- 3D nyomtatás
- Bluetooth hangszórók
- Házimozi belépő szinten
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Fujifilm X
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen egeret válasszak?
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Analóg fényképezés
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
k-adi
nagyúr
70% akcio van a uplay storeban a játékra
még 4 napig
-
szabog4
aktív tag
Sziasztok!
Megvette valaki mostanába steamen a double agentet?
Valakivel játszanák, ha szeretne, mert nagyon nincs senki szervereken! :/
Jelenleg le van árazva steamen az összes splinter cell!
-
-
dokee78
félisten
Imádom ezt a játékot.
Várható új rész az idén? -
R1200GS
aktív tag
Nem tudom a felbontást 1280*1024 vagy 1280*960-nál nagyobbra állítani. Mi lehet az oka?
A Chaos Theory-ban be tudtam állítani 1680*1050-re két lépésben. Először 1280*1024-re raktam, és csak azután lehetett 1680*1050-re.
-
bsg51
csendes tag
Nem tudom mennyire off vagy on még a téma de van egy megoldás a ctd-re és egy bizonyos kékhalálra:
A SplinterCell4.ini -ben ezeket a módosításokat tegyétek meg:
PermeatingLightCutOff=False
UseTrilinear=False
AutoSave=False
AutoSaveTimeMinutes=60 (lehet több is lényeg hogy az autosave-ben belül legyetek, nem összekeverendő a checkpoint-tal)
Úgy vettem észre hogy a fagyások nem random jönnek hanem az autosave ideje környékén ami default-ban 15 nekem, mióta a fentieket átállítottam semmilyen fagyásom nem volt.
Még annyit tanácsolnék hogy a quicksave-et hanyagoljátok, amikor a checkpoint megvan akkor azonnal mentsetek. (tehár save nem quicksave)Üdv
-
Archttila
veterán
Közben megtaláltam a bejegyzést miszerint indulnia kell a SM2-es VGA-val viszont nekem átírás után is elkressel
http://www.gamestar.hu/forum/lofiversion/index.php/t138-4850.html
(WIN 7 32bit, Radeon 9600XT)
-
Archttila
veterán
Tudom hogy az SC4 SM3-at igény de mintha korábban valahol olvastam volna hogy valamelyik ini fájl átírása után elindul SM2 kártyán is jelen esetben egy Radeon 9600 XT-röl lenne szó...
-
kovacsroli
senior tag
hát nemtudom miért akad nektek, nekem az adatlapomon lévő cfg-al 50-80 fps-t produkál. bár a mentés nekemis sz@r, néha elveszik 1-1 map:S
-
alanwake
tag
válasz
manutdzoli #500 üzenetére
nálam is ugyanez a gond mint nálad,igazából a játék a 7-es sorozatú gf kártyákra kászült,amin még a 97. valahányas driverek a kompatibilisek,ha nagyobbat teszel fel akkor ugyanaz van amit írtál hogy piros pipa a driverszám mellett.a 8-as kártyákra nem mennek fel a rágebbi driverek,100-as alatt,nálam 8800gt-n is ez volt a helyzet,piros pipa-nem elfogadott driver.viszont a játék se jó,már az első páyán lehet látni a hibát,pl van egy világító lámpa,nem vetíti ki a fényét a jégre ha közelebb mész a lámpához akkor jó,én is millió 1 variácit és drivert kipróbáltam már,ha játszani akarsz akkor szerezz 1 7-es sorozató kártyát vagy valami ati-t hátha beválik a dolog.
-
WD40
aktív tag
Sziasztok!
Megvettem a játékot, játszottam vele 1 órácskát, majd kiléptem. Legközelebb, mikor újra játszani akartam, megállt kékhalállal 3 mp-el azután, hogy ott vagyok a pályán. És innentől folyton ezt csinálja. Ati3dduag.dll nem tetszik neki. Azért szeretnék játszani vele, ha már megvettem basszus. Tud valaki segíteni? -
manutdzoli
senior tag
Sziasztok!
Feltelepítettem újra a double agent-et,gondoltam kijátszom újra,1.2-es javítást feltettem,indítanám és kiírja hogy must check,utána meg Microsoft Visual C++ Runtime Error.
8800gtx karim van,177.79-es driver van fent.Telepítés után,amikor mutatja a rendszeredet,nekem a directx mellett nem zöld pipa volt hanem piros kereszt.Pedig kiírta hogy directx 10 version
Mi lehet a gond? -
BalaNce87
addikt
lefelé és oldalra kell menni, a helikopter majd jön a reflektorral azt ki kell kerülni, egyszer úgy, hogy leereszkedsz a párkányról, másszor úgy, hogy felhúzod magad. Aztán az egyik ilyen ventillátornál kinyitják az ablakot vagy mi a halált és onnan ki lehet rántani a faszit és bemászni.
-
ToBeY
nagyúr
Hello
A Shanghai pályán hogyan kell azt megcsinálni, mikor kiírja hogy szivárogjak be a hotelbe, miután lehallgattam a titkos beszélgetést?! -
BalaNce87
addikt
Elképesztően bugos
Az első mission ben a csávó beleesett a jégbe
És mikor úsztam láttam a lábát a jég alatt
Plusz volt egy olyan is a hajós páylán mexikóban, hogy egy ajtón akar átjönni az őr, de ahogy kinyitja benyílik elé egy másik és soha nem jön ki
Így be se tudok menni rendesen
A másik meg, hogy nemtom én milyen gép kell neki, de nekem simán felűlmúlja a konfigom mégis egy két helyen elképesztően lemegy a fps...
Ha AAt akarok beállítani akkor alapból szar a kép, kb mint a rainbow six vegasnál88GTm van.
Illetve nagyon bugos nekem a mentés is. Kb csak egy quick savet tok betölteni, ami az uccsó éppen. Illetve azokat amiket rendesen elmentek.
Mondjuk lehet, hogy csak szar release... -
Apophis
őstag
Most nézem csak, az automata detection a VGA drivert (6928) nem fogadja el, szerinte a gépem nem éri el a minimálisan ajánlottat. Érdekes.
-
Apophis
őstag
Megvettem ma a játékot, és gyakotlatilag játszhatatlan sebességet produkál (nem vicc: első pályán 15 FPS) még minimum beállítások mellett is. Patchet fölraktam. Mi lehet a gond?
-
ako127
csendes tag
Sziasztok!
A c++ runtime errorra létezik valami megoldás? Nekem a Kinshasa-i pályán csinálja minden alkalommal, amikor menteni akarok+autosave-nél is, és így lehetetlen folytatni a játékot. Az előző pályákon nem csinálta...
Fenn van az 1.02-es patch.
A gépem: Radeon x1950 pro 256MB PCI-e, Intel C2D e6320 2,8 GHz-n, 2GB RAM
Légyszi adjatok valami tippet! Előre is köszi! -
uszkart
tag
Hi!
Hogy kell az első pályán a helikopter köteléhez odajutni!
Felmászok a rakéta mellet a létrára, de a tetején megáll, és nem megy tovább. -
jakec
tag
Sziasztok, nekem ezt irja, pedig a 169.21 es forcewareom van, vajon miert?
Összeférhetetlenség támadt egy emulátor szoftverrel.
További részleteket keressen a http://www.securom.com/message.asp?m=emu&c=5000&l=hu címen. -
Geryson
addikt
Wáááá, mit kell csinálni a levélkikódolás után? A csaj gépéből megvan a leállítókód, a másik részmissziót is megcsináltam és most egy feladat lenne, valami látványos bizonyítékot keresni a bombáról. Ezt hogyan teszem meg? Kutatgatom a szekrényeket, mert a nagydarab fószer után osonok mindenki mellett el, de ez csak áll egy szobában és csak áll.
Hun van az a bizonyíték elrejtve?
-
Ősgyík
tag
válasz
Fittipaldi72 #482 üzenetére
1Gb-ram kell neki.Ez a minimum és az ajánlott is.
-
Geryson
addikt
Hát igen-igen sok a bug valóban a játékban...
Egyszer olyan volt, hogy leraktam a fószert a sarokba és beesett a földbe, ahol elkezdett vergődni mint egy őrült. A padlón néha egy kéz, vagy láb fel-felvillant, mint aki vissza akarna mászni...
Aztán tegnap olyan volt, hogy a fószer beállt az ajtó elé, én rárugtam de ő nem esett össze, hanem az idővel visszazáródó ajtót rámrugta. Namármost ezt 3-4 alkalommal el tudtuk játszani (hiszen az ajtó megint visszazáródótt, amit én szépen ismét rárugtam). Azért ez baromság...
A legkomolyabb, hogy az utasszállító hajós pályán megint -56%-ot kaptam azért, mert 25 civilt leütöttem. Én barom, pedig követve az NSA utasításait nem ölök senkit meg, mert így még izgibb is és mit kapok cserébe? Minusz 56%, hát rohadjon meg...
-
west
őstag
válasz
Fittipaldi72 #482 üzenetére
lassan akcios lesz a tescoban
-
west
őstag
ez hanyas unreal engine t hasznalja?mert nem nagyon hasonlit.
-
Fittipaldi72
tag
szasztok haverok!
csak azt szeretném megtudni hogy mennyibe kerül a játék,és min.hány mb-s ram kell hozzá!
-
Geryson
addikt
Egyszerűen nekem most nem megy a leütés (ha éppen fogom őket). Azt meglehet, hogy tulajdonképpen nekifutsz a fószernak és ráütsz, na de ez tiszta gagyi, ezenkívül pontot von sztem le a végén, mert meglátnak Téged.
Jók a kábító lövedékek, de nagyon kevés. Én hardban játszom és van bőven fószer, akit le kell szednem (csak a felhőkarcoló tetején 5 szekjuriti mozog és én szeretem tisztán hagyni magam mögött a terepet - ettől feeling számomra a játék...
-
Geryson
addikt
Hahó Urak!
Sajnos nem tudom miért lehet a crash, nálam is ki-kifagy néha a játék, de egyenlőre azért szépen játszható és haladok előrefelé.
Ellenben egy kérdés:
A kínai felhőkarcolós pályát tegnap újrakezdtem, hogy immáron tényleg soha ne vegyenek észre és soha ne öljek meg semmit. Ráérni ráérek, hogy komótosan végigtoljam. Na hát a nagy gondom az az, hogy bizony nem tudom nem megölni a fószerokat. Elkapom őket hátulról: az eddig használt jobbegér megfojtja őket, ami ugye nem jó ellenben a bal egérgomb meg egy hatalmasat belerúg a gerincükbe. Most mi a fészkes fenét csináljak? Nem szeretnék ölni, mert mindig kapok érte minuszpontot ill. ha már ölök, akkor távcsövessel fejbe és annyi volt a sztori, nem kell kúszni-mászni...
-
konas
senior tag
Atomtamadas soport a topic ba...A Splinter Cell D A meg nem megy
-
konas
senior tag
Hello.kis hiba van nalam a jatekkal.Ayt irja ki az inditassal,h CRASH MUST CHECK...Utana leokezom es RUNTIME ERRPR bla bla.Valaki tud segiteni..Koszi
-
macy
addikt
Bexarás, alig reagál az egérre. Hiába állítgatom a sensitivityt.
-
Dante999
csendes tag
Bocsi,bisztos hülye kérdés is meg van is már rá megoldás de én nem végommm
Feltettem a demót, Q6600 és 8800 GTX (163.71 Driver) és már az ubisfotos videónál is akad...???, Miért lehet ez? -
Zin
őstag
ott akadtam el ahol a hajora fel kell maszni csonakbol.kinyirok mindenkit a fedelzeten, a vegen a kapitanyt kell.ossze jatram mindent, de sehol se talalom.vki segitenek?koszonom!!![P
][/P]
-
Zin
őstag
vmi crack van hozza?
nem tudom elinditani
Help!!! -
warrior28
aktív tag
Reméljük a Conviction nem lesz ennyire bugos!
[Szerkesztve] -
Calibos
addikt
Bár nem ez a játék topikja de hát ha emlékszik még valaki
Splinter C. Panda tomorrow, 3 rész-el kapcsolatban.
Telepítettem az eredeti játékot, valami hiba miatt nem is akart indulni, amit ki is írt! READ ME-ben le is írták hogy csak pár VGA-t támogat. Majd a későbbi Patchek megoldják a problémát!
Telepíteni akartam a 1,03-1,04 es pathet de nem fogadta el, valakinek tapasztalata ez ügyben? -
mazda323
csendes tag
hello!
Szerintetek Splinter cell double agent-et egy amd 3200+ géppel 2.1 GHZ-en 1gb rammal és x1950-el milyen display beállításokkal lehetne élvezhetően játszani??? ha egyáltalán elég hozzá a konfig. -
keszegduda
őstag
válasz
C.Brigante #458 üzenetére
Privi ment!
[Szerkesztve] -
CriticalHit
addikt
Hű de gyenge a vége. Nagy csalódás, látszik hogy a készítőknek nem csak a bug-ok kijavítására nem maradt idejük. Ők is érezhették, mert a bonusz pálya viszont irtózatosan nehéz, legalábbis hard- fokozaton.
-
Csabahun
senior tag
Skacok ,a peccsek felrakásával gyorsul a játék???
-
kapszi
tag
válasz
C.Brigante #458 üzenetére
Hali!
Kinshasa pályán újratöltésnél mindig kidobál, szóval jobb elsőre végignyomni sok-sok mentéssel.... -
C.Brigante
veterán
mást is dobál ki runtime error-al???? a f*szom ki van má, egy normális játék a sok szemét között, az is ba*kodik állandóan, méééééér nem lehetett normálisan megcsinálni???
-
C.Brigante
veterán
huhh semmi baja, én voltam láma, megy minden szépen!
-
Csabahun
senior tag
válasz
viktor82 #454 üzenetére
Na akkor emlékszel a 2 pályára ahol a börtönben kellett mászkálni?
A legelején amikor bent vagy a cellába és a fickó beszél veled,ott amikor kinézel és a rabok verekednek nekem 16FPS!!!!!!!!!
Neked is annyi vagy nálam nem stimmel valami,max beállitások 1280x1024..
Tehát amikor sok ember van előttem akkor lemegy 16 FPS-re!!
Nem értem.
Valaki??
[Szerkesztve] -
Csabahun
senior tag
Van itt valaki aki AMD Dual Core-al és 8800 GTX/GTS-el játszik a játékkal????
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
nem játszik már senki vele??? a jégtörőhajós pályán volt valakinek bug, már csak ezt a seize tanker vagy mit kéne csinálni de nem látok semmi feladatot...valakinek hasonló?
-
C.Brigante
veterán
srácok a hajós pálya után még kb. hány map van?? csak, h tudjam mennyit élvezhetek még a játékból! remélem a hajós még az eleje...
-
just
aktív tag
múltkor felraktam ezt a játékot, de sztem nagyon szarul lett optimalizálva. ha max grafikára raktam a játékot akkor 22fps ha meg low grafikára akkor is 22fps. amúgy tök mind1 a játéknak h c2d vagy p4 van alatta
valamelyik nap leszedtem a demót mondom hátha az nem ilyen, de a betöltő képernyő után a következő kép amit látok h mission falied
mondom oké, ezzel is jót játszottam...
C.Brigante: sztem simán fel tudsz kapaszkodni utána a dróton, már nem emléxem hogyan de nem olyan bonyolult
[Szerkesztve] -
C.Brigante
veterán
srácok, a legelején amikor feljövök a jégnél, bemegyek a bungallóba és elvágom az áramot, utána segítek a társamnak felmenni (bakot állok neki) és én , hogy menjek utána??? pls help
-
Hack3er
őstag
Kellene egy kis Help!
Ott tartok amikór van 24 perc-em megcsinálni pár feladatot, előszőr kinyitom a páncélszekrényt, utánna felrakom a severre a torojait, utánna meg az antennával csinálok valamit, be magyek a szobába ahol a csaj van áturkálom a iratos sekrényt meg a számgépben megnéztem egy e-mailt, ezután kiírja hogy ''Meet Moss'' és van 30 másodpercem a feladat teljesítésre, de nem tudom hogy mi akar lenni ez a Meet Moss.
Valaki mondja már el nekem hogy mit kell csinálni amikór ezt a Meet Moss feladatot irja ki. -
Osiris
őstag
Sziasztok!
A nextgen-t hogy lehet kikapcsolni? Én inkább SM 2.0-t használnék, 4x-es AA-val, de hiába állítom be ezt a játék alatt mindig a nextgen van kiválasztva mikor belépek az opciókba.. sem a standard, sem a custom beállítást nem jegyzi meg a game..
(legfissebb patch fel van téve és 6800Gt vga-m van legújabb driverrel) -
Seizm0
csendes tag
Hali! Van egy kis problémám, remélem valaki tud segíteni! 8800 GTS videókártyám van a legújabb driverre telepítve. A játékban nem látni a karaktereket, csak a körülöttük lévő cuccokat, pl a muki akivel megyünk (
) csak az éjjel látója, meg öve meg a fegyverei a testén és a kezében látszanak, szóval maga az ember nem, mintha szellem lenne, vagy pedig ilyen fekete polip szerű köd van helyette. Nem tudjátok hogy mi lehet a probléma? Előre is kösz!
-
Csabahun
senior tag
válasz
whitewolf5 #434 üzenetére
Akkor nekem mi a szöszért szaggat mint az állat(16 FPS-re is lemegy)???
Akkor amikor,pl verekednek a börtönben a rabok,és feléjük nézek.! -
bruce24
tag
az én bajomon nem segített
-
viktor82
őstag
-
viktor82
őstag
válasz
whitewolf5 #437 üzenetére
Köszi a segitséget már működik,csak most meg annyira gyors lett a game,hogy még lopakodás közben is fut!Lehet,hogy azért mert feltettem a 1.2-es patch-ot előtte!
[Szerkesztve] -
whitewolf5
csendes tag
válasz
viktor82 #436 üzenetére
-keresd meg a splintercell4.exe-t (a system könyvtárban van ahova ajátékot raktad)
-jobbclick,parancsikon készítése az asztalra..vagy ilyesmi
- ha meg van a parancsikon, arra jobbclick és tulajdonságok
-a CÉL: ''valami/system/splintercell4.exe'' ehhez írj utána egy szóközt egy kötőjelet és 2db kisL betűt tehát az új cél:
''valami/system/splintercell4.exe'' -ll
Ennyi! Indítsd el a parancsikonnal!!! -
viktor82
őstag
válasz
És ez vistán is működik?
És hol kell áttnevezni,mert asztali parancsikont nemengedi a rendszer! -
bruce24
tag
válasz
Vajon ez nálam is működhet?
-
whitewolf5
csendes tag
válasz
viktor82 #433 üzenetére
Akkor ki kell hogy ábrándítsalak:
Akinek 8800-a van, annak is megy tökéletesen, sőt 50-60 FPS alá nem megy, minden maxon, hdr, 16x filter, 12800x1024-ben stb..
Csak ennyit kell tenni:
''In its release notes Nvidia says it is a developers problem and suggests that you run the executable splintercell4.exe with the -ll parameter and create an appropriate launch icon''
a -ll az 2 db kis L. Tehát egy parancsikon a splinetrcell4.exe-ről az asztalra és a helyes útvonal pedig:
''Ahovaraktad \System\SplinterCell4.exe'' -ll
Ja és szaggatásról még messziről se álmodj.. -
bruce24
tag
Előzőekben már írtam a belassulásról(nem szaggatás) ami nálam volt tapasztalható a doube agent kapcsán.
Na haverom gépére is feltettem neki 1950 pro-ja van és azon gyönyörűen fut lassulás nélkül úgyhogy a Doube Agent az nvidia driverrel nem lehet kibékülve másra nem tudok következtetni.Amíg nem veszem meg a 2xxx ??-es ati radeonomat hanyagolnom kell a gamét, pedig nem szívesen teszem. -
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit #425 üzenetére
XP SP2
Nem Vista-zom egyenlőre. -
viktor82
őstag
Én is kerestem,nemtaláltam savr-t,de szerintem a program files,ubisoft-support-detection mappában lesz egy file-ban!csak tipp,de azért szerintem ezt a file-t mensd el!
Sok szerencsét! -
viktor82
őstag
válasz
CriticalHit #425 üzenetére
Ez xp-re vagy vistara vonatkozik!
-
CriticalHit
addikt
válasz
viktor82 #411 üzenetére
Lekopogom de nekem egyenlőre az nVIDIA ajánlata megoldotta a problémat a 158-as meghajtóval. Végre Sam Fisher nem esik darabokra 8800-as kártyán.
''In its release notes Nvidia says it is a developer’s problem and suggests that you run the executable splintercell4.exe with the -ll parameter and create an appropriate launch icon''
Figyelem a -II, az kettő darab kis L
[Szerkesztve] -
bruce24
tag
A tört verzió miatt lehet?
-
bruce24
tag
A játék vmiért időnként belassul miért lehet ez nem szaggat hanem belassul.
-
elit_hun
őstag
ja egy dolgot kifelejtettem, 1 hibát ír ki, bár ez sztem nem túl lényeges:
[link] -
elit_hun
őstag
Hy!
Van egy barmi nagy problémám.
a helikopeters/shanghaios pályánál vok, na itt miután elindítom kilép, van hogy a mentés közbe, van hogy már leszál a hali és akkor kikapcsol a monitor...Eredetileg tört verzió volt, ezért gondoltam ez valami másolásvédelem, na most megvettem az eredetit, és ezzel is ugyanaz a hiba
Ugyanazokkkal a mentésekkel játszom mint a tört verzióba, sztetek lehet hogy az a gond? Letöltöttem egy 100%-os mentést, talán csak eze a pálya ilyen monitorlekapcsolós, de nem találom a mentéseket, nincs ott ahol lennie kellene (c/ doc and sets/application data...) még hol lehet? Lehet winreinstal lesz belőle
Lécci segítsetek!!!!! -
lolee
tag
válasz
donsergiooo #414 üzenetére
1. Xp alatt?
2. Hogyan? -
donsergiooo
senior tag
válasz
donsergiooo #413 üzenetére
orvolsólva!
-
donsergiooo
senior tag
Hy!
Valaki megtudja mondani miért van szétesve a kép egy 8800gts alatt?
Üdv! -
bruce24
tag
Sziasztok most tettem fel a gamet de nem indul úgy se hogy YASU- val le hidel-olom a a virtuális meghajtókat most mit tegyek?
-
viktor82
őstag
válasz
CriticalHit #410 üzenetére
Milyen parancssor szerkesztést ajánl az nvidia,és attól menni fog?
-
viktor82
őstag
válasz
CriticalHit #408 üzenetére
Igen,elhiszem,csak nem vistán és nem 8800-as szériával!
Most vettem a karimat két hónapja előtte 6600gt-m volt és tökéletesen futott,de valahogy a 8800-as driverek nem csipik ezt a game-t! -
CriticalHit
addikt
válasz
CriticalHit #407 üzenetére
hmm:
''Nvidia says it is a developer’s problem and suggests that you run the executable splintercell4.exe with the -ll parameter or create an appropriate launch icon'' -
viktor82
őstag
válasz
CriticalHit #404 üzenetére
Nincsen olyan driver xp-alatt amin tökéletesen fut a splitner cell,vagyis én nem találkoztam ilyennel sajna vistán se mert még most is baromi lassan fut ez a fisher mintha húznák hátra!
-
CriticalHit
addikt
XP alatt milyen 8800GTX driver-el lehet elindítani a double agent-et?
d3ddrv.dll hibaüzenettel szivat. -
viktor82
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Monitor audio RSW-12 sub eladó
- Monitor Audio silver rx6 eladó.
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 5060 - 16GB RAM -1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- AKCIÓ - INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - i5-12400F - RTX 4060Ti - 16GB RAM -1TB SSD -www.olcsogamerpc.hu
- INGYEN POSTA - ÚJ GAMER PC - Ryzen 5 5600 - RTX 4060Ti - 16GB RAM - 1TB SSD - www.olcsogamerpc.hu
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest