Új hozzászólás Aktív témák
-
SPeti1984
senior tag
Sziasztok!
Az olcsóbb kategóriából (10-20 ezer között) melyik hangprojektor ajánlott TV-hez (Panasonic TX49EX600e)? Hálószobában van a tv (15-20nm a szoba) és szeretnék jobb hangzást mivel sokszor nézünk filmeket. Van házimozi de utólag már nem szeretnék kábelezgetni ezért gondoltam erre az egyszerűbb verzióra. Megköszönném ha tudnátok ajánlani egy típust aminek jó a hangzása ilyen alacsonyabb árkategóriában.
-
proly01
őstag
Szeretném megkérdezni hogy LG SJ4 összeköthető e valahogyan egy Philips 55 803 as oled tv vel?
Mert próbálkozom de sem bluetooth on sem pedig hdmi arc on nem sikerül a dolog. Bluetotthon nem ismeri fel a tvt arcon pedig azt irja kapcsoljam ki elsőnek a tv hangját mikor kikapcsolom és átállítom hogy az audio hdmin keresztül szóljon kiírja hogy nem lehet csatlakozni és visszaáll a hang a tv hangszóróira.
Van ötletetek? -
vieri2000
tag
Attól félek én is hogy a 207 jó jó de nem adja vissza az 5.1 et.
Az igazsághoz hozzá tartozik hogy inkább zenét hallgatok mint filmet nézek pl 1 héten 5 nap zene 1-2 film. Viszont sorozatot meg minden második nap.
Annyi helyem nincs hogy két rendszert építsek. tehát valamiről minőségileg le kell mondani.
Ja és ma az utolsó Black Friday nap. Bár lehet majd karácsonyi akció is TALÁN -
törölt tag
Na ott a válasz a mondatodban!
Ez olyan,mint a 4K tévé. 4K Demo filmek mennek az üzletekbe, otthon meg csodálkoznak,hogy az M1-en az időjárásjelentés homályos....
Helyszűke miatt váltottam Soundbarra a házimoziról. Nem azok az elvárásaim,mint itt ahogy olvasom egyeseknek. ATMOS,DTS-HD, stb. Ezzel soha nem lesz olyan mint akár egy belépőszintű házimozival. Sony tv-hez Sony Soundbar, legyen külön egy mélynyomó, és kész. Az alap élményt így megadja. Vagy megteremted a körülményeket, de akkor már sokba lesz.
Szerintem.... -
Draken
őstag
válasz
vieri2000 #7294 üzenetére
Megmondom őszintén, hogy többet vártam és többre is vágyok, mint a 207, nekem sajnos nem elégíti ki azt, amit hallani szeretnék. Hozzáteszem, nagyon sok sorozatot és filmet nézünk eredeti nyelven is, magyar felirattal, de nem hallom ki belőle a legjobbat. Ha vétel közelébe fogok kerülni jövőre, nagyon meg kell gondolnom, mit is szeretnék, mivel a már korábban emlegetett Q80+hátsókról nagyon jók a visszajelzések, bár még nem hallottam, ahogy a polkot se, viszont a yamaha ysp-2700, pláne a brutál 5600 (amit sosem fogok megvenni) el voltam ájulva, mikor meghallgattam az extremeaudioban. Persze az is tiszta, hogy ott egy erre alkalmas szobában van kiállítva, így minden adott, csak otthoni környezetben nem feltétlen ugyanazt adja vissza!
-
vieri2000
tag
válasz
kolosszus87 #7291 üzenetére
Nehéz lesz.
-
vieri2000
tag
Akkor elköteleződtél a soundbarok iránt. Mennyire jött be a 207-es. Tegnap hallgattam egy Bose 500 rendszert hát egy kicsit megborzongtam, a hatása alatt vagyok most is.
2 hete végig hallgattam amit lehetett nem volt kis munka mert Szombathelyen nem nagyon vannak audiocenterek (egy sincs) voltam Bp-en és a JBL bar 5.1 től a Yamaha, LG-k stb elég sokat és csak beljebb kerültem a dzsungelbe.
Majd Denon DRA800 igaz ez már mást kategoria de a Dali hangfalakkal nagyon szépen szólt a zene. Marantz 1200s Jamo 809 hangfalakkal csilingelt.
Ezek után olyan rendszert találni ami az anyagiakba belefér....... -
benyo513
tag
Sziasztok!
60ezer forintig bezárólag mit tudnátok ajánlani? Még a Samsung HW-R550 2.1-s soundbart néztem, de sok helyen panaszkodnak a melynyomo minőségére.(Feljebb nem szeretnék menni árban)
-
Draken
őstag
-
vieri2000
tag
válasz
kolosszus87 #7288 üzenetére
kb 3 hete vacilálok hogyan alakitsam át a jelenlegi egyszerű kis rendszerem. (Technics sa-ax530 erősítő (Dolby Surround és ProLogic) két régi Videoton e2050 center+ whardfedale vh2 center és surround hangfalak ) sajna csak rca bemeneti vannak az erősítőnek és igy nehéz rákötni médialejátszót. dvd-vel pedig 5.0 volt, sajna nem került rá subwoofer.
Eljutottam odáig hogy veszek egy Yamaha 207 soundbart. A Technics meg megmarad a bakelit, cd zenék lejátszására.Vagy veszek egy Denon 1500H esetleg 2500H erősítőt és keresek hozzájuk egy megfelelő 5.1 hangfalszettet. (de ez a költségesebb) és hát minden más megy nyugdíjba.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
vieri2000 #7284 üzenetére
Nyilván a Yamaha az alap Dolbyt és DTS-t tudja, azt amit a legtöbb tv optikain is ki tud nyomni ha úgy akarod összekötni, legalább a hangzása korrekt és tisztességes, korrektül teljesíti amit ígér, nem torzít, minden tartományban megállja a helyét. Samut nem ismerem, de sok értelme nincs az Atmosnak egy soundbarnal, pláne ebben az árban, egész biztos h messze lesz attól a hangzása amit várna az ember, hiába tudja formátumilag kezelni, meg sztem összességében sem éri el a Yamaha minőségét.
-
dongasre
tag
Sziasztok!
Ez volt régen a bestbuy, amit ennyiért ajánlott mindenki?
Samsung HW-R450 ??? Valaki tud véleményt írni róla?
Hálóba kell, filmet nézni s zenét hallgatni nagy ritkán -
törölt tag
Na, ma meghallgattam a korábbi jelölteket és a JBL 5.1 bar kiesett a maga 170ezrével (alapvetően nem az ára miatt).
Két verzió között vacilálok:
1. Samsung HW-Q70R 3.1.2 + SWA-9000S (165e+40e= 205e) így lesz rendes 5.1.2
(kisebb teljesítmény mint a Q80 de hálóba lesz szóval nem gond, hacsak később nem rakom a nappaliba)2. Samsung HW-Q80R 5.1.2 (virtuális sorround) 197e
Ehhez még utólag is tudok SWA-9000S venni és akkor 7.1.2 leszIgazából 32 ezerrel olcsóbb a Q70 viszont később nem tudom upgradelni, ellenben a Q80 olcsóbb magában mint Q70+hátsók és még tudok is mellé tenni hátsókat később ha tényleg szükséges.
A Q80 nagyon jól szólt, brutális darab, a JBL 5.1 a közelében sincs súlyra, mértere és az nem viszi az atmos/dts x-et sem de cserébe alig olcsóbb.
-
vieri2000
tag
válasz
kolosszus87 #7283 üzenetére
Igen én is azt néztem ki. Valószínűleg az is lesz de most meg akartak győzni egy Samsung 650 re a Mediaba. Nekem viszont annyira nem kell az atmos, nem tudom másba miben lenne jobb.
-
kolosszus87
senior tag
válasz
vieri2000 #7278 üzenetére
Yamaha yas 207 tesztek alapján a legjobb ár -érték arányú soundbar ebben az árkategóriában. Én is azt vettem pár napja, nekem bejött.
https://www.rtings.com/soundbar/reviews/best/budget -
vieri2000
tag
válasz
b4lukapitany #7281 üzenetére
Köszönöm
-
vieri2000
tag
Még egy kérdésem lenne. Tudtok olyan oldalakat ahol összehasonlitják a soundbarokat, házimozikat?
