akkor fogom megvenni, amikor majd gépfrissitésre adom a fejem, akkor viszont trilogy-ban (első 3 trilogy megvan, ezeket lehet eladom). Azért örülök hogy van akinek megvan, és megy is (vagy nem
).
-
DeSanto
őstag
van valakinél valami fejlemény?
-
SEMTEX
senior tag
Valakinek bővebb tapasztalat a játékról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Ikea Eilif Paraván - Asztali elválasztó
- DELL PowerEdge R440 rack szerver - Silver 4114 (10 mag/20 szál, 2.2/3.0GHz), 64GB RAM,199990Ft +ÁFA
- AKCIÓ! Apple Mac mini 2020 M1 8GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- LG 27GS60QC-B - 27" Ívelt - 2560x1440 - 180Hz 1ms - AMD FreeSync - Bontatlan - 2 Év Gyári Garancia
- HP Victus 15-fb1002AX - 15,6"FHD IPS - Ryzen 5 7535HS - 8GB - 512GB SSD - RTX 2050 - Win11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest