Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Musicking

aktív tag

válasz westcoastog #303 üzenetére

A felborult vagy ledobott rakományt vissza tudod pakolni a daruval. 3-4 rönk a megfelelő megfelelő pozícióba, rákattintasz a felpakolt csak zöld pöttyöket mutató rönkökre és újra teljes a rakomány.
    A lendületnek nagy szerepe van, mert adott terepen ahol lassna haladva felborulsz, ott 1+ ban nagy az esélye hogy átkavarsz, esetleg elkapar.
    Automata váltó esetén mindig pakolja vissza a sebességeket ahogy kezd esni a fordulat, kéziváltónál ha jól kapcsolgatod a difit és az összkerekek akkor rugalmasabb a dolog.
    Én még nem találkoztam két teljesen egyforma helyzettel pedig már beletoltam vagy 40 órát, ahogy változik a szétdagonyázott terep úgy változik az esélyed ugyanazon nyomvonalon.
    Ha elkapod a játék feelingjét és kellően változatos modok fognak napvilágot látni akkor nem lenne kidobott pénz.
    Örülnék olyan modoknak ahol idő, üzemanyag és javítási limit is lenne, esetleg csak 2-3 járgánny állna rendelkezésre az adott feladathoz. Legalább értelmét nyerné az üzemanyag takorékosság is, mert jelen esetben ez csak a pálya végig statisztikát szinesíti.

Új hozzászólás Aktív témák