-
b4lukapitany
tag
válasz
b4lukapitany #7277 üzenetére
(már nincs)
-
vieri2000
tag
Üdv! 100.000 ft környékén melyik soundbar lehet a legjobb?
Yamaha 207
JBL 3.1 vagy 2.1
esetleg más ? -
b4lukapitany
tag
Telekomon listaáron LG SL4Y 29.900 ingyen szállítással.
-
KnicksFan
csendes tag
Sziasztok! Magnat SBW 250 soundbart akarok venni, most 80.000 Ft. Van valakinek ilyen? Tapasztalatok? Köszönöm.
-
Jule70
friss újonc
Sziasztok!
Láttam egy új JBL 2.0 All In One soundbart az extrémaudio oldalàn.
Van már ilyen valakinek?
Kíváncsi vagyok rá hogy szólhat 12 négyzetméteren.
Az elődjét a 30 wattjával kicsit gyengének találom. -
bancsi87
tag
válasz
pauliboy23 #7271 üzenetére
Köszönöm szépen, utánanézek mindkettőnek
-
proly01
őstag
Valaki tud nekem segíteni hogy egy LG SK8 at win 10 64 bit en Media player classic home cinema alatt hogyan állítsak be jól hogy az összes hang megfelelően szólaljon meg? Ami sztereó az az legyen (vagy ebben az esetben nem tudom lehet jobb a kevert dolby) de ami dolby digital az az legyen ami dts az is és ami atmos az atmos legyen? Szóval hogy filmek alatt a hangok a helyükön legyenek...
Nagyon köszönöm!
-
Petee1983
csendes tag
Sziasztok!
Magnat SBW 200 sounbar-ról érdeklődnék hogy 50000ft -ért jó vétel-e egy 20m2 szobába?
-
bancsi87
tag
válasz
benvolio #7267 üzenetére
Köszönöm mindkettőtöknek!
A Sonos sajnos nagyon kívül van a keretemen.
Ez a Creative Stage is együttműködik a távirányítóval? Tehát ha növelem a hangerőt, akkor ezen is automatikusan nő vele együtt? Jobb a hangminősége, mint az LG SJ2-nek? Mert árban kb. ugyanaz a kategória. YouTube videókat néztem, de sajnos nem lettem okosabb -
bancsi87
tag
Sziasztok!
Egy LG 32LK6100PLB Smart tv-hez szeretnék hangprojektort vásárolni. Az a problémám, hogy a tv egy szekrénysorban van, és elé kellene tennem a fejegységet. Viszont a maximum helyem kb. 80 cm, így a legtöbb típus nem férne be. Létezik olyan, ami kisebb, de viszonylag vállalható hangja van? Nem vagyok audiofil, a szoba is kicsi, kb. 20 m². 60 K a keretem. LG SJ2-t néztem méretben, de elég vegyesek a vélemények...
Előre is köszönöm -
Snoop27
őstag
Ma jött meg (JBL Bar 5.1), még nem próbáltam ki. Ami elsőre furcsa volt a csomagolásban, hogy a mélynyomó membránját semmi sem védte, s pont ott van ahonnan meg tudod emelni a dobozt, kb. 10 percen keresztűl ellenőriztem, hogy nehogy bele nyomta volna valaki a körmét. Van esetleg ajánlott kábel gyártó vagy típus hozzá?
-
t.thomas
csendes tag
Sziasztok!
Soundbar vásárlás előtt állok, hely egy sub-nak van és a bar-nak, a hely kb 20nm.
TV, filmezés és konzol mellett zenehallagtás is menne rajta.
Haverral a Denon S516-ot [link] néztük ki, mert ő is hasonló cipőben jár.
Most, hogy volt egy kis időm utána olvasni a kínálatnak, és itt a fórumon is visszaolvastam, láttam, hogy a Denon-t szinte senki sem említi, rtings.com-on se olvastam róla teszteket.
Láttam hogy a Dolby Atmos a legújabb szabvány amit ez nem támogat de azt sem tusom nekem arra szükségem lenne-e?
A tv egy LG 55SM9010, netflix nincs (nem tudom lesz-e majd)
Ti mit ajánlanátok? Jó vétel a Denon vagy inkább mást ajánlotok ami az én szükségleteimnek jobban megefelel?Köszi előre is a választ!
-
evitiguF
senior tag
Sziasztok,
soundbart keresek tévémhez, visszaolvasgatva a fórumot felmerült bennem pár kérdés.
Azt látom, hogy elég széles ársávban lehet válogatni a különböző termékek közül.Kérdésem az lenne, hogy a most akciózott:
[Magnat SBW 200] - 50k
[Magnat SBW 250] - 80k
[JBL Bar 5.1] - 170k
mely kategóriát képviseli?A JBL tud annyival többet (hangminőségben, szolgáltatásban, stb.) hogy megérje a tripla/dupla árat kifizetni?
-
Erwinke
aktív tag
Sziasztok.
Szülőknek kéne valami hangszóró a TV hez, mert már eléggé böki a fülüket a stock hangszóró.
Mivel LG TV-nk van igy ha jók az LG soundbarok azt vennék.
Elég a 2.1
Most Alzán nálunk(szlovákia) LG LS4Y 260€(78e ft) ról 155€(46,5e ft)-ra van leszállitva.
Vehető vagy ebben az árban van más ami ajánlottabb? Köszi!
Szép napot! -
törölt tag
Sziasztok,
Sony HT-ZF9-rol mia a velemenyetek?
Elegge jo papiron.Tuan
-
peti85
senior tag
válasz
tomszli11 #7255 üzenetére
Azt viszont úgy látom nem tudja a Xiaomi soundbar. Ezt mondjuk nem is értem hogyan gyárthatnak ilyet. Esetleg egy tanítható távirányítóval lehet hogy össze lehet hozni a dolgot. De én lehet hogy inkább vennék egy hasonló kategóriás soundbart akcióban ami képes megtanulni a TV távjának jeleit a Xiaomi-t meg eladnám. Jól csengő márkanév manapság, biztos lenne rá vevő.
-
tomszli11
tag
Valóban kikapcsolni kitudom, viszont ebben az esetben a hangerő szabályzó gombok egyáltalán nem is működnek, aminek az eredménye, hogy olyan mintha megnyomnám a távirányítón a mute-t.
Hangsúly inkább azon van, hogy a külső eszköz hangerejét a tv távirányítón lévő gombokkal szerettem volna. -
törölt tag
válasz
#80977664 #7249 üzenetére
Azért mielőtt véglegesíted,szerintem próbálj ki valahogy eggyet.
Fekve nézed a tv-t,akkor a hátsó hangszórók sem mögéd kerülnek,úgy meg nem lesz meg a hatás. De próba -cseresznye!
Én mindenképpen vettem volna most,mivel túl nagy helyet foglal el a szobába, és nem is használom ki, a házimozi rendszert!
Nem az ár volt a mérvadó nálam sem, csak a praktikum.
Ezért lett a Sony, ha már a tv is az. -
Manutd555
csendes tag
Olyan kérdésem lenne hogy Lg Sj4 és Sl4y között van e különbség?
Új hozzászólás Aktív témák
- Apple AirPods 3 dobozos megkímélt jótállással!
- harman/kardon harman kardon Onyx Studio 9 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Flip 7 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- JBL Charge 6 - Új, bontatlan, garanciális, akár beszámítással
- Eredeti Apple Airpods Max Bluetooth fejlhallgató
- Apple iPhone SE 16GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 3db Dell PowerEdge R730XD és 3db Netapp RS-1401 NAS
- Hp USB-C/Thunderbolt 3 dokkolók: USB-C Universal, G2, G4, G5, Hp Elite/Zbook- Thunderbolt 4 G4
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H310CM i5 8500 16GB DDR4 960GB SSD RX 5700XT 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